Widok

Pomysły na roczekw domu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pytanie jak wyżej, może jakieś zabawy, specjalny wystrój, poradźcie.
Dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm, zabawy to chyba ewentualnie dla innych obecnych dzieci, bo chrzczone maluchy to chyba nie bardzo :) oprócz tego tradycyjnego wybierania pomiędzy kieliszkiem, różańcem i czymś tam jeszcze, nie pamiętam. mi to się właściwie mało podoba, bo nijak się to ma do rzeczywistości, ale to pewnie radocha dla dorosłych :)

ja bym postawiła na jakiś ładny akcent w wystroju. proponuje oczywiście biały obrus, na obrusie luźno zwiniety bialy tiul, tak rozłożony na środku stoły, podłużnie, a na tym male wazoniki z jakimis kwatkami i nie wiem, może świeczki? i obowiązkowo jakiś odświętny tort :) najlepiej od naszej forumki, która robi istne cuda z dekoracja, taki tort przyćmi niejedna zabawę :)

więcej pomysłów nie mam, to chyba dlatego, że chrzciny jeszcze długo przede mną.
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
chrzciny? Pytanie było o roczek... :)
no właśnie..., czytam ... i nie wiem czy już tak zmęczona jestem, że mój mózg odbiera co innego :)
mnie teraz to czeka mam zamiar udekorować małemu pokuj gościnn w baloniki itp. chcę również zorganizowac czapeczki dla gości alby mały miał się z czego posmiac
u nas byly wszedzie kolorowe balony, byly czapeczki dla gosci, takie piszczki do gwizdania, serpentyna porowieszana. dla synka tez byla czapeczka, ale bal sie ja zalozyc :-). Mielismy tez byl sliczny tort ze zdjeciem.
Postawilam na to, zeby bylo wesolo i kolorowo.
Zobaczymy jak w tym roku dla drugiego synka nam wyjdzie :-)
Ja oprócz wyżej wymienionych organizuję miejsce do zabaw dla zaproszonych dzieci. Wywalam tam klocki, pisaki, farby, modelina, gry - tak by miały zajęcie. Gdy dzieci się nudzą to przychodzą im do głowy dzikie pomysły.

Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
o jaaaaaa :) co za skucha :)
to ja chyba juz naprawdę mam pół mózgu w tej ciąży :) wybaczcie zamieszanie :)

co za gamoń ze mnie, bylam święcie przekonana, że o chrzest chodzi :)

kurcze, to na roczek juz wogóle nie mam pomysłów i już lepiej wogóle się nie wypowiadam, bo znów cos pokręcę :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
ale ten kieliszek, kasa i coś tam jeszcze to własnie na roczku jest :P wiec tu dobrze, tylko te chrzciny ci się wpltały :)

papilio1@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry