Widok

Pończochy uciskowe na wymiar

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, szukam miejsca w Trójmieście gdzie uszyta mi na miarę pończochy uciskowe przeciw zakrzepowe, ktoś coś wie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wiem czy ktoś to szyje, ale proszę popytać w sklepach medycznych, mają różne rozmiary, a być może wiedzą gdzie ew uszyć?
Może lepiej wybrać się na konsultacje do chirurga, zrobi usg, ewentualnie zabieg (pianka) i dobierze pończochy. Na Morenie jeden przyjmuje prywatnie.
Sklep na Polankach- polecam. Sami zmierza, doradza...sa tam podkolanowki, ponczochy, rajstopy- za ponczochy 2 stopnia ucisku placilam ok 300 zl, ale pomogly w ciazy. Przewaznie 1 stopien wystarczy, wiec cena powinna byc nizsza.

ona-1 stopien - to raczej jakiś zarcik..hmmm, to zalezy co kto ma 'na nozkach', przy zylakach to 2 stopien , nie sadze by gdzies szyli, sklepy medyczne zamawiaja odpowiedni rozmiar u producenta i po kilku dniach do odbioru, a za 300 to prawie 2 pary mozna kupic :), ja zamawialam w eter medzie -ale pewnie kazdy sklep medyczny ma w ofercie, wybor rozmiaru to tez niewielka sztuka, trzeba tylko nozki centymetrem pomierzyc

Akurat ja ostatnio znalazłam dobrą hurtownię medyczną jak https://medycznie.com.pl/ . Dla mnie zakupy tutaj okazały się mega udane, więc jestem pewna, że będziecie zadowoleni z wyboru

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry