Widok

Powrot z zagranicy, proszę o radę w wyborze szkoły podstawowej

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, bardzo proszę o pomoc, wracamy z córeczkami z zagranicy, dzieci są w wieku11 i 6 lat. Czy mogłabym, prosić o porady , opinie odnośnie szkół podstawowych w oklicach Przymorza? bardzo zależy mi na tym, żeby szkoła była raczej kameralna, Dyrekcja angażująca się w sprawy dzieci, gdzie jest bezpiecznie. Starsza córka przeszła przez bardzo trudny czas w szkole za granicą stąd ta ważna decyzja o powrocie. Przeszukuję internet i szkół oczywiście jest bardzo dużo, bardzo proszę o szczere opinie i odpowiedzi. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anno, jaką decyzję podjełaś? Mnie też interesuje ten temat, pozdrawiam

Tak. 27 świetna.

SP 27

SP nr 79,ale nie wiem jak tam y miejscami

Mam trójkę dzieci szkolnych i przeszłam z nimi kilka szkół. Jeśli w okolicach Przymorza (tez tutaj mieszkam, ale dzieci dojeżdżają do szkół) to polecam SP 92 na Zaspie. Ja się zatrzymałam na tej szkole, uważam, że z tych najbliższych jest OK. Szkołę o której piszą inne Mamy SP 35 tez uważam za fajną, z tych trzech sportowych, które są najbliżej ta właśnie jest najlepsza (według mnie).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam, ale szkoła 35 to jedna z najgorszych opcji na terenie Trojmiasta. Na pewno nie dla dziecka, które przeszło przez problemowe sytuacje. Tam nie uzyska zrozumienia. Problemy nie są rozwiązywane tylko zamiatane pod dywan.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Sportową szkołę podstawową w Oliwie nr 35
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry