Widok
Ja mam akurat 6 kg, kupiona rok temu, ale to juz z tych wiekszych. Zwróc uwagę na głębokośc bębna, bo to, że pisza 7kg to jedno, a drugie to opcja załadowania jak bębęn jest płytki i ma dużą średnicę to ubrania same wypadają po otwarciu drzwiczek. Porazka. Najlepiej sprawdź sobie na żywo w sklepie.
Ja po wielotygodniowych debatach wybrałam electroluxa. Sprawdza sie super. Rozważałam też bosha, ale był głośniejszy i nie miał bezpośredniego natrysku górnego. To było dla mnie ważne, bo ubrania są lepiej doprane, szczególnie przy dużym bębnie.
Ja po wielotygodniowych debatach wybrałam electroluxa. Sprawdza sie super. Rozważałam też bosha, ale był głośniejszy i nie miał bezpośredniego natrysku górnego. To było dla mnie ważne, bo ubrania są lepiej doprane, szczególnie przy dużym bębnie.
Ja mam pralko-suszarkę Samsunga - pranie 7kg, suszenie 5kg i jestem baaaaaaardzo zadowolona.
Nie wiem, ile tak naprawdę się mieści, bo nie ważę :) ale dużo , na moje oko - ja nie ładuję za dużo, żeby suszyło ładnie, więc nie wiem, ale przy ponad rocznym synku tygodniowo za dwójkę dorosłych i dziecko wychodzi 5-6 pralek :)
w sumie to nie za bardzo pomogłam :)))
Nie wiem, ile tak naprawdę się mieści, bo nie ważę :) ale dużo , na moje oko - ja nie ładuję za dużo, żeby suszyło ładnie, więc nie wiem, ale przy ponad rocznym synku tygodniowo za dwójkę dorosłych i dziecko wychodzi 5-6 pralek :)
w sumie to nie za bardzo pomogłam :)))
ja w Szwecji miałam Husqvarna pralko suszarkę i jak tylko będe miała kupować to taką tak jak kocham prasować itp to tam nie miałam prawie czego po wysuszeniu rzeczy były nie pomięte pachnące i miękkie a pralka no zajefajna bo potrafiła np sprać plamki od kakałka Koksia prane w polskiej pralce z 5 razy i nic a tam bez zadnego wanisha i innych odplamiaczy poszło odrazu fakt ceny maja wysokie ale naprawde się oplaca
2xmama Wow jestem pod wrażeniem :o Ale chyba jednak nie tak do końca pamiętasz jednak to o czym pisałam :-D
Miałam problemy tylko z podajnikiem proszku ale zostało to wymienione w ramach gwarancji. Z tego co wiem to problem został rozwiązany ponad 2 lata temu i teraz wszystkie pralki mają inne podajniki.Po za tym wszystko działa bez zarzutu i o żadnych innych usterkach nie pisałam.
Miałam problemy tylko z podajnikiem proszku ale zostało to wymienione w ramach gwarancji. Z tego co wiem to problem został rozwiązany ponad 2 lata temu i teraz wszystkie pralki mają inne podajniki.Po za tym wszystko działa bez zarzutu i o żadnych innych usterkach nie pisałam.