Widok

Próba gwałtu na dziewczynce GDYNIA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://kryminalne.trojmiasto.pl/Gdynska-policja-szuka-pedofila-n56760.html?strona=0&expand=2860294&hl=2860294#op2860294

szok, gdzie byli rodzicie sie pytam??!!
Oby go złapali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak to gdzie byli rodzice?? Zapewne w pracy!! Albo w domu z mlodszym rodzenstwem.
Jak ja mialam 7 lat to tez sama szkoly wracalam, nie robcie z rodzicow potworow!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
no w pracy pewnie, ale tam kolo skm na cisowej wieczorem to jest bardzo nie bezpiecznie zero oswietlenia utrardzonej drogi i ani zywej duszy, strach dla doroslego a co dla dziecka dopiero
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak byli z rodzenstwem to co ciezko tylek jej ruszyc, i isc po corke.
ale nie po co bo sie nie chce ruszyc tylka i dzieck aubrac i i sc taki to problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziewczynka wracala ze szkoly wiec chyba to nie byl wieczor tylko srodek dnia co?
Pozatym ze dziecko wraca samo ze szkoly to normalna sprawa, takie rzeczy sie zdarzaja i tyle. Nie mowie ze 4 latki maja chodzic same, no ale 8 latki to juz raczej wszytskie chodza same do szkoly.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
W klasie mojego synka żadne dziecko nie wraca samo do domu, dzieci mają po 8 lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ta kobieta jest sama sobie winna, pozniej pretensje do kazdego nie do siebie!!
Ty chyba nie widzialas tej drogi tam nikt nie chodzi to w polach jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nina, winien to jest ten pedofil, a nie matka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mojego synka również dzieci same nie wracają ze szkoły.. Również mają 8 lat.. Jakoś sobie nie wyobrażam nie odebrać synka i pozwolić mu wracać samemu... A w domu jest jeszcze drugi synek, który ma 7 miesięcy.. I zawsze sobie radzę. Potrzebna jest tylko odrobina dobrej woli, żeby wszystko zorganizować..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
weżcie sie za robote a nie kwakacie na rodziców !!

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Winny to jest ten zboczeniec a nie rodzice !
Skąd w ogóle zrobił się temat że matka z młodszym rodzeństwem w domu była przecież nic o tym nie piszą w artykule ?
A czy Wy chodzicie wszędzie z dziećmi za rączkę w takim wieku ?
Przecież taki zboczeniec to wszędzie może się zataić na dzieciaka. Nie pamiętacie już afery w aquaparku ? A przecież tam dziewczynka była pod opieką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wspolczuje matce oczywiscie, ale tam za pętlą na cisowej co chwilę stoi radiowoz bo coś tam się dzieje, ja tam nie daleko pracuje i co chwile chodza policjanci i kogos szukaja w tych rejonach wiec dziecko tam idace same to kuszeie losu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze ze go zlapali juz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dejwi , moja robota to również opieka nad dziećmi. Jasne że winę ponosi zboczeniec, ale to my rodzice jesteśmy odpowiedzialni za bezpieczeństwo swoich dzieci. Sama mając 8 lat wracałam ze szkoły, ale mieszkałam w mniejszym mieście. W szkołach są świetlice i jeśli rodzice nie mogą odebrać dziecka po lekcjach, robią to póżniej.
dziecko moze wracac samo ale jak jest blisko szkola i w bezpiecznej okoliczy, a tam na petli to sama wieczorem boje sie stac na skmce a co dopiero tamta droga w kierunku hutniczej isc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry