Widok
Próba gwałtu na dziewczynce GDYNIA
http://kryminalne.trojmiasto.pl/Gdynska-policja-szuka-pedofila-n56760.html?strona=0&expand=2860294&hl=2860294#op2860294
szok, gdzie byli rodzicie sie pytam??!!
Oby go złapali
szok, gdzie byli rodzicie sie pytam??!!
Oby go złapali
U mojego synka również dzieci same nie wracają ze szkoły.. Również mają 8 lat.. Jakoś sobie nie wyobrażam nie odebrać synka i pozwolić mu wracać samemu... A w domu jest jeszcze drugi synek, który ma 7 miesięcy.. I zawsze sobie radzę. Potrzebna jest tylko odrobina dobrej woli, żeby wszystko zorganizować..
Winny to jest ten zboczeniec a nie rodzice !
Skąd w ogóle zrobił się temat że matka z młodszym rodzeństwem w domu była przecież nic o tym nie piszą w artykule ?
A czy Wy chodzicie wszędzie z dziećmi za rączkę w takim wieku ?
Przecież taki zboczeniec to wszędzie może się zataić na dzieciaka. Nie pamiętacie już afery w aquaparku ? A przecież tam dziewczynka była pod opieką.
Skąd w ogóle zrobił się temat że matka z młodszym rodzeństwem w domu była przecież nic o tym nie piszą w artykule ?
A czy Wy chodzicie wszędzie z dziećmi za rączkę w takim wieku ?
Przecież taki zboczeniec to wszędzie może się zataić na dzieciaka. Nie pamiętacie już afery w aquaparku ? A przecież tam dziewczynka była pod opieką.
Dejwi , moja robota to również opieka nad dziećmi. Jasne że winę ponosi zboczeniec, ale to my rodzice jesteśmy odpowiedzialni za bezpieczeństwo swoich dzieci. Sama mając 8 lat wracałam ze szkoły, ale mieszkałam w mniejszym mieście. W szkołach są świetlice i jeśli rodzice nie mogą odebrać dziecka po lekcjach, robią to póżniej.