Widok
Hejka uwielbiam ten serial, wczoraj ogladnelam 17 odcinek 2 serii. To jest niesamowite ze juz tyle odcinkow a kazdy z nich konczy sie zaskakujaco i trzeba ogladnac nastepny. Ja juz sie nie moge doczekac przyszlego tygodnia:)))Aha no i dawno zaden aktor tak nie powalal mnie na kolana jak Michael:)))Ah te oczy:)))))
Podejrzewam ze gdybym na polsacie ogladala z tymi reklamami tez bym moze nie byla az tak zachwycona. Lost ogladam tez dzis mam sciagnac 9 odcinek 3 serii ale sadze ze niestety serial ten robi sie coraz slabszy i jakos za malo obmyslany juz przez scenarzystow, mam nadzieje ze wkoncu cos zacznie sie tam wyjasniac a nie zrobi sie z tego bezsensowny tasiemiec sluzacy tylko zarabianiu pieniedzy.
Drogie baby, mnie tez wciagnelo totalnie. mialam ogladac zgodnie z polsatem.... a dzisiaj wlasnie czekam na odcinek 2x20 :-)
mimo, ze nie jestem rozwydrzona malolata z burza hormonalna to i mnie dopada lekka obsesja :-) ten koles jest taaki boski, wysokie iq i w ogole to podejrzany ideal ;-)))
ah a ten przyjemny glos i spojrzenie... moj mezulek chyba znienawidzi dzien, w ktorym zaczelismy razem ogladac prison hehe :-)))))))))
ogladnelam fajne wywiady na youtube i to wpadlo mi w oko:
http://www.youtube.com/watch?v=ilFjtlesleg
polecam szczegolnie solowke naszego slodkiego michaela scofielda - ja jestem pod wrazeniem. to troche niesprawiedliwe, ze inni maja i urode i IQ i tyle talentow ehh...
mimo, ze nie jestem rozwydrzona malolata z burza hormonalna to i mnie dopada lekka obsesja :-) ten koles jest taaki boski, wysokie iq i w ogole to podejrzany ideal ;-)))
ah a ten przyjemny glos i spojrzenie... moj mezulek chyba znienawidzi dzien, w ktorym zaczelismy razem ogladac prison hehe :-)))))))))
ogladnelam fajne wywiady na youtube i to wpadlo mi w oko:
http://www.youtube.com/watch?v=ilFjtlesleg
polecam szczegolnie solowke naszego slodkiego michaela scofielda - ja jestem pod wrazeniem. to troche niesprawiedliwe, ze inni maja i urode i IQ i tyle talentow ehh...
Urodzony w Wielkiej Brytanii, dorastał w Brooklynie i Nowym Jorku. Ze strony ojca Wentwortha E. Millera II, prawnika i absolwenta uniwersytetu Yale, ma pochodzenie afrykańskie, jamajskie, angielskie i niemieckie. Natomiast ze strony matki Roxann, nauczycielki edukacji specjalnej i absolwentki uniwersytetu Yale, ma korzenie rosyjskie, francuskie, holenderskie, syryjskie i libańskie.