Widok

Proszę o opinie - Naprocentrum Gdańsk.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy jest tu ktoś kto leczył bądź leczy się w Naprocentrum w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe jest to, że jak ktoś wypowie się pozytywnie, to dostaje więcej łapek w dół. Pokazuje to, że na tym forum zbiera się więcej rozżalonych i niezadowolonych, stąd obraz jest skierowany w tę stronę. Ludzie, którzy są zadowoleni i zaszli w ciążę nie mają po co chodzić po forach.

Moja ocena również jest pozytywna. Sukcesy terapeutyczne dr Kicińskiej pokazują również badania naukowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

zhn
2018-02-05 12:20:54
Ciekawe jest to, że jak ktoś wypowie się pozytywnie, to dostaje więcej łapek w dół. Pokazuje to, że na tym forum zbiera się więcej rozżalonych i niezadowolonych, stąd obraz jest skierowany w tę stronę. Ludzie, którzy są zadowoleni i zaszli w ciążę nie mają po co chodzić po forach.

Moja ocena również jest pozytywna. Sukcesy terapeutyczne dr Kicińskiej pokazują również badania naukowe.
poprosimy wiec o link(i) do artykulow naukowych opublikowanych przez pania Kicinska w prestizowych, recenzowanych czasopismach naukowych o zasiegu miedzynarodowym! ;-)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Kicińska jest nie tylko specjalistą chorób wewnętrznych, ale również świetnie zna się na innych aspektach medycyny wpływających na płodność, np. immunologii (z której robi specjalizację) i hematologii. Niech potwierdzeniem będzie fakt, iż taką opinie o niej usłyszałam będąc u innych, wysokiej klasy i doświadczonych specjalistów immunologii i hematologii GUM. Co więcej, potwierdzili oni wszelkie spostrzeżenia dr Kicińskiej dot. mojej sytuacji i podtrzymali leczenie. Doktor patrzy na sprawę całościowo, nie tylko na stricte wyniki (zarówno kobiet jak i mężczyzn!) ale i częstotliwość współżycia (no przecież z pustego i Salomon nie naleje :) ), historie chorób rodzinnych, ogólne środowisko życia (poziom stresu itp), dietę itd.
Uratowała też wiele dzieci nienarodzonych, którym inni lekarze nie dawali szans.
Co więcej, doktor jest niezwykle empatyczną osobą, walczącą o nowe życie razem z parami. Jest bardzo zaangażowana, co przeszło nasze najśmielsze wyobrażenie o "dobrym lekarzu". Gdy byliśmy w ciąży, a pojawiły się jakieś niepokojące wyniki, mogliśmy zgłosić sie do niej od razu, nie czekając na kolejną, planowaną wizytę.
Życzę każdemu, by na swej drodze (niezależnie od rodzaju problemów zdrowotnych) spotykał na swej drodze tylko takich lekarzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ile się leczysz, zależy od Twojej sytuacji. Nam leczenie zajęło 4 miesiące i nastąpił szczęśliwy finał :) Czy dostajesz antybiotyki i sterydy - również zależy od Twojej sytuacji. Przy czym, za każdym razem jesteś o tym informowana i pytana o zgodę. Możesz powiedzieć nie.

In vitro wcale nie jest mniej ingerujące w organizm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podpisuję się pod powyższym. Dr Kicińska jest przykładem lekarza, który nie leczy od przysłowiowej 9 do 17. Nadal jestem w szoku (pozytywnym!) z jakim zaangażowaniem podchodzi do pacjenta i przebiegu leczenia. Wiele osób w poprzednich wpisać skarży się (tak to odbieram) na koszt wizyt: 150 zł. Drodzy państwo, takie są ceny u większości specjalistów. To jest stawka "rynkowa" za czas poświęcony przez lekarza i tu nie ma znaczenia czy na wizycie dojdzie do cudownego odkrycia schorzenia, które natychmiast umożliwi leczenie w kierunku zajścia w prawidłową ciążę, czy jedynie uda się zebrać wywiad. Poziom uwagi poświęcony przez lekarza jest tak samo duży. Na początku leczenia w NaPro dowiedzieliśmy się o statystykach na temat kosztów leczenia, wliczając w to badania, i mając poukładane w życiu pewne priorytety (dziecko > lepszy samochód czy egzotyczne wakacje), byliśmy gotowi na wyrzeczenia. Z całego serca polecam klinikę i dr Kicińską - mam bardzo dobre doświadczenia i zero zastrzeżeń. Tego samego życzę wszystkim :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Doktor Kicińska odeszła z NaProCentrum, tak samo jak wspaniały ginekolog - doktor Nitkowski. NaProCentrum nie informuje o tym fakcie pacjentów, a jak człowiek sam zadzwoni to proponują wizyty u innych lekarzy, a dr Kicińska? wg mnich się rozpłynęła. Na szczęście w internecie nic nie ginie, można znaleźć informacje, że zarówno doktor Kicińska i dr Nitkowski nadal przyjmują w prywatnych gabinetach (dr Kicińska 507-815-705, dr Nitkowski (502-517-791).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nagle takie pozytywne opinie .......
autorce umknął mały szczegół - ten sam numer IP - trzykropek i Szczęśliwa Mamuśka - trochę to słabe.

To, że dr Kicińska odeszła z tego super centrum to może akurat dobrze o niej świadczy, bo nie chce afirmować swoim nazwiskiem tego miejsca. Z drugiej strony bez dr Kicińskiej to nikt tam nic nie wie, więc to centrum powinno się zamknąć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, trzykropek i Szczesliwa Mamuśka to to samo IP, z rozpędu/pomyłkę wpisałam inny nick. Czy to coś zmienia? NIe. Niestety nie dało sie poprawić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nieplodnosc ma najczęściej związek z zaburzeniami immunologicznymi, a nie z hormonami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No, nie całkiem prawda. Jak miałam za wysoką prolaktynę i TSH, nie mogłam zajść w ciążę, a jak zaczęłam się leczyć endokrynologicznie - udało się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To normalne, że pacjent po kilku latach leczenia jest dobrze zorientowany medycznie. Po setkach wizyt u różnych specjalistów i przewertowaniu różnych książek i stron internetowych. Byłoby dziwne gdyby pacjenci brali leki i leczyli się nic nie wiedząc i swojej chorobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie intryguje fakt ze dr od immunologii i chorob wewnetrznych zapisuje to co endokrynolog. Aktualnie ja poprawiam u endokrynologa to co napro mi rozlegulowala.nie przecze ze komus moze pomogla, ale tak jak piszesz ts metoda jest dla silaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spoko,tez mam to doświadczenie:) Policystyczne jajniki to chyba bardzo znana przyczyna niepłodności dlatego użyła od razu tego terminu:)

Po odejściu dr Kiciśnkiej, to miejsce rozkwita! Nowi lekarze endokrynolog, urolog i usg. a przede wszystkim zespołowe działanie dla dobra pacjenta :) Jesteśmy długoletnimi pacjentami Naprocentrum i teraz jest to naprawdę wspaniałe miejsce. Miła i sympatyczna atmosfera, nowi lekarze wspierający leczenie niepłodności przez Naprotechnologa Dr Wojtkiewicz oraz przyjmujący nowych pacjentów! Staramy się właśnie o 3 dziecko i Naprocentrum oceniam o wiele lepiej:) Warto spróbować :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

jak długo się leczysz? co masz zdiagnozowane?

Słaba próba wskrzeszenia tego miejsca.
O tym,że opinie piszą sami lekarze świadczy powyższy post - skoro jest to takie świetnie miejsce, które "rozkwita" to dlaczego jesteś "długoletnim pacjentem" - to raczej świadczy o braku skuteczności leczenia;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadza się. Reklama na całego!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Wieloletnia pacjentka" ponieważ 3 dziecko.....:) chyba o to chodziło'....tak weszłam sobie na ten wątek bo ode mnie naprotechnlologia wyciągnęła masę pieniędzy, a jak nie zachodzilam w ciążę to lekarz mi mówił" źle Państwo robicie obserwacje.naprotechnologia jest dla ludzi którzy nie wiedzą kiedy maja plodne dni dla ludzi chorych np.na endometrioze, myślę że nie, ale napotrchmolog pewnie powie że tak:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam dr Kucinskiej. Przepisuje masę leków, które nie pomagają. To taka naturalne a metoda, żeby brać 20 tabletek dziennie?! Masakra!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wizyta u dr Kicińskiej, to chyba najgorsza wizyta jaką odbyłam w temacie niepłodności.Całą wizytę się zastanawiałam czemu ona jest taka ortodoksyjna, okropnie się czułam zmuszając się wręcz do rozmowy. Jest odpychająca jako człowiek, przeoczyła moje ważne badania, które na szczęście zlecił mi ktoś inny. Nie wiem skąd ale cały czas sprawiała wrażenie jakiejś oszalałej katoliczki, najlepiej miałam nic ni mówić, mam już sporą wiedzę nt. swojego zdrowia, wiecznie krytykowała innych lekarzy, jest sztywna, nie przyjmuje innych argumentów, Myśli ,że wszystko wie najlepiej, kiedy tymczasem się myli. Wchodzi z butami w życie pary, będą mocno niedelikatna w trudnych tematach.Na wszystko trzeba się zgodzić, bo objawiła się się wielka pani dr. Zero podejścia. Poszukam pomocy gdzie indziej. A występy w katolickich mediach tej pani mówią za siebie i potwierdzają tylko przypuszczenia do tego dziwnego,restrykcyjnego nie znoszącego sprzeciwu i dyskusji charakteru. Mogła by zrozumieć ,że nikt nie jest nieomylny.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry