Widok
Wózek Emmaljunga Smart zakupiony w marcu 2011 roku w polskim stacjonarnym sklepie. Kompletna porażka. Na wózku naklejki made in sweden a wygląda na to, że wózek wyprodukowano w Chinach. Po kilku miesiącach sporadycznego używania ( na zmieniane z lżejszym wózkiem) przedziurawiła się dętka. Jakież było moje zdziwienie gdy ściągam oponkę z kola a tam na dętce napis MADE IN CHINA. Po pol roku użytkowania z gondoli przy mocowaniu do stelaża wypadł i rozleciał się nit mocujący. Wózek niby markowy ale to chiński badziew za ponad 2000 zł. Nigdy więcej Emmaljungi.
My mamy juz ponad rok Mundial Duo Combi ze stelażem sport, jesteśmy bardzo zadowoleni, ale fakt jest taki że wózek jest bardzo ciężki ale nam to akurat w niczym nie przeszkadza. W gondoli Zuzia jeździła do 8 miesiąca a później poszła na spacerówkęw której jeździ do dziś. Nie mieliśmy z niczym problemów.
Wiesz moja sąsiadka ma city crossa i jest super, u nas są polne drogi albo takie płyty, inna sąsiadka ma pompowane i co chwilke łapie gumę na jakimś kamieniu. Emmaljunga ma taką fajną amortyzacje, że właśnie dlatego ją wybrałam. Ja mieszkam na górnej oruni i tam są chodniki ale całe dnie spędzam u mamy, tu o asfalcie nikt nigdy nie słyszał :))
smart jest wykonany z innych materiałów , gorszych jakościowo i nie ma zmiennej amortyzacji. Według mnie jest spora różnica . Wystarczy popatrzeć na tabele porównawczą. My chcieliśmy Edge ale jest zbyt ciężki na nasze 4 piętro. Wybraliśmy model city cross, niestety nie ma on tej super gondolki, ale jest leciutki i lada dzień będzie czekał na naszego synka.
my mamy emmaljunge smart duo combi i jak dla mnie nie ma lepszego wózka :) uzywamy go juz ponad dwa lata a od pazdziernika bedzie uzywany przez nasze drugie dziecko :)
jak dla mnie najwazniejsze sa duze pompowane koła, metalowy bagaznik pod wózkiem jest ładowny i naprawde dużo zakupów można tam włożyć :)
polecam !
jak dla mnie najwazniejsze sa duze pompowane koła, metalowy bagaznik pod wózkiem jest ładowny i naprawde dużo zakupów można tam włożyć :)
polecam !