Widok

Prywatne żłobki Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czas wrócić do pracy, z bólem serca szukam opieki dla mojego maleństwa,zdecydowalismy że będzie to żłobek.
Właśnie szukam żłobka , byłam w kilku miejscach i sama nie wiem.
Myślę o "Akademia Super nianie",proszę o opinie,a może któraś oddaje właśnie tam dziecko?
Niestety Panie umawiają sie ze mną na rozmowy po 16-tej, wtedy jest już tylko kilka maluszków, kilka opiekunek, miło i przyjemnie.
Prosze o rady i opinie,.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłam w Inspiratio i niestety nie przyjmują takich maluszków :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:( szkoda
a gdzie pracujesz? może tam jest jakiś fajny żłobek?
w centrum Gdyni.
Anielkowamama - obok mojego dentysty widziałam nowy żlobek - słoneczko - to jest w Redłowie

http://sloneczko.gda.pl/sloneczko/Kontakt.html

może tam sprawdź?
Dziękuje.nie słyszałam o tym żłobku, oferta ciekawa, jutro tam zadzwonię
Anielkowamamo - dzwoniłaś do sloneczka ? I jak pierwsze wrażenia ??
Anielkowa mamo jesli byłabyś zainteresowana to prowadze tzw.Mini Żłobek na zasadzie 3-4 maluszków u mnie w domu na ul.Starowiejskiej w centrum.Napisz chętnie pomoge ewalipska@onet.eu
sorha - dzwoniłam, rozmowa telefoniczna ok, jestem umówiona w środę na spotkanie, jadę z małą zobaczymy.
A więc waham sie między " super nianie" i "słoneczko"
do końca tygodnia muszę podjąć decyzję :(
Tak tylko zauwazylam ze dokladnie po roku urodzilo sie dzieciatku!!Super Gratuluje :) ale cudowny prezent :) az sie wzruszylam
pomylka;)
http://forum.trojmiasto.pl/Zlobek-Pruszcz-Gdanski-t106199,1,16.html
na temat Słoneczka-tego w Pruszczu właścicielka ta sama co w Gdyni
Zapraszam do Żłobka Słoneczko w Gdyni Redłowo, przy ul. Powstania Wielkopolskiego, gdzie razem z innymi opiekunkami zajmujemy się Maluszkami. Przekształciliśmy i zaadaptowaliśmy cały domek jednorodzinny do warunków opieki nad Dziećmi już od 3 miesiąca życia. Pracujemy w małych 14 osobowych grupkach. Zapraszam codziennie od godz. 6.00 do 18.00. Po Szczegółowe informacje proszę o kontakt pod nr tel. 790 714 357, zapraszam też na stronę internetową sloneczko.gda.pl. Pozdrawiam Roksana Kulig
dziewczyny z jakim wyprzedzeniem trzeba zapisywać malucha do prywatnego żłobka?
Ja plecam Super nianie, w prawdzie mój jest już przedszkolakiem, ale jesteśmy od zawsze mega zadowoleni! Więc polecam z czystym sumieniem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jako mama powiem tylko tyle, że w grupie zawsze jest większe ryzyko zachorowania, ale tak na prawdę wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji dziecka. Przetrwanie pierwszego sezonu nawet jak dziecko więcej choruje, często gwarantuje mniejszą zachorowalność następnej jesieni i zimy. Moje dziecko chodzi do Pozytywki na Wzgórzu Św. Maksym. Panie bardzo pilnują, żeby dzieci nie przychodziły podziębione, zdarzyło się,że i mnie wysłały na kontrolę do lekarza,ale mi to się spodobało, bo byłam pewna,że faktycznie przywiązują wagę do tego, żeby zminimalizować zachorowalność wśród maluchów. I jeszcze jedno: Drogie mamy często na forach cieszycie się, że w żłobku czy przedszkolu są firmowe, nowe zabawki i dlatego jest super. Nigdy nie miałyście tak, że kupiłyście coś drogiego, a wasze dziecko po dość krótkim czasie rzuciło zabawkę w kąt? Kiedy mój maluch przyniósł do domu uszytą z kolorowych rękawów gąsienicę Magdę, którą sam wypchał watą i której sam przykleił zabawne oczka,byłam pod ogromnym wrażeniem. Gąsienica jest milusia i rewelacyjnie nadaje się do przytulania w dzień i w nocy. Mi osobiście odpowiada to, że moje dziecko działa, tworzy, uczy się być kreatywnym. Kiedy widzę jego prace wiem, że w żłobku dużo i ciekawie się dzieje, a nie że pół dnia przyciska kolorowe guziki w zabawkach Fisher Price.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli chodzi o zapisy to wiem, że w zeszłym roku, żeby dostać się do Pozytywki, trzeba było dość długo czekać, ale trzeba próbować, bo na prawdę warto. Osobiście bardzo polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry