Widok
To ja jako debiutująca Mama wypowiem się - trafiliśmy z polecenia - kilkoro znajomych męża przyprowadza tam swoje dzieciaczki. Dla kilku z tych osób nie był to pierwszy wybór - nie wiem dokładnie dlaczego przenosili się tam z innych - jedna z opinii dotyczyła jedzenia - że całe wyżywienie jest zapewnione (dzieci które przychodzą najszybciej czyli przed 8 mają niejako dwa śniadanka bo do 9,30 mogłyby nie wytrzymać). Mi się podobało to że mój 2,5 latek idzie do grupy z rówieśnikami - tylko z rocznika 2010 czego nie ma konkurencja. W Bystrzakach jest kilka grup wiekowych i można dzięki temu łatwo dobrać odpowiednią do wieku i umiejętności dziecka. Poza tym bogaty program, dużo atrakcji i co najważniejsze - u nas adaptacja przebiega jakoś tak nieodczuwalnie. Tzn. bez traumy, rano chętnie wstaje i czeka na moment wyjścia - wieczorem bezproblemowo pakuje swój plecaczek i wybiera rzeczy na rano. Myślałam że będzie gorzej - chyba my jako rodzice znosimy to ciężej.
Hej,
Moja córka chodziła do Bystrzaków cały rok, teraz dostała się do Państwowego i odeszła. Byłam bardzo zadowolona i córka też:-) W czwartki dzieci mają kuchcikowo, w piątki przynoszą swoje zabawki, uczą się języka angielskiego, jest logopeda (płatny), są zabawy z okazji dnia wiosny, walentynek dnia babci i dziadka itp..Jest również płatny basen- dzieci jadą autokarem. Kadra pracująca w przedszkolu bardzo miła.Polecam.
Moja córka chodziła do Bystrzaków cały rok, teraz dostała się do Państwowego i odeszła. Byłam bardzo zadowolona i córka też:-) W czwartki dzieci mają kuchcikowo, w piątki przynoszą swoje zabawki, uczą się języka angielskiego, jest logopeda (płatny), są zabawy z okazji dnia wiosny, walentynek dnia babci i dziadka itp..Jest również płatny basen- dzieci jadą autokarem. Kadra pracująca w przedszkolu bardzo miła.Polecam.
Widzę,że nie tylko my mieliśmy zastrzeżenia do przedszkola...po kilku miesiącach przenieśliśmy dziecko do innego przedszkola.Początkowe zadowolenie,obietnice dot.oferty itd.Dobrze,że w miarę szybko dostrzegliśmy,że nie jest tak jak miało być...Jedyny + to Panie przedszkolanki,ale niestety miały sporo innych obowiązków poza opieką np.odśnieżanie.Gdyby komunikacja z p.dyrektor była inna i tym samym organizacja na pewno byloby super:)
obecnie P. dyrektor ma inną Panią do pomocy przy prowadzeniu przedszkola i spraw z nim związanych więc teraz może inaczej się sprawy mają, Może teraz lepiej się z nią ludzie dogadują, bo jest trochę odciążona w obowiązkach... nie wiem... ja jestem jak dotąd zadowolona.
A czemu macie zastrzeżenia? co z ofertą było nie tak? jakich obietnic nie spełniła?
A czemu macie zastrzeżenia? co z ofertą było nie tak? jakich obietnic nie spełniła?
Monika nie będę na forum opisywać szczegółów... ale trochę się tego zebrało:(... moim zdaniem było to spowodowane kiepską organizacją pracy i Pani dyrektor zwyczajnie nie dawała rady sama. Dobrze, że ma teraz kogoś do pomocy.
Nawet osoba, która tam pracowała miała zastrzeżenia do organizacji pracy...
Także mam nadzieję, że teraz jest inaczej.
Nawet osoba, która tam pracowała miała zastrzeżenia do organizacji pracy...
Także mam nadzieję, że teraz jest inaczej.
Panie Michale podpisuje sie pod pana opinią. Bardzo zastanawiajece jest to, iż pokazały się opinie PORAŻKA na temat tej placówki tylko szybciutko zostały usunięte. Opisane tam były miedzy innymi obiady za które pani dyrektor kasuje , a dzieci dostajs pól porcji , grzyb na ścianach ukrywany pod balonami albo kartonem , o jednej paczce kredek na 16 osobowa grupę. ..gdzie są te opinie?? Nawet byla opinia , ze pani dyrktor nastawiona typowo na kasę. ..tez jej juz nie ma...To ze personelu nie szanuje to juz wiemy, a teraz to i rodziców! !!! ! Wiec drodzy rodzice same pozytywne opinie o tej placowce to niestety zaklamane jest..Bardzo dobrze , ze pan napisal i może wiecej wyjdzie prawdy na jaw! !!