Widok

Przedszkole Happy Kids Osowa????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem z Osowy i slyszalam ze otworzono we wrzesniu to przedszkole,ale na forach pisza duzo zlych opini.Chcialam zapytac czy ktos tam oddaje dziecko i jak tam jest-jaka Kadra-Dyrekcja- no i ten basen;-) .......
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Niestety prawda!
W przedszkolu straszna niekompetencja, pracownicy bez przygotowania, brak pomysłów i charyzmy. Dziecko po roku chodzenia, z przerwami covidowymi, nie poznało NIC nowego! Zero nauki! Tak niskiego poziomu się nie spodziewaliśmy.
Jedzenie okropne! Pomyje i chleb, kilka razy dziennie kanapki. Nie wierzcie w te zapewnienia o zdrowej, domowej kuchni.
Dyrektor chamska i arogancka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma gorszego przedszkola na Osowej! Inteligencja dyrektorki to juz temat znany w co drugim domu na osowej, podplacani ludzie do pisania dokumentow dla kuratorium i zastraszane nauczycielki to jest przedszkole na osowej u tej Pani, a strona internetowa to już dopiero ściema! Po trzech latach dzieci nie wiedza co to spacer, nie wspominając o błotku nazywanym basenem! Ale i tak najlepszą wizytówką jest Dyrektorka - Właścicielka To dopiero przykład Kłamstwa i Beszczelnosci! Młodzi rodzice zdecydowanie ta plac9wka powinna zostać zamknięta!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsze przedszkole na Osowej! tak niekompetentnej Dyrektor nie widziałem nigdzie- brak kultury osobistej, klasy, wiedzy merytorycznej, kobieta nastawiona jedynie na czesne! Ta pani nie zna procedur ani regulacji prawnych a zabiera się za prowadzenie placówki oświatowej! Przedszkole prowadzone bez procedur, dzieci pilnują przypadkowe osoby bez uprawnień, kadra nie przeszkolona z podstawowych szkoleń , najlepsi nauczyciele odchodzą po roku pracy. Dzieci co roku mają innego nauczyciela i w 80% ich zajęcia to zabawa zabawkami. PIP,Kuratorium ma przykład jak osoby bez kompetencji tworzą placówki oświatowe. Rodzice średnio co 1,5 roku zabierają dziecko z tego przedszkola, gdyż nie są przestrzegane żadne przepisy, brak bezpieczeństwa i zero kompetencji kadry zarządzającej. Nie szanuje się tu ani dzieci ani rodziców. Zabrałem dziecko po roku i to była najlepsza decyzja. Opinie na Osowej o tym przedszkolu niestety się potwierdziły. Zdecydowanie ostrzegam i nie polecam!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie mi czytać jak ojcowie angażują się w życie szkolne dzieci...
u mnie niestety ja muszę o wszystko walczyć..mąż niestety pierdołowaty :( ale niestety muszę potwierdzić j chodzi akurat o szkołę, że odnajdziesz się wspaniale j nie masz nic do powiedzenia na temat edukacji dziecka :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To niech Pan zabierze swoje dziecko z HKO i będzie po problemie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem skąd takie opinie ;/ Mój syn od 3 lat chodzi do Happy Kids i uwielbia to przedszkole ! Ja, jako rodzic , również nie mam powodów do narzekania . Fajne zajęcia dodatkowe ; angielski , basen, gimn korekcyjna - w czesnym . W sumie , to zawsze znajdzie się ktoś , kto szuka dziury w całym - może stąd te negatywne opinie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
beznadzieja w HKO!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo dobre jedzenie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
opinie o kuchni jakie jedzenie proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszędzie? A w gazetce osowskiej nic :-( Przedszkoli prywatnych to w Osowej jest akurat dużo, poza jednym wszystkie są prywatne. Ale szkół brakuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem, że właściciele kolorowego gniazdka otwierają szkole w tym roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Hura.Nowe prywatne przedszkole i szkoła w Osowej.

Już wszędzie ogłaszają o nowej szkole i przedszkolu-prywatnym.Założyciele są dobrze przygotowani,zasięgnęłam o nich opinii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
A gdzie? Jakieś dokładniesze informacje mile widziane ;-) Bo jeśli od września, to już coś powinno się budować i reklama powoli powinna do nas docierać. A na razie nic, cisza.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od września 2012 w Osowie powstaje prawdopodobnie nowe prywatne przedszkole ze szkołą podstawowa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Rodzice.Przecież to właścicielka,tak sądze tu cały czas pisze,nie wyczuwacie tego?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 25
W Osowej? Przestronna, dobrze urządzona publiczna szkoła podstawowa? Która i gdzie?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6
...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Szkoły publiczne w Gdańsku są już na wysokim poziomie,dobrze urządzone, przestronne, sprzyjają edukacji dzieci, w Osowie też.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20
Zaraz się dowiem, że jestem dyrektorką;-) A może i dyrektorem, przy okazji nie tylko pracę zmienię, ale i płeć. ;-))))))))))
Cóż, jestem "tylko" rodzicem, którego dziecko jest uczniem HKO.
Naprawdę myślicie, że pracownicy szkoły nie mają co robić, tylko przesiadują na forum i piszą samoobrończe posty?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15
Pewnie że pisze Dyrekcja.
A co im pozostało, skoro zapracowali na takie uwagi i opinię. Dlatego nie można z nią porozmawiać. Poza tym, jak jest na stronie , to Pani literat, autor książek, wiec ma pisane.

Każdy dłuższy wpis to zapewne jej burzliwe myśli.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry