Widok
Niestety prawda!
W przedszkolu straszna niekompetencja, pracownicy bez przygotowania, brak pomysłów i charyzmy. Dziecko po roku chodzenia, z przerwami covidowymi, nie poznało NIC nowego! Zero nauki! Tak niskiego poziomu się nie spodziewaliśmy.
Jedzenie okropne! Pomyje i chleb, kilka razy dziennie kanapki. Nie wierzcie w te zapewnienia o zdrowej, domowej kuchni.
Dyrektor chamska i arogancka.
W przedszkolu straszna niekompetencja, pracownicy bez przygotowania, brak pomysłów i charyzmy. Dziecko po roku chodzenia, z przerwami covidowymi, nie poznało NIC nowego! Zero nauki! Tak niskiego poziomu się nie spodziewaliśmy.
Jedzenie okropne! Pomyje i chleb, kilka razy dziennie kanapki. Nie wierzcie w te zapewnienia o zdrowej, domowej kuchni.
Dyrektor chamska i arogancka.
Nie ma gorszego przedszkola na Osowej! Inteligencja dyrektorki to juz temat znany w co drugim domu na osowej, podplacani ludzie do pisania dokumentow dla kuratorium i zastraszane nauczycielki to jest przedszkole na osowej u tej Pani, a strona internetowa to już dopiero ściema! Po trzech latach dzieci nie wiedza co to spacer, nie wspominając o błotku nazywanym basenem! Ale i tak najlepszą wizytówką jest Dyrektorka - Właścicielka To dopiero przykład Kłamstwa i Beszczelnosci! Młodzi rodzice zdecydowanie ta plac9wka powinna zostać zamknięta!
Najgorsze przedszkole na Osowej! tak niekompetentnej Dyrektor nie widziałem nigdzie- brak kultury osobistej, klasy, wiedzy merytorycznej, kobieta nastawiona jedynie na czesne! Ta pani nie zna procedur ani regulacji prawnych a zabiera się za prowadzenie placówki oświatowej! Przedszkole prowadzone bez procedur, dzieci pilnują przypadkowe osoby bez uprawnień, kadra nie przeszkolona z podstawowych szkoleń , najlepsi nauczyciele odchodzą po roku pracy. Dzieci co roku mają innego nauczyciela i w 80% ich zajęcia to zabawa zabawkami. PIP,Kuratorium ma przykład jak osoby bez kompetencji tworzą placówki oświatowe. Rodzice średnio co 1,5 roku zabierają dziecko z tego przedszkola, gdyż nie są przestrzegane żadne przepisy, brak bezpieczeństwa i zero kompetencji kadry zarządzającej. Nie szanuje się tu ani dzieci ani rodziców. Zabrałem dziecko po roku i to była najlepsza decyzja. Opinie na Osowej o tym przedszkolu niestety się potwierdziły. Zdecydowanie ostrzegam i nie polecam!!!
Nie wiem skąd takie opinie ;/ Mój syn od 3 lat chodzi do Happy Kids i uwielbia to przedszkole ! Ja, jako rodzic , również nie mam powodów do narzekania . Fajne zajęcia dodatkowe ; angielski , basen, gimn korekcyjna - w czesnym . W sumie , to zawsze znajdzie się ktoś , kto szuka dziury w całym - może stąd te negatywne opinie .
Zaraz się dowiem, że jestem dyrektorką;-) A może i dyrektorem, przy okazji nie tylko pracę zmienię, ale i płeć. ;-))))))))))
Cóż, jestem "tylko" rodzicem, którego dziecko jest uczniem HKO.
Naprawdę myślicie, że pracownicy szkoły nie mają co robić, tylko przesiadują na forum i piszą samoobrończe posty?
Cóż, jestem "tylko" rodzicem, którego dziecko jest uczniem HKO.
Naprawdę myślicie, że pracownicy szkoły nie mają co robić, tylko przesiadują na forum i piszą samoobrończe posty?