Widok

Pytanie do mieszkańców os. Królewskiego

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Pytanie do osób, które wprowadziły się i już mieszkają na Królewskim. Czy deweloper uczciwie podchodzi do tematu mieszkań? czy nie było zadnych problemów przy zakupie mieszkania na kredyt? Chodzi mi o współpracę dewelopera z Open Finanse? Na necie są TYLKO NEGATYWNE opinie o OPEN FINANSE, a właśnie tam nas deweloper skierował i pan K.C. ma nam pomóc z kredytem. Jak to wyglądało w Waszym przypadku? są jakieś haczyki, było coś nie tak, czy wszystko było w porządku ? Jeśli wszystko pódzie dobrze to niedługo pewnie będziemy sąsiadami także serdecznie pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych mieszkańców Królewskiego i proszę o jakąś rzetelną i uczciwą opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście ze strony developera nie miałem żadnych zastrzeżeń, niestety bankowi zdarzało się popełnić gafę typu: niedosłanie dokumentu, bądź wpisanie niewłaściwej kwoty. Wszystkimi sprawami formalnymi zajmowała się p. Patrycja z biura Chmary, pomagała jak tylko mogła, kontakt był bardzo dobry, nie miałem większych problemów. Pozdrawiam i do zobaczenia na osiedlu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję serdecznie :)

chętnie tez poznam inne opinie

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Stop fajerwerkami. (4 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

do góry