Widok

RAYPATH

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktoś stosuje, warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
używamy w domu od ponad kilkunastu lat. moja Mama była/jest przedstawicielem (kiedyś jeździła i robiła pokazy, teraz już się tym nie zajmuje).

nie wiem czy wprowadzili coś nowego ale swego czasu miałyśmy wszystkie czyściki jakie były w ofercie :]

są super. chociaż i tak do niektórych rzeczy jednak chemia jest potrzebna.

ale pamiętam jak jakieś 15 lat temu koleżanki ojciec był mega zdziwiony, że poloneza można umyć w butelce 1,5 litrowej wody ;) jak to zobaczył - to zapytał czemu wcześniej nie wiedział, że takie coś istnieje ;)

rewelacyjnie myje się okna - chociaż na początku trochę się mażą, póki nie zejdzie dotychczas używana chemia.

świetnie się myje psie łapy :] albo głaszcze różową rękawicą zwierzaka (odkurza, zbiera ładunki elektrostatyczne z sierści)

dobrze się robi np. małe zapierki na dywanach czy tapicerce (czyścik + szare mydło w trudnych przypadkach, w łatwiejszych sam czyścik).
(oczywiście jak ktoś chętny to może wyprać cały - ale wtedy najlepiej zestawem podłogowym)

super sprawdzają się przy remontach, przy zmywaniu ścian i sufitów przed malowaniem i przy sprzątaniu po remoncie.
albo do umycia ścian/sufitów na bieżąco.

ogólnie jako użytkownik z kilkunastoletnim stażem - mogę polecić :]

chociaż np. nie mogę się przekonać do czyścika do mycia naczyń - jednak wolę Pura i gąbkę ;)
ja mam mopa i jestem bardzo zadowolona :) ściereczek nie używam wolę normalne środki
Mam caly zestaw i bardzo polecam. Moja mama uzywa od wielu lat i zawsze mowilam,ze tez takie chce-od 2 lat jestem szczesliwa posiadaczka ;D
dzięki, chyba się zdecyduję;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

do góry