Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sabra!jak masz świnkę morską to i pewnie masz dla niej jedzenie-wegetariańskie żarcie jest teraz w modzie:) chyba,że świnka tez dzisiaj głoduje..:)

zasypiam nad moją skrzyneczką ;) na której nic jeszcze nie ma ;P ja też się cieszę że was poznałam :) Mama napadła mnie już od samych drzwi i musiałam odpowiadac na wszystkie szczególowe pytania " a jak było " hi hihii
ale ogólnie mówiąc już padam .....

mmegi moze faktycznie wypcham sie trocinami i pogryzew kolbe kukurydzianą

witch to milutko że ktoś na ciebie w domku czeka;);)

salema dzieki za zdjecie walnelam sobie jako tapete i rzucam lotkami hihihihi;):)

ja tez poproszę fotkę :) bo nie zasnę.... ;)

witch już poszła fotka!!!
Było super! Ja lece do łóżeczka bo mój kochany misiu beze mnie nie zaśnie!

salema
Salema!
bardzo dziękuję za fotkę-do mnie też już doszła-super:)
teraz możemy zrobić nowy wątek:wkleimy zdjęcie i wszystkie nieobecne będa zgadywać która to która:)

Sabra! trocinami to się nie wypychaj,ale kolbę możesz zjeść-na pewno Ci nie zaszkodzi,tylko uważaj na zęby:)

Anulka!!!!!
a Ty gdzie się szlajasz po nocach i nawet do nas tu nie zajrzysz,żeby wymienić się informacjami,co?????

dziewczyny to propozycja na wieczorek panienski , nie wiem tylko czy uda misie to wkleic

image

Sabra,no wiesz co????normalnie jestem zbulwersowana czego Ty tam sama po nocach szukasz w tym internecie!!!!:)
ale facio całkiem,całkiem:)

hahahahaha weszlam poprostu w KARTKI NA DZIEN KOBIET na trojmiescie i jak to zobaczylam to mi sie przypomnialo ze ktoras z was cos o striptizerach mowila...ach mmegi nie badz taka zbulwersowana ;):):):)

dobra,dobra Sabra Ty się nie tłumacz:)
a tak a propo to o tych striptizerach mówiłam ja;)

oki fantazja mi sie po piwie wlaczyla.......zreszta siedze sama to tez pomaga ;);)

wiesz co Sabra?
chyba tylko my dwie tu zostałyśmy a wszystkie babki pozasypiały:(
a mi się też powoli oczka kleją...a jak tam z Tobą?

ja tez mam objawy wskazujace na nadchodzacy sen :) A reszta juz pozasypiała ....... hihihihi No to do juterka , mam nadzieje ze nikt nicka nie zmieni i bedzie tu wesolo jak do tej pory.....

nie cierpie krzywych usmieszków ---to taka refleksja
buziaki mmegi ...:):):)

wzajemnie spokojnej nocki...:)

Dzieńdrobny pięknym narzeczonym, ładny poranek dziś mamy!
Ja dopiero teraz ze swoimi refleksjami, bo wczoraj jak wróciłam, to ten mój dzieciak oglądał jakąś siekę na kompie i znim skończył wątek, usnęłam na sofie. Ja tak nie umiem do 1-wszej, jak Wy, muszę chodzić wcześniej lulu, za to wczesniej wstaję, co widać właśnie.
Jadę dziś do Koleczkowa ustalać szczegóły wesela i pewnie podpiszę coś w rodzaju umowy - normalnie od 7-mej spac nie mogę...
Ale my tu o naszym zlocie przecież - chociaz powinnam może "o waszym", bo ja taka zielona i się z marszu podłączyłam... było werynajs, że tak powiem, gdyby jeszcze byl okrągły stół i muza ciszej, to mogłabym Was wszystkich posłuchać, a tak to mi pozostały wrażenia wizualne, bardzo pozytywne zresztą. Jakoś po narzeczonych widać ten blask (nie mówię przecież o świecących czółkach) i uśmiech z buziek nie schodzi... Ja to weteranka szos jestem i wiek swój mam, ale w waszym towarzystwie miałam znów dziesięć lat mniej (tylko czemu mi się tak ten.. kostium marszczy pod oczami?...)
Ja też czekam na zdjątko od Salemy i na następne takie spotkanie, a tymczasem muszę wysmarować nowy wątek pt. "100 pytań od..." i ujmę w nim w punktach wszystko, o co chcę Was zapytać, a czego nie znalazłam na forum - jak ktoś coś, to napisze do mnie na wybrany temat.
Pa, idę na śniadanko...

Witam koleżanki również z rana!
Z niecierpliwością oczekuje na zdjęcie!
ps. Salma tylko nie poprawiaj nam błędów ortograficznych
Helloo ! Salma melduje sie o poranku :)) Widze, ze spotkanko wypalilo i wszystkie zadowolone - SUPER :))
A propos jedzenia - wczoraj polozylam sie z pustym zoladkiem i ok 3.00 myslalam ze zwine sie w klebek z bolu głodowkowego ;)) Zaraz ide wsunac jakas jajecznice z kopy jaj ;))

Ja tez poprosze o zdjątko!! :)

rozpocznij dzis watek 100 pytan - wsumie najlepsza pora

*** nieczynne *****
do góry