Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DZIEKI ZA ZDJECIE!!!!!!!!
Ale wszystkie slicznie wygladamy ;) Jakby ktos sie nie domyslal ktora to ja to prosze patrzec na osobe w błękitach i z czerwonym paskiem od gaci ;) Tylko nie wiem gdzie mi sie brzuch podzial...
Do nastepnego spotkania dziewczyny :) Zycze udanej soboty, choc pewnie co chwile bede tu zagladac bo ten dom jakis taki pusty... No, ale przynajmniej wczoraj poszlam spac w dobrym humorze - dzieki Wam :)
Pa, pa!!
Olga! Przeslij mi zdjatko, boi czekam na nie jak na szpilkach : salma@o2.pl . Dzieki wielkie :)

mi tez pleslecie zdjecie? :) czy nie zasluzylam, bo nie bylam ;) napiszcie czy tak sobie siebie wyobrazalyscie wlasnie?:) czy tak samo milo sie rozmawialo?:)

Witam Panny :-)
Dziekuje za mile spotkanie i chwile poswiecona dla mnie. Mam nadzieje ze choc jedna rada sie przyda. Sabra przepraszam za gafe w stosunku do Ciebie. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle. Zycze milego weekendu.
Pozdrawiam:-)
oszalec mozna z tym wolnym łączem. Salma - probuje wyslac z dwoch nawet swoich kont, ale załączanie trwa w nieskonczonosc... Musze wreszcie skonfigurowac Outlooka :)
Czekaj cierpliwie :)
Poszlo (z obu kont:))
droga wizo , chyba piwo omotało moją głowę , bo nie pamiętam żadnej gafy ;)!!! Miło bylo ,ze uczestniczyłaś w naszym spotkaniu:) no i dzieki za wskazowki ;)

sabra to nie piwo, bo gafa dotyczyła SaLmy a nie Ciebie
To w takim razie sorki dla SaLmy, ale same przyznacie ze za 15 minut nie mozna sie polapac z wszystkimi nickami.
Pozdrawiam:-)
No tak aja masz racje tu chodzilo o Salme i juz wiem o co chodzi , ja tez przez godzine mialam problem z nickami , no i przez to ze ten stol jakos nie sprzyjal pelnej integracji :):) no ale i tak niezle nam poszlo:)

cześć babeczki:)
wreszcie dopadłam ten komputer...
ale jakoś cisza panuje tu od rana....co z Wami????
buziaki:)

Ja dopiero teraz witam przemiłe Foremki :-)

Bardzo miło było Was poznać :-), choć także jestem za okrągłym stołem następnym razem. Byłoby super gdyby nasze spotkania odbywały się cyklicznie. Imiennie chciałabym przede wszystkim SaLmie, która spotkanie zainicjowała i zorganizowała (buziaki dla Ciebie SaLmA, choć w sumie nie miałyśmy okazji za dużo pogadać) i Mmegi za podwózkę.

No i uśmiecham się o zdjęcia; kto może mi przesłać?

Cześć Dziewczyny :o)
ja również dołączam się do baaaardzo pozytywnych wrażeń po wczorajszym spotkaniu ;o)))

Mam nadzieję,że na jednym spotkaniu się nie skończy i takie sympatyczne zloty będziemy powtarzać, powtarzać i powtarzać...itd. :o))

BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE ZDJĘĆ :o) już nie mogę się doczekać
adres: ania79-79@tlen.pl

A tymczasem ...
życzę udanego popołudnia ...ja niestety dzisiaj pracuję ale na szczęście humorek dopisuje ;o)))

witajcie :) ma.sia wlasnie wyslalam ci zdjecie ,daj znak czy doszlo!!
anulka wielkie usciski dla ciebie i pozdrow swoja kolezanke :)

Sabra, dzięki Skarbie, już mam :-)

A jedzonko pyszne było? ;-)

wczoraj przed snem bylam taka glodna ,ze myslalm ze nie zasne , chcialam sie nawet rzucic na jedzonko mojej swinki morskiej ale sie pochamowalam ;) dzis raniutko poszlam do sklepu i sie zaopartrzylam i juz jest mi dobrze ;)

Sabra, witam Cię serdecznie...dzięki za pozdrowionka dla Joli :o)
Proszę prześlij mi zdjęcia ....plis :o))

Nie pamiętam jaki Nick miała koleżanka, której wczoraj Narzeczony wyjechał na 3 m-ce... niemniej jednak jeśli dzisiaj Nas czyta to mam nadzieję,że wczorajsze spotkanie choć na chwilę pozwoliło jej przestać się smucić.

pozdr.,
A

Dear SaLma ;o)
w imieniu swoim i Joli dziękujemy za zorganizowanie tak miłego spotkania ;o)))))

gdybym umiała wklejać zdjęcia...to przesłałbym Ci sliczne zdjęcie bukietu Niezapominajek :o)

:o))
Anulka/Ja pierwsza.... :o)))

juz wyslalam :)

Właśnie czytałam dzisiaj rano cały wątek, to dlatego pytam.

A w weekend o tej porze jak zwykle pusto :-(. Ja chyba też pójdę się zająć czymś pożytecznym, bo niedługo zarosnę jak nie posprzątam. Pewnie będziecie dzisiaj znów odprawiały czary w nocy, a mnie znowu ominie jak w zeszły weekend, bo dzisiaj też mam wieczorem wyjście :-)

Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanie. CU soon :-)

do góry