Widok

Rekrutacja do przedszkola- problem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapisywałam dzisiaj dziecko do przedszkola i przez moje roztargnienie nie spisałam sobie loginu, część pamiętam ale nie wiem jaka cyfra. Druga sprawa to nie dostałam potwierdzenia rejestracji dziecka i teraz nie wiem czy zrobiłam literówkę w mailu czy przychodzi po czasie informacja.
Czy u was mail przyszedł zaraz po zakończeniu rejestracji?
Jutro podejde do przedszkola, aby to wyjasnic, bo taka jest informacja w przypadku problemu z loginem.
Teraz jestem zła na siebie, że taka ze mnie roztargniona i...a :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja sobie zapisałam login i hasło, no i od razu wydrukowałam wniosek, potem wcisnęłam zakończ. Kandydature zgłaszałam po 9 i potwierdzenia na maila nie dostałam...ale tak jak pisałam wniosek mam, zalogować się mogę.
Myślę, ze te maile zejdą niebawem, system nie wyrabia z przesyłaniem potwierdzeń ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie tak pomyślałam i zrobiłam, ale też czekam na maila i go nie ma.

A próbowałaś odzyskać przy pomocy opcji nie pamiętam hasła? Tam trzeba podać maila, może login też podeślą :)

To samo jest z przywracaniem hasła, bo myślałam że dostanę razem z loginem w wiadomości, wpisuje maila i niby wszystko zostało na nie go wysłane, a tu nic nie ma nawet w spamie.

Tak, tylko ja zamiast zapisać sobie ten wniosek do wydruku. To zakończyłam, a teraz nie mogę się zalogować bo nie znam pełnego loginu. No nic nie poradzę i tak muszę podejść do przedszkola. Jestem tylko zła na siebie :(

Nie dostałam maila, pojawił się wniosek do wydruku i tyle :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam dokładnie tak samo. Czekam już ponad 10 min na maila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry