Widok

Restauracja BAZYLIA - proszę o opinie.

Na Chełmie otworzyła się niedawno restauracyjka włoska BAZYLIA czy ktoś może już był i oceni czy maja dobre jedzonko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w którym miejscu na Chełmie?
na Cieszyńskiego w miejscu Pasibrzucha. Jeszcze nie byłam, ale mam to w planach.
dzięki, też się przejdę przy najblizszej okazji. jak byś była pierwsza to daj znać.
Byłam, jadłam. Jedzenie pyszne, zupa krem z cebuli i spaghetti a la carbonara genialne. Problemem są dość wysokie ceny. Ale od czasu do czasu można sobie pozwolić na małe szaleństwo ;) Mają też pizzę i ostatnio dostałam ulotkę, że można zamówić z dowozem.
Dzięki za informacje ja jeszcze nie dotarłam, jak pójdę to zdam relacje:)
No niestety byłam ale nie polecam! W menu na dzień dobry brak kilku rzeczy a byliśmy w niedzielę ok.14 czyli pora obiadowa, na jedzenie czekaliśmy ok.godziny mimo że na sali 4 stoliki zajęte. Zupa krem z borowików z grzankami podana bez grzanek w malutkiej miseczce koszt 20zł o dziwnym smaku jakby zagęszczona kaszą manną. Paperdelle męża to sklejony makaron polany.. uwaga tu niespodzianka... zupą krem z borowików którą mąż jadł wcześniej, żadnego parmezanu,żadnej zieleniny o smaku nawet się nie wypowiem... koszt 24zł ja jadłam canelloni ze szpinakiem, danie całkiem zjadliwe ale kompletnie nie przyprawione... 3 rurki canelloni na talerzu koszt25zł. Rachunek prawie 120zł powalił nas na kolana, za takie pieniądze spodziewaliśmy się naprawdę dobrego jedzenia a tu taka niemiła niespodzianka! Byliśmy pierwszy i ostatni raz i wam też nie polecam niestety!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kulinaria

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

do góry