Widok

Restauracja na chrzciny (od strony Straszyna)

Straszyn Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam ciekawej restauracji na zorganizowanie obiadu (kameralne miejsce z mozliwoscia dluzszego zostania na pogawedki rodzinne) po chrzcinach. Miejsce najlepiej jak najblizej Straszyna. Termin styczen. Max 20 osob.

Mam juz oferte z hotelu Cztery Pory Roku w Straszynie, jednak szuka czegos nowego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"jagatówka " w Jagatowie
a może "jawor" w pruszczu? my mieliśmy tam przyjęcie ślubne - i było ok, gościon bardzo jedzonko smakowało :)
w Straszynie masz jeszcze "Chatę Myśliwską Sokół" i Hotel Mekury - tu zmienił się właściciel -kolega robił tu wesele i zmieniło się na duży plus
image
Pod Sokołem
http://www.biesiada.gda.pl/
image
my mielismy chrzciny w merkurym polecam,wszystko bylo na wysokim poziomie,jedzenie b.dobre,wystroj piekny i przystepne ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Straszynie przy Kosciele ksieza wynajmuja sale na rozne okazje Maja tam pyszne jedzenie i w dodatku pieknie tam jest Polecam bylam na kilku imprezkach tam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktos moze ma jakies zdjecia tej sali?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Dowód dla dziecka czy paszport w krajach UE?? (24 odpowiedzi)

Dla dziecka 1,5 letniego potrzebny jest dowód czy paszport podróżując po UE?? Niby nie ma nic -...

do góry