Widok

Restauracja przyjazna maluszkom ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Możecie polecić jakąś fajną restaurację gdzie spokojnie można pójść z maluszkiem, tzn. gdzie jest przewinąć dziecko, gdzie mają krzesełka do karmienia dla dzieci i gdzie sala dla palących nie jest jedną salą dla niepalących.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.mamatezmoze.pl

tutaj spis i opos restauracji znajdziesz;]
jeszcze nikt nie ocenił żadnej gdańskiej restauracji :/
wiedziałam, że był podobny temat :P znalazłam http://forum.trojmiasto.pl/miejsca-przyjazne-mamom-t129722,1,16.html?hl=restauracja z dzieckiem#hl :))))

w sobotę zostaliśmy zaproszeni do Karczmy Polska Zagroda,
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Salambo, a gdzie jest ta karczma? Bo właśnie szukamy jakiegoś "przyjaznego" miejsca. :)
póki co byłam w jednej takiej knajpce w Gdyni. F.Minga, na bulwarze, następna za kontrastem.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.

polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Malinowy Ogród w Gdańsku Osowej. Jest przewijak w toalecie i nawet chusteczki plus paklanki. Osobne menu dla dzieci, foteliki i latem była pani, która organizowała dzieciom zabawy w ogrodzie pełnym zabawek. Szczerze polecam:)
Oj ja tez polecam MALINOWY OGROD w osowej, pyszne jedzenie, super poziom ! i oczywiscie przyjazny dla mam i maluszkow ;) przewijak, zabawki oraz stoliczki etc. a latem to juz raj ogrodowy
image
W F.Minga organizowane są spotkania dla rodziców z maluszkami najbliższe 21.01 godz.10.30 szczegóły na www.mamatezmoze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

do góry