Widok
póki co byłam w jednej takiej knajpce w Gdyni. F.Minga, na bulwarze, następna za kontrastem.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.
polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.
przewijak w toalecie, zabawki dla dzieci. pełno mam z dziecmi. i chyba nie tylko.
polecam kawę z miodem i cynamonem... pięknie smakowała, chociaż mialam wrażenie, że to czekolada a nie kawa.
latem oczywiście stoliki zewnętrzne.
w sobotę zostaliśmy zaproszeni do Karczmy Polska Zagroda,
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
jest tam przewijak dla maluszka (w toalecie damskiej), nie ma problemu z podgrzaniem wody czy mleka, w obiekcie jest całkowity zakaz palenia,
jedzenia bardzo mi smakowało - zupa grzybowa, sakiewki madziara, lody książęce,
Emi chyba też się podobało, ciekawie obserwowała świat, zjadła ciepłe mleczko i wyleżała materacyk na przewijaku ;) nie płakała i zwiedziła razem z dziadkiem całą salę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
wiedziałam, że był podobny temat :P znalazłam http://forum.trojmiasto.pl/miejsca-przyjazne-mamom-t129722,1,16.html?hl=restauracja z dzieckiem#hl :))))