Widok
Magdus, tego nie wiem, ale najprosciej bedzie zadzwonic do Delicji i zapytac, czy dojazd jest dodatkowo platny czy nie? A jesli chodzi o ciasta zamawiane poza lokalem i ich dowoz w dniu slubu, to warto by zaangazowac swiadkow, przeciez ani Ty ani Wasi rodzice nie moga zalatwiac takich spraw w dniu slubu, bo niby kiedy?
Pozdrowiaski
Pozdrowiaski
Moze jestem w bledzie, ale lokale biora ciasta z cukierni, ktore juz maja narzut ceny, a lokal dodatkowo dolicza sobie za ciasta tzn, za ich zamowienie i dowoz na miejsce. Fakt, lokale maja duze znizki w cukierniach, ale nie obejmuja one klientow, ktorzy i tak placa za ciasta z tymi dodatkowymi narzutami. I kto na tym najlepiej wychodzi?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kiwi wiesz ja chciałam miec coś takiego, że restauracja zamawia wszytsko, żeby już w dniu slubu nie jeździć po ciasta:( fakt faktem jest drogo ! u Pewnej pani, która piecze ciasta wysżło by o 1000 zł taniej ale jeszcze muszę pomysleć nad tym, najbardziej boję się o Tort ! Wiem, że będę brała z Delicji ale czy oni dowożą na miejsce??
Magdus, 1500 zl za ciasta to straaszszsznieee duzo!!!! Czy zamawiacie ciasta u nich czy sami indywidualnie? Wydaje mi sie, ze w cukierniach jest duzo taniej, z moze warto zastanowic sie nad ciastami od pan, ktore same pieka w domu na zamowenie? Takie ciasta sa duzo smaczniejsze od tych z cukierni :)
ja w sumie troszkę się zmartwiłam Rozizio! jak podpisywaliśmy umówę to Pani nam powiedziała że umowa obejmuje tylko dolną salę. Ponieważ my mamy około 90 osób to, żeby zamknać ta drugą salę to albo będziemy musieli doprosić około 20 osób albo zapłacić 4.000 tyś za zamknięcie obiektu! fajnie! mój facet się wkurzył i zaczął swoje wywaody, że za szybko podjeliśmy tą decyzję itp. no ale sala już jest! jeżeli chodzi o menu denerwuje mnie to, że za 160 zł nie ma przywitania gości chlebem i solą wiec musimy wziąść najdroższe za 170 zł. wydaje mi się, że to jest takie stawianie klientów pod ścianą. mało tego do 170 zł musimy jeszcze doliczyć 1500 zł za ciasta i owoce ! tort we własnym zakresie!
czy ktoś też tak miał? cy może ja się mylę. ale chyba dobrze zrozumiała nie wiem sama!
czy ktoś też tak miał? cy może ja się mylę. ale chyba dobrze zrozumiała nie wiem sama!
Rodizio to bardzo ladny lokal i ta panorama...piekna!
Ale wiem, ze goscie regularnie narzekaja na zbyt maly parkiet i ten piec czy grill obok...
Oni tam mowia, ze zmiesci sie duzo wiecej osob niz w rzeczywistosci. W sumie na parkiecie miesci sie jakies 50 osob, z wieksza iloscia jest po prostu ciasno. Mysle, ze warto to wziac pod uwage przy wyborze lokalu...
Pozdrawiam
Ale wiem, ze goscie regularnie narzekaja na zbyt maly parkiet i ten piec czy grill obok...
Oni tam mowia, ze zmiesci sie duzo wiecej osob niz w rzeczywistosci. W sumie na parkiecie miesci sie jakies 50 osob, z wieksza iloscia jest po prostu ciasno. Mysle, ze warto to wziac pod uwage przy wyborze lokalu...
Pozdrawiam