Widok

Rumianki :)

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że jest nas troszkę z Rumi, więc może przyda się osobny wątek do plotek ;) co Wy na to, żeby się spotkać jak będzie lepsza pogoda :)?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=161230&c=1&k=16 co by łatwiej bylo :P
makuszka nie udawaj ze pracujesz wpadaj na new ;)
nowy watek jest, powiadamiam ;p olenka_21 zalozyla teraz tam siedzimy :)
chetnie bym z Toba w parku posiedziala, ale uciekam do pracy
nawet nie pamietam kiedy w parku bylam :(
widze teraz kobitki pouciekałyście :) ja biegne pod prysznic sie rozruszac,a potem moze po jakas gazetke i chociaz do parku posiedziec, a może któras ma ochote na herbatke ?:)
ja poki co tez uciekam do sklikania dziewczyny :D
jak sie pracuje tyyyle ;p to i napisac sie chce , troche "odbiC" widzisz jakie z nas pracownice :P
Podzielnosc uwagi :D etc.
A makuszka ma racje, ktoś musi watek rozruszac :PPP
Nooo, jedz z nami, znaczy jade autokarem w sumie,ale i Moja Przyjaciolka i w ogole, wesolo i owocnie. Zapraszam ;p
Jesli jednak nie masz ochoty to na pewno zmowie, masz jak w banku!!! w sumie masz racje jesli chodzi o to jak placa.
No takze zapraszamy do potowarzyszenia w Czestochowie!!! :P
Moze i miejsca wolne ;p
Spontaniczna decyzja ;p
a co! ktos musi podnosic watek!!! :-))))
pa pa
Dziewczyny a Wy pracujecie czy se plotkujecie :)
Zescie sie rozpisaly ze hoho
jedziesz do Czestochowy? Ale fajnie, zmow prosze Zdrowaske za nas... Od slubu sie wybieramy i wybrac nie mozemy, kiedys jezdzilismy obowiazkowo raz w roku, w zeszlym sie nie udalo... eh...
firmy wykonczeniowe sa i wystawiaja oferty pracy ale mowia szczerze nie oplaca sie tyrac dla kogos za 1000 zeta robiac najgorsza prace a potem wydajac to na lekarza. Lepiej juz samemu dlubac na wlasnej dzialalnosci ale szanujac swoje zdrowie i zarabiajac dwa razy tyle (nie musisz sie juz z nikim dzielic).
Tymczasem zwijam sie do domu, juppi! Do jutra!!!!
Nie ma sytuacji bez wyjscia.
A 15 maja jade do Czestochowy to wyklecze :D
Naprawde mocno wierze ze bedzie oki :D
a patrzeliscie na necie po formach wykonczeniowych w okolicy?
juz trzymam za Ciebie/Was kciukasy.
hmm ciezko powiedziec, pamietam ze ja sie natknelam na ogloszenie ze szukaja instruktorow i dalam namiar Mężowi,a ze kurs juz mial to nie bylo problemu, chociaz fakt ze okazalo sie ze wlasciciel to znajomy mojego wujka ;p ale to juz po fakcie tak naprawde. Dopiero pozniej sie zgadalismy.w jakihs wiekszych szkolach jazdy pewnie moglby sie zakrecic.
W ogole kurcze kiedys myslsismy o zalozeniu szkoly, tyle ze Mąż ma jeszcze inna prace i raczej z tamtej nie zrezugnuje szybko.
Moze jesli nie instruktor to cos innego. Kurcze no niemozliwe zeby mezczyzna w dzisiejszych czasach nie mogl dorobic chociaz. Ja sprotestuje, na pewno jest jakies wyjscie.
Kibicuje Wam strasznie. Wy pokibicujcie zebym i ja prace dostala, wtedy kredyt i mieszkanie do wykonczenia ... ;)
no wlasnie sprawdzilam na stronie WORDa. A wogole jest jeszcze zapotrzebowanie na takich instruktorow? Obawiam sie ze trzeba miec "chody" zeby sie wkrecic nawet w celu "dorobienia".
powoli myslimy ;p ;)))
Raczej z nastawieniem jeśli sie uda to się uda ;p
Po prostu nie staramy się nie mieć ;0

Kurs chyba kolo 3 tys. i trwa hmmm kilka mies. jak chcesz moge dopytac mojego Męża :)
a ze tak nieskromnie zapytam - Wy juz sie staracie?
:-)))) pogadam, Małż dzis skreca meble w kuchni :-))) o matko jak wroce z pracy to moze jedna szafka juz bedzie stala hi hi :-)))) Sprawdze tez ile kosztuje taki kurs i ile trwa. Dzieki, zawsze to jakas podpowiedz.
makuszka,ale glowa do gory, wyjscie jest na pewno tylko jakie... cos sie wymysli mysle ;) Porozmawiaj z kolei ze swoim Mężem. Szkoda Waszego czasu, tak byscie sie o Maluszka starali :)
ze slyszenia pub znam "54" :)
no i niestety kurs to pewna inwestycja ale jesli mialoby to pomoc w znalezieniu pracy to nie byloby glupie. Musze opgadac z Mężem , On jest rozsadniejszy ode mnie ;p ja to jak kazda babka emocjonalnie do wszystkiego... ;p
Czy warto w Waszej sytuacji w cos takiego inwestowac... mysle,ze sa pewne mozliwosci. Szkol jazdy jest teraz sporo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry