Widok
U nas z imionami jest niezly problem, bo maz Irlandczyk i nasze dziecko bedzie w Irlandii dorastac... Nie mniej jednak trzeba znalezc takie imie przy ktorym obie rodziny nie polamia sobie jezykow... I tyle z naszych preferencji, bedzie raczej praktycznie... A szkoda bo ja jestem zakochana w tradycyjnych irlandzkich imionach... Np Roisin czy Grainne...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
MOja córka ma na imię NEL. urzędniczka nie chciała nadać takiego imienia - gdyż określało płeć męską. ale uparliśmy sie i napisaliśy podanie i jest po naszemu....
anegdota z przedszkola...zbliża się 6 grudnia, mówię do córki "nie długo przyjdzie Mikołaj do przedszkola", a ona: "Mikołaj przychodzi codziennie" !!!!
anegdota z przedszkola...zbliża się 6 grudnia, mówię do córki "nie długo przyjdzie Mikołaj do przedszkola", a ona: "Mikołaj przychodzi codziennie" !!!!
prawie wszystkie imiona sa ładne ,najgorzej jak dorosli zaczynaja kombinowac i zdrabniac imiona swoich pociech ale tak to zdrobnic jak jeszcze nikt inny, moja kolezanka ma syna jakuba ,mówi do niego kuba ,kubus ,kubala, kubełek , ostatnio kubolec!! ,on ma 2 latka dopiero, juz sie zastanawiam jak bedzie mówiła do niego za rok??co jeszcze wymysli??