Widok

SPIRALA-SRODEK ABORCYJNY!!!

Zdrowie Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze przeczytajcie ten artykul bo mam wrazenie ze duzo osob na tym forum ma niewielka swiadomosc na temat spirali wewnatrzmacicznej.
Tu chodzi o zycie czlowieka!
http://adonai.pl/life/?id=76
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale o co chodzi?
to nie wiedziałaś jak to działa? czasami warto poczytać instrukcję a nie wszystko co mówią wkładać
Tia, zwykłe tabletki antykoncepcyjne też mogą być środkiem poronnym.

Ba, znam przypadek, gdzie środkiem poronnym były schody. W kilku stanach USA budowanie schodów zostało zabronione, ze wzgledu na ich szkodliwość.
u kolezanki "srodkiem"poronnym okazal sie rower ktory wniosła po kilku schodkach...
image
sama nigdy nie założyłabym spirali,moja przyjacióła zaszła w ciaze ze spirala-w 6mcu poroniła a raczej urodziła swoja córeczke zaraz po tym zmarła,tragedia,nastepny przypadek spirala u znajomej przebiła macice,dodam,że obie chodziły czesto na kontrole do gin.....
Lemka,z mojego postu nie wynika,ze nie wiem jak to dziala.
Sama nie stosuje zadnej antykoncepcji a poza tym spirali nigdy bym sobie nie zalozyla.
Chce tylko przestrzec inne dziewczyny.
Nie, z Twojego postu wynika, że za bardzo naczytałaś się moherowych stron w internecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz racje Agatha,jestem moherowym beretem a widze ze Ciebie odstraszaja takie strony.
Nie napisałam tak, ale tylko dlatego, że moherowe berety według mnie muszą mieć min. 65 lat :D

Nie, strony zawierające głupoty mnie nie odstraszają. Nawet lubię sobie coś takiego poczytać i pośmiać się.
ja bym raczej powiedziala,ze tzw moherowe berety o zgrozo zaczynają sie juz w wieku 50 tki....:] niestety...
image
Za to głupota zaczyna się po urodzeniu
kazda antykoncepcaj nie daje pewnosci 100% zawsze jest jakies ale.. a bo ktos jest uczulony na latex a ktos jest w ciazy mimo tabletek i z powodu tabletek czasem rózne przypadłosci sie zdazaja i niestety wkładki domaciczne tez nie daja pewnosci. Takie rzeczy sie dzieja i dziac sie beda i niewazne jaka to obrona przed ciaza. Moim zdaniem troche to za wielkie słowa "SPIRALA -SRODEK ABORCYJNY. moje kolezanki maja spirale i bardzo to sobie chwala:) Po to mamy rozum zeby decydowac za siebie i swoje ciało.
~ahalio - niewiem o co kogo Ci chodzi,ale i tak sie zgadzam z Twoją teorią hihihi...:]
image
W języku polskim "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie, tak więc - NIE WIEM. Ale ortografia pewnie jest dla moherowych beretów.
Agatho, szkoda, że czytasz, ale nic nie rozumiesz.
~ahalio- musisz sie przyzwyczaić,ze "koleżanka" Aghata uwielbia pouczać,doradzać,wszystko wie na wiele tematów ...Ba..nawet wie o Tobie wiecej niz Ty sama hihihi...
Pozostaje sie tylko smiać z próżności niektórych ludzi :P Ja juz dawno to robię jesli chodzi o wyzej wymienioną "koleżankę"...
image
a co do ortografii,to to czasem pisze się po prostu szybko nie zdąza sie zwracac uwagi na drobne błędy... Bez przesady...heh
image
Justi, znów chcesz wracać do tematu Twojej terapii? Naprawdę sądzisz, że Twoje kilkadziesiąt postów dziennie to mały materiał do analizy?

Ahalia, tekst "pani dr z kropką" jest tak nafaszerowany błedami, że nie wierzyłam, że ona ma wykształcenie medyczne. Jednak okazało się, że, o zgrozo!, taka osoba istnieje, na szczęście tytuł doktora przylepiła sobie od czapy, po jest tylko lekarzem medycyny.
nie martw sie aghatko zabieram kompa na porodówkę wiec nawet stamtąd chetnie cie pozdrowie hehehehhehehhehhe....
Widzę,ze dalej tkwisz przy swoim.... Ech...masz problem ojj masz...Cale szczeście,ze to tylko TWÓJ problem...
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry