Widok
Aghato, fakt akurat ten tekst jest mocno infantylny i ortograficznie niepoprawny, co nie zmienia faktu, że spirala jest środkiem wczesnoporonnym. Nie rozumiem jednak z jakiego powodu jesteś aż tak nietolerancyjna. To, że ktoś uważa, zresztą słusznie, że pewne metody antykoncepcyjne są morderstwem, nie oznacza, że jest fanatykiem. Istnieje pewna grupa katolików, którzy wyłączyli myślenie i powtarzają tylko wpojone im frazesy, ale istnieją też katolicy, którzy myślą, łączą fakty i wyciągają wnioski. Twoje wypowiedzi bardzo często mnie bawią, bo odnoszę wrażenie, że Twoje zarozumialstwo może odnaleźć się tylko na tego typu forach, a w życiu codziennym jesteś chba bardzo zgorzkniałą kobietą, która uwielbia ustawiać wszystkich po kątach. Przykre, że po długo wyczekiwanej ciąży nadal tyle w Tobie złości do świata. Życzę wiecej serdeczności i zrozumienia dla innych.
Justi, znów chcesz wracać do tematu Twojej terapii? Naprawdę sądzisz, że Twoje kilkadziesiąt postów dziennie to mały materiał do analizy?
Ahalia, tekst "pani dr z kropką" jest tak nafaszerowany błedami, że nie wierzyłam, że ona ma wykształcenie medyczne. Jednak okazało się, że, o zgrozo!, taka osoba istnieje, na szczęście tytuł doktora przylepiła sobie od czapy, po jest tylko lekarzem medycyny.
Ahalia, tekst "pani dr z kropką" jest tak nafaszerowany błedami, że nie wierzyłam, że ona ma wykształcenie medyczne. Jednak okazało się, że, o zgrozo!, taka osoba istnieje, na szczęście tytuł doktora przylepiła sobie od czapy, po jest tylko lekarzem medycyny.
kazda antykoncepcaj nie daje pewnosci 100% zawsze jest jakies ale.. a bo ktos jest uczulony na latex a ktos jest w ciazy mimo tabletek i z powodu tabletek czasem rózne przypadłosci sie zdazaja i niestety wkładki domaciczne tez nie daja pewnosci. Takie rzeczy sie dzieja i dziac sie beda i niewazne jaka to obrona przed ciaza. Moim zdaniem troche to za wielkie słowa "SPIRALA -SRODEK ABORCYJNY. moje kolezanki maja spirale i bardzo to sobie chwala:) Po to mamy rozum zeby decydowac za siebie i swoje ciało.