Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
makuszka a długo się już staracie??
Gosik, ja juz mezowi powiedzialam - a niech wszyscy na raz zaczna rodzic! lozek w szpitalach im zabraknie! :-P
hehehe nooooo co będzie komu pracować na nasze emerytury :P zartuje :)
bylebyśmy my na szpitalnym korytarzu nie rodziły :P
teraz bylo do 3x sztuka :-) a wyszla z tego du.... (same zrymujcie).
trudno, ryczec tym razem niebede, wciagne se czekoladke i bede uchachana
spoko Gosik, wszyscy urodza, zdaza zmienic posciel na swieza i z otwartymi ramionami beda na nas czekac! A Wy juz dlugo?
my to nawet nie do 3 x sztuka...dopiero 1 m-c, teraz mam drugi cykl ale dopadła mnie infekcja pęcherza więc kicha...przymusowy m-c przerwy ale po @ zaczynamy znowu :)

Właśnie za namową dziewczyn z wątku ogladałam testy owulacyjne na allegro..rozważam zakup..używałaś może??
łeeee Gosik to Ty sie jeszcze nie masz co lamac po pierwszym razie.
wogole testow nie bralam pod uwage. Stosuje NPR i wg temp i sluzu wiem kiedy jest ten czas "wysokiego ryzyka" :-D
Ide do domu dziewczeta, do jutra, pa
hehe ja trochę leniwa jestem na mierzenie temp :) a śluz to też wiem bo się obserwuję :) pi razy oko :P
no dlatego ja narazie na luziku ale wiesz latka lecą :P im prędzej tym lepiej :) mam nadzieję, że jakoś do lata mi się uda to mielibyśmy wiosennego bobaska ;) i fajna pogoda na macierzyński :P ale jak wyjdzie inaczej to też będzie git już taka wybredna nie będę żeby czekać na następne wiosny :P
Mysle AGniuszka, ze jednak z wiekiem to Ciebie pobije ;) i u mnie w rodzinie byłabym pierwsza jakby sie udało ;)

A póki co oficjalnie sie nie staramy, bo obnizam moją prl i mamy wielki znak zapytania co z pracą męża i dopiero w czerwcu/lipcu sie dowiemy... ale jestem z Wami bo ja juz bym baaaardzo chciała :)
ja mam 23 i troche;D
Makuszka Ty to jesteś mocna ! :)
do juterka! ja też za 5 min wychodzę :)
łeeeee Agniuszka no nie przesadzaj :P ja myślałam, że masz z
18-cie :P :) wcale pierwszej młodości to Ty nie jesteś ;) ;)
czas na szaleństwa minął :P :)
a nulka wiem , ze Ty tez mój rocznik jesteś:)
Rocznik może tak, ale ja z czerwca ;)

I ja bede bardziej wybredna niz gosik_sz bo baaardzo chciałabym dzidzie na wiosne (najlepiej na kwiecien/maj) wiec jak w tym roku sie nie uda, to bedziemy probować za rok ;)
fiu fiu ale zmarszczki mimiczne mam;D żaaartuje

Ok dziewczęta 3 min i mykam do dom a właściwie do Władka mąż mnie zabiera na zapiekanke :):)taka pogoda
Miłego popołudnia :)
nulka faktycznie masz jeszcze chwilkę czasu w przeciwieństwie do mnie :) jakbym miała "więcej czasu" też pewno bym tak się starała :)
ok Dziewczęta Mąż podjechał bryką :D miłego popołudnia :)
Niby mam czas... zawsze tak myslalam, ze to bedzie fiku myku i juz... a pomimo mojego wieku, to wcale nie bedzie takie proste... najpierw wyszła u mnie torbiel ( która już sie wchłoneła) teraz wysoka prl... a jeszcze jestem obciążona cukrzyca po babciach której jeszcze nie mam, ale moze wyjsc w kazdej chwili ... wiec wole nie czekac za długo...
Nulka ja mam córcię z maja 2009 i w tym roku jesienią planuję zacząć starania o drugiego bobaska bo chcę też rodzić na ciepłą wiosnę/lato:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry