Widok
A ja musze na wiosne, bo od konca maja ( chociaz w tym roku moja alergia jest dla mnei dość łaskawa :P ) do konca sierpnia sie tak smarcze i w ogole choruje alergicznie, ze nie dałabym rady rodzic... tak samo chodzic w ciąży... strasznie sie wtedy mecze....
Agniuszka, a co jest ?? Moj tez nie jest łatwym przypadkiem...ale czuje, ze jest lepiej niz było :)
Agniuszka, a co jest ?? Moj tez nie jest łatwym przypadkiem...ale czuje, ze jest lepiej niz było :)
mój mąż na początku za bardzo nie chciał, tzn. chciał ale uważał że jeszcze jest zły moment i chce jeszcze poczekać więc myślałam że za rok gdzieś zaczniemy się starać aż tu pewnego razu powiedział żebym zaczęła łykać kwas foliowy, strasznie mnie zaskoczył...:) może dlatego że przestałam o tym w kółko gadać i dałam mu czas na przemyślenie tego i sam poczuł że już by chciał...:)
więc Agniuszka na pewno nie będzie tak źle jak się wydaje:)
więc Agniuszka na pewno nie będzie tak źle jak się wydaje:)
ja mam doła , wczoraj mieliśmy rocznice i.. nie powiem jak ją spędziliśmy ;/;/ ahjooo moze druga będzie lepsza? chyba generalnie mam kryzys wieku średniego:(
Dlaczego facet jak"zdobędzie"kobiete przestaje sie starać?? why?? no nic .Nie bede Wam tu marudzić.Zamilkne na dziś
Powodzenia dla kolejnych testujących :)
Dlaczego facet jak"zdobędzie"kobiete przestaje sie starać?? why?? no nic .Nie bede Wam tu marudzić.Zamilkne na dziś
Powodzenia dla kolejnych testujących :)
Agniuszka wszystkiego najlepszego Kochana z okazji pierwszej rocznicy. :* A męża może weś na rozmowę i powiedz Mu, że jest Ci przykro, że się nie stara i zlewa, że miałaś nadzieję, że rocznicę spędzicie milej i czemu się tak zachowuje.
Cześć wszystkim. :)
19 d.c. a brzuch ciągle boli od owu. Od wczoraj cycki zaczęły pobolewać. Tempka dzisiaj skoczyła, a wczoraj i przedwczoraj była na jednej lini. Ciekawa już jestem co z tego cyklu będzie. Hmmm.
Jak Wam weekend się zaczął? Nam śmiesznie i z przygodami. Jechał tramwaj i biegłam z małym co by zdąrzyć, już siedzimy, jedziemy kawałek, a ja patrzę, a moje dziecie buta zgubiło i nawet mi nie powiedział. Szybko zadzwoniłam do mamy i znalazła. :P
Cześć wszystkim. :)
19 d.c. a brzuch ciągle boli od owu. Od wczoraj cycki zaczęły pobolewać. Tempka dzisiaj skoczyła, a wczoraj i przedwczoraj była na jednej lini. Ciekawa już jestem co z tego cyklu będzie. Hmmm.
Jak Wam weekend się zaczął? Nam śmiesznie i z przygodami. Jechał tramwaj i biegłam z małym co by zdąrzyć, już siedzimy, jedziemy kawałek, a ja patrzę, a moje dziecie buta zgubiło i nawet mi nie powiedział. Szybko zadzwoniłam do mamy i znalazła. :P
Dziewczyny może mi podpowiecie. Też się staramy już dłuższy czas i teraz mam zagwozdkę. Miesiączka 20 maj - normalnie 5 dni krwawienia i od tej pory cały czas brązowe plamienia. Nie wiem co o tym myśleć. Umówiłam się na wizytę 4 czerwca (16 d.c .) chyba nic się nie stanie jak poczekam do soboty? co myślicie? Temperatury nie mierzę, a piersi ciągle pobolewają. co to może być?
Agniuszka nie martw sie :* moze to tymczasowe ?
Moj tez najpierw nie chciał, mówił, ze chce sie nacieszyć żoną, mieszkaniem, ze jest za młody i w ogole... ale od czasu, jak sie okazało, ze mam te problemy z prl to widze, ze zmienia zdanie... a dodatkowo jeszcze powiedział, ze szcześliwa żona to szcześliwy mąż :)))
No ale czekamy na wakacje, wtedy wyjaśni nam sie sprawa z pracą i zobaczymy :)
Chociaz ja ostatnio miałam dzien myślenia, tak sobie długo rano leżelismy i gadalismy... jakies poobiedniowe drzemki.... wyskoki do znajomych... boje sie ze przy dziecku tego nie bedzie, ze wpadniemy w rutyne i kazdy dzien bedzie wygladac tak samo...
Moj tez najpierw nie chciał, mówił, ze chce sie nacieszyć żoną, mieszkaniem, ze jest za młody i w ogole... ale od czasu, jak sie okazało, ze mam te problemy z prl to widze, ze zmienia zdanie... a dodatkowo jeszcze powiedział, ze szcześliwa żona to szcześliwy mąż :)))
No ale czekamy na wakacje, wtedy wyjaśni nam sie sprawa z pracą i zobaczymy :)
Chociaz ja ostatnio miałam dzien myślenia, tak sobie długo rano leżelismy i gadalismy... jakies poobiedniowe drzemki.... wyskoki do znajomych... boje sie ze przy dziecku tego nie bedzie, ze wpadniemy w rutyne i kazdy dzien bedzie wygladac tak samo...
Nulka to kwestia stylu i sposobu życia na początku wiadomo trzeba troszkę posiedzieć w domu no a później? Iga miała 4 tyg kiedy zaczęliśmy jeździć wszędzie, odwiedzać znajomych. Wiadomo trzeba do domu wracać szybciej ale wszystko fajnie potrafi się ułożyć. Jeśli masz blisko rodzinę to nawet kino i wieczorne imprezy raz na jakiś czas wchodzą w grę ;D
No a mój mąż to ostatnio tak zmęczony wraca do domu że nie wiem jak starania w tym cyklu wyjdą... No ale wyprowadziłam małą do innego pokoju to chociaż mamy lepszą atmosferę ;D
No a mój mąż to ostatnio tak zmęczony wraca do domu że nie wiem jak starania w tym cyklu wyjdą... No ale wyprowadziłam małą do innego pokoju to chociaż mamy lepszą atmosferę ;D
No mam blisko rodziców, nawet bardzo blisko, bo kilka blokow dalej... i ona juz mi mówi, ze ona bedzie sie małą/małym zajmować, ze nie ma problemu... nawet urlop weźmie, zeby dziecko nie musiało isc jak ona mówi 'to obcej baby' czyt. nani... ;)
No ale wiadomo, zycie sie zmieni o 180stopni i w sumie już na zawsze...
wolalabym, zeby to los za mnie zdecydował, a nie ja... chce czy nie chce... o to jest pytanie... :P
No ale wiadomo, zycie sie zmieni o 180stopni i w sumie już na zawsze...
wolalabym, zeby to los za mnie zdecydował, a nie ja... chce czy nie chce... o to jest pytanie... :P