Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monika trzymamy kciuki i fakt - jeszcze za wcześnie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akamara, gratulacje !! :) super !!
ja po usg nie mam sie czym pochwalic niestety. niby caly czas nastawialam sie, ze nie jestem w ciazy, zeby sie milo rozczarowac, ale niestety jest mi bardzo zle. wynik bety z krwi jutro, ale nie mam juz zludzen. najbardziej dobila mnie jednak polozna. pytam jej czy powinnam isc do gp, bo juz 2 mce nie mam @ nie wiedziec czemu, to mi powiedziala, ze mam czekac az sam przyjdzie. ale kazdy dzien takiego czekania to 1 dzien dluzej do czekania na ta wypragniona ciaze. ale mam humor... cale szczescie jade do siostry na weekend to sie jakos oderwe od tego myslenia.
dziewczyny jak wy wytrzymujecie czekanie na wynik bety. normalnie juz mnie roznosi.

a tak zeby bylo ciekawiej to na wypisie ze spzitala przeczytalam wlasnie, ze nie wykluczaja ciazy pozamacicznej, a diagnoza jest pregnancy of unknow location. a tak zeby nie bylo sie o co wiecej martwic ;(
no bo jak nie widzieli w macicy to napisali unknown location, tu sie nie ma o co martwić

a ja nadal bez @
w moim miescie wyniki bety sa na drugi dzien,ale wiem,ze tak naprawde jak sie dogada z laborantka to po 2 godzinach jest wynik..

badz dobrej mysli..
ja tez bez @ nadal..a w czwartek prawie tydzien temu powinna byc takze nie wiem co myslec..bo test neg.
no wlasnie jak nie w macicy to gdzie?
np w jajowodzie :/ ale oby nie !!

strokrotka, zrob drugi test, moze wtedy bylo za niskie stężenie HCG..albo od razu na bete idz, bedzie jasne :)
no jo, ale w jajowodzie też nie widzieli, nigdzie nie widzieli, tyle ja zrozumiałam.... może po prostu za wczesnie żeby usg cos widziało.... nie wiem sama
znam przypadek dziewczyny, u której nie widzieli pozamacicznej w jajowodzie 8tc (irlandia), straciła jajowód, a później dali jej clo bez monitoringu i kolejna ciąża w jajowodzie 6tc, straciła drugi jajowód:((((((

Adziula będzie dobrze, musi być...a oni są w stanie Tobie dać coś na wywołanie @? zastanawiałaś się nad wizytą u polskiego gina?
a ja jutro na bete ide:)
narazie czekam niecierpliwie na wynik jutrzejszego badania. moze faktycznie jest poporostu zawczesnie na usg.
polozna powiedziala mi, ze mam sama czekac az @ przyjdzie, ale jesli jutro okaze sie, ze jednak nie jestem, to pojde do gp i jakos podagam zeby dostac cos na wywolanie.
na wizyte u polskiego gina mnie poprostu nie stac narazie :/ poczekam jeszcze i zobacze jak sie sprawy rozwina .

dziekuje za dobre slowa :)
Adziula trzymam podwójnie kciuki, bo jak ja idę rozmawiać o czymś z gp to aż mnie krew zalewa:/

Roli za Ciebie też trzymam:)
dzieki Basieniak:)
czesc Dziewczyny..wspolczuje Wam wszystkich ktore sa gdzies poza granicami kraju i musza zmagac sie z obcymi lekarzami..czasami mozna sie milo zaskoczyc,ale czasami jest strasznie..

mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze i ze jest za wczesnie na usg u Ciebie.. a tak mniej wiecej to ktory to moglby byc tydzien?

w nocy obudzil mnie bol piersi..taki jak na @..i bola caly czas..sa wieksze jak na @..wiec pewnie za kilka dni dostane..a jak nie do po weekendzie pojde na bete..

w weekend zrobie test..choc jak robilam 1 test to bylam pelna nadziei..rwiary..ze udalo sie..a tu neg..i lzy..bol..troche sie boje drugi raz sprawdzac,ale niepewnosc jest tez niemila..

pewnie dostane @..ehh..
strokrotka, sproboj test :) to juz mineło kilka dni od tamtego, a poziom HCG napenwo wzrósł :)

AgaB, mogłabyś kuknąc na skarbka ;)
Adziula trzymam kciuki zeby dzisiejsza beta wyszla po Twojej mysli!
czekamy na info
nulka - obrobię się z robotą i zajrzę... bo tak, jak ja tam wejdę, to później mam zaaaaleeegłooościiii w pracy
Ok ;)

Adziula, i co ????
Dziewczynki po jakim czasie robi się test ciążowy???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry