Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LII-t266957,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adziula, podaj link, ja nie moge znalezc
AGAB zalozyla nowy watek dziewczyny :P
no wlasnie nulka tez mi sie tak wydaje ale juz nie moge wytrzymac sama ze soba i moimi hormonami, rycze i smieje sie na przemian, wariatkowo mowie ci
mysle, ze na10 dni przed @ to za dużo objawów ;) chociaz moze to jakies znaki ;) nie wiem...

AgaB, jak wizyta ???
dziewczyny za 10 dni powinnam dostac miesiaczka a od kilku dni mam bole podbrzusza cycki bola i urosly no i plakalam na smerfach a piszac to tez rycze k... bez powodu co robic???? jestem czy nie jestem, chyba zwariuje!!!
A ja czuję, że dostanę @. Boli mnie podbrzusze i plamię na brązowo. Ach druga próba nieudana :( i jeszcze mam zapalenie dróg moczowych, ale farmaceutka dała mi bez recepty furaginum i urosal. Mam nadzieję, że szybko pomoże, bo męczy to mnie strasznie.
Akamara, a skad brałaś te ceny ?? mozesz podać stronke ??
Dzis bylam 3 raz u gin w przeciągu tygodnia ;) owu była w weekend wiec czekamy na efekty :)
Bosz, ile to kasy na to idzie... szok !! I jeszcze te badania... czy toxo i cmv jest waznym badaniem??

% juz chyba 3 miesiace nie piłam, wiec to nie to ;)
Nulka u mnie niespodziewane skoki były jak miałam wysoką gorączkę albo po prostu za dużo procentów na imprezie - ból gardła to było za mało, ale sama musisz poznać swój organizm...luknę na Twój wykres, ale to może być owulka po prostu i może trzeba zaznaczyć fazę lutealną
Nulka a Ty juz bylas u tego gina czy to w tym tygodniu??
Dziewczyny mam do oddania 3 testy owulacyjne z rossmanna :) Któraś chętna ??
dostalam @..;-(( no ale coz..skoro 2 testy neg..to moglam sie tego spodziewac..
teraz trzeba probowac dalej:-)
No wiem że za wcześnie :) Oprócz bólu podbrzusza przez ostatni tydzień nie mam żadnych objawów co do ewentualnej ciąży... czekam z niecierpliwościa do czwartku - mam nadzieję że okres się nie pojawi ...
Monika, jak masz 25 dc, dzis 22 a Ty juz zrobilas test, to napewno Go zrobilaś za wcześnie :) wstrzymaj sie przynajmniej do 24... a najlepiej 25-26 :)

Dziewczyny, czy przez lekki bol gardla temp moze skoczyc az o 0.4 stopnia ??? Dzis wykres mnie zaskoczył ;)
Hej

My staramy się drugi miesiąc... Czekam teraz na to co się wydarzy w kolejnych dniach. Robiłam już test wyszedł negatywnie więc czekam bo chyba zronbiłam go za wcześnie... Cykle mam po 25 dni - probowaliśmy w połowie ok 26 sierpnia, dzisiaj 22 dzień cyklu - czekam albo na okres albo na miłą wiadomość...
drugi test neg..trudno..trzeba czekac na @:(((((((
A ja mam wielkiego stresa, bo nam gumka pękła wczoraj :-( mam nadzieje że do niczego nie dojdzie.
Niby wszystko ok, już 3 tygodnie od zabiegu mineły i lekarka pozwoliła na przytulanie a tu taki stres. Pierwszy raz w życiu nam się takie coś przytrafiło.
Bimka , nie trać nadziei :)))

Strokrotka, ja w Ciebie wierze :))))

Dziewczyny, zakładac nowe wątki !!!!!!
Bimka bedzie dobrze..ja to chba za duzo o tym mysle..ale teraz remoncik,potem urzadzanie sypialni..moze sie uda:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry