Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialo byc "no i ta infekcja" ale z pospiechu polknelam "i" :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"jak ktoras z was ma tel na karte w orange to mozna wyslac haslo z duzych liter BUZIAKI na nr bezplatny 80101 i dostaniecie 10 zl na konto:-)"

musze mamie powiedzieć, ona ma orange. Sprawdziłaś to? Żeby to nie było jakieś naciągactwo, bo bedzie później na mnie
kobritta :( :(
kobritta, strasznie mi przykro :(
oj kobritta, nie doczytałam. Przykro mi :( Trzymaj się dzielnie
Bimka tak..ja dostalam..kazdego dnia jest inne haslo..i cos sie dostaje..zabawa trwwa do 13 wrzesnia..dostalam raz 10 minut do wszystkich sieci, innym razem 100 sms zamienynych na mms do orange.wczoraj 10 minut chyba do orange..a dzisiaj 10 zl:-)

smutne jest kiedy komus sie nie udaje..:(( taka radosc..a tu nagle bum i wielka rozpacz..przykro mi:(
mnie przysłali... 10zł do wykorzystania na 3 dni;) dzięki:)

co do objawów... to ja miałam zwykły PMS - nawet taki lżejszy niz normalnie... teraz jest koniec 5tc (wg miesiączki 6tc) i nadal nie narzekam na nic poza piersiami, które niemal pieką czasami...
kobritta, tak mi przykro, trzymaj sie dzielnie i jestem myslami z Toba
Aga B nie doczytalam czyli zakladasz nowy watek?! super gratulacje:))))))
AgaB, tez bliźniaki ;) ???
nulka - już nam w 3mieście wystarczy bliźniakowych mam... poczekamy na Ciebie;P

wizytę mam u gina na pon, jeśli wszystko będzie ok, to po wizycie (czyli we wtorek, bo w domu nie umiem się zalogować) założę wątek z pozdrowieniami dla następnej zakładającej ;P
buahahah ;)
ja za bliźniaki podziękuje, chociaz wybieram sie tez do tej DR co Gosik, wiec kto wie ;)
Chociaz z drugiej strony wole bliźniaki niz wcale :P
czy jedno, czy pięcioraczki, to radość będzie WIELKA!!!!

ja od września bedę miała pakiet w mbanku, m.in. do invicty i muszę w przyszłym tygodniu mocno się zastanowić, gdzie jakich lekarzy chcę
AgaB to mamy prawie tak samo z ciążą :P
Kobritta strasznie mi przykro, nie wiem czemu ostatnio tak czesto sie nam to przydarza :(

Iwonka gin powiedziala mi, ze najlepiej bedzie odczekac minimum 3 mce,dla dobra organizmu zeby wrocil do rownowagi po tym wszystkim i zeby nie narazac sie na ryzyko powtorzenia...3 mce mi wlasnie mijaja w rpzyszlym tygodniu ale tak naprawde zaczniemy dopiero w listopadzie bo maz wyplywa na statek znowu :/
mojej siostrze gin powiedziala,ze maja odczekac 6 miesiacy..odczekali prawie rok..bala sie..a za 2 miesiace bedzie ich synus na swiecie:-)
To ja się dopisuje do listy starających, choć my jesteśmy aktualnie w poczekalni do starań. Pełną parą ruszymy w grudniu. Moja poprzednia ciąża zakończyła się w 18 tygodniu i teraz regeneruje siły, robię badania i leczę się z wszystkiego co możliwe. Mnie zalecono min6 miesięcy przerwy, ale to ze względu na to, że ciąża już była zaawansowana. Tak, do 8 tygodnia to wystarczą 2-3 cykle powrotu do formy psychicznej i fizycznej, ja na szczęście z tym pierwszym nie mam problemów. Ja też za bliźniaki już dziękuję, a zwłaszcza jednojajowe.
To sie się też dokładam - chyba nadeszła moja pora. Ja też straciłam ciążę w 11 tygodniu. Odczekałam prawie rok i znów się biorę z mężem do dzieła :) Teraz mamy dni płodne więc może trafimy.
Aga, a gdzie mógłby być odbiór tych testów?:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Chełm

w razie czego napisz maila (do priva nie zajrzę do wtorku, bo nie będę się logować) - agandrzej@o2.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry