Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aga, to napiszę do Ciebie z domu, bo na firmowym złomie moja poczta otwiera się jakby chciała a nie mogła. Póki co rezerwuję:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok

jutro idziemy na wesele, ale jak się postaramy, to się uda umówić;)
Aga a gdzie sie bawicie? my tez idziemy na wesele:-)
Tinker, w razie co ja moge sie z Agą spotkać,my sie czasem mijami na chełmie :P a Ty wiesz gdzie mieszkam, i bedziesz mogła odebrac u mnie :P
my idziemy na powtórkę naszego wesela;)
to samo miejsce (gosp. agroturystyczne u Rychertów w Kiełpinie)
ten sam zespół
ten sam salon sukien ślubnych
to samo auto

tylko inna para młoda;P
dobra, dziewczynki, uciekam...
nie wiem czy się odezwę przed wtorkiem, może niezalogowana...
a to my w inne miejsce:-)
milej zabawy:-)
Nulka:) Spryciula:D No dopsz, to jest dobry pomysł:) Ze stołem się do Ciebie zapakuje;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
to Ty dopiero chcesz za 304 tygodnie te testy :P ??
Hahahahaha;) Potrzebuję na przyszły tydzień. Spodziewane Owu - 1-5;)
bosz... miało być 3-4 :P
O dżizas....opowiedziałam mojemu T, o bliźniakach i on mi uświadomił, że on też chce!!!
Korbita bardzo ci współczuje bo też to przeszłam, całkiem nie dawno jakbyś chciała pogadać to moje GG2608915
Hehe moje bobasy wzbudzają wiele emocji widzę :-) nie chce krakac ale Nulka i AgaB miały testy ode mnie więc może... :-P:-P
Dla nas wiadomość o podwójnym szczęściu też była zaskoczeniem :-) i nie było to wcale brane pod uwagę bo w żadnej z naszych rodzin nie ma bliźniaków :-) takie po prostu mamy szczęście:-):-)
Dziękujemy za wszystkie gratulacje:-):-)
zeby nie bylo ze staraczek nie ma..zglaszam się, ze Was podczytuje i za jakis czas bedziemy ruszac do dziela, tez niestety straciliśmy w 18 tyg :(
witam!
ja też należę do starających się:)przewidywany termin @jutro ale byłabym przeszczęśliwa gdyby nie przyszla przez najbliższe 9 miesięcy:)staramy sie od 3 cykli i jakoś nam nie chce wyjść ale jestem dobrej myśli:)
no i tak się składa że też należe do osób które poroniły tyle że ja w grudniu w 7 tc i gdybym tej ciąży nie straciła jutro miałabym termin porodu a tak jest termin @ więc jakiś dziwny zbieg okoliczności co nie?
pozdrawiam wszystkie staraczki i gratuluje "zaciążonym"!
a ja nie jestem w ciazy..i nie mam tez @...zrobilam test co prawda przed chwila..bo nie moglam wytrzymac..i pojawila sie 1 krecha:((( a mialam nadzieje,ze jednak..
to nie jest przesądzone, jest jeszcze nadzieja, może to za wcześnie, za niski poziom hormonu w moczu. Żeby test był najbardziej prawdopodbny to powinno się robić rano (bo wtedy mocz jest najbardziej gęsty). Jeśli kobieta pije dużo płynów to też mocz może byc tak rozwodniony, że hormonu w próbce bedzie za mało, żeby wykazać ciąże.

MI też pierwszy test wyszedł negatywny (robiony w dzień przewidywanej @), dopiero kilka dni później pojawiły sie 2 kreski, ale ta druga była ledwie widoczna, powtórzyłam test 2 dni później i też druga krecha słabiutka, a ciąża była.
Ja mam tylko nadzieję, że po tych całych cyrkach nie będę mieć problemów z ponownym zajściem. Aktualnie jestem na tabletkach antykoncepcyjnych, bo takie miałam zalecenie po usunięciu i mój lekarz także to popierał. Na szczęście mój brzdąc jest tak absorbujący, że nie mam czasu na smutki:)
Hej czy mogę się przyłączyć ... w końcu w grupie zawsze raźniej my z mężem staramy się o dzidzię od czerwca to byłoby nasze pierwsze dziecko... dzisiaj jest mój 17dc a na 6 września planowany dzień przyjścia @ po cichu liczę że nie przyjdzie.. tym bardziej że oboje mieliśmy bardzo gorący urlop na wsi :))) może zmiana klimatu coś pomogła , no nic zobaczymy. Gratulacje dla gosik_sz :))) i powodzenia dla was Staraczki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry