Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Balbinka, to jest własnie to. Jak już sie ma brzdąca to sie myśli ciągle nie zaprząta tym fasolkowaniem i jest łatwiej. Na pierwsze dziecko jest większe ciśnienie chyba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc:-)
czyli jest jeszcze szansa...choc mam tam w srodku gdzies..taki..zawod..tak mi ciezko..ze nie ma 2 kreski..byc moze macie racje,ze to za wczesnie..ze mocz mialby byc z rana itd..kupie sobie w pn test i go zrobie..

dzisiaj idziemy na esele to moze nie bede o tym tyle myslala..chociaz..jedna dziewczyna nie przychodzi na wesele bo wczoraj urodzila chlopca..zaczela krawiwc i pojechala do szpitala mimo,ze nic ja nie bolalo..w szpitalu stwierdzili,ze to szyjki macicy leci..a okazalo sie,ze to lozysko sie odklaja..no i miala cesarke bo nie mogli czekac..maly ma prawie 4 kg..i jest zdrowy..:-)
a jeszcze jedna dziewczyna co tam bedzie..jest w 8 tc..i wez tu kobietko nie mysl i dzieciach,ciazy czy braku @ kiedy otaczaja cię same fajne brzuszki:-)
to usiądź daleko od niej i próbuj nie rozmawiać!

Na moim weselu były 2 kobiety, które kilka tygodni później poroniły! Ale miałam filma, że to przeze mnie i że mnie tez to spotka! Tak sie w ciązy bałam, że szok! Jeszcze na dodatek w pierwszych tygodniach miałam ostre zapalenie pęcherza, gin przepisała furalginum, potem inny gin powiedział, że furalginu absolutnie nie wolno w pierwszym trymestrze... Miałam jazdę, że coś sie stanie z ciążą, albo dzieckiem...czekałam jak na zbawienie na każde usg, żeby sprawdzić czy wszystko gra. No ale wszystko jest OK :)
witam w ten piękny dzionek:)

ja oczywiscie nie wytrzymałam do dnia spodziewanej miesiączki i dzisiaj zrobiłam test, ale w sumie nie dużo mi juz brakowaoł:) bo to 25 dc, a zazwyczaj mam 25-27cykle. I na teście pojawiły się dwie kreski od razu, co prawda jadna bledsza od drugiej. Wizytę mam na 7.09 więcy chyba pójdę na bete w przyszłym tygodniu.

Dziewczyny miłego weekendu!!!
heheh, gratulacje!

A po co jeszcze beta?
żeby się upewnic-bo jednak ta druga kreska była dużo jaśniejsza! Czy sugerujecie zaczekac do wizyty i nie robic bety?
Ja bym zrobiła betę;)

W związku z tym, że dziś są moje urodziny, to mam jedno życzenie z tym związane tylko;) Zgadnijcie jakie?;)

Złapać bociana zanim odleci na dobre do ciepłych krajów;)

Ps. Właśnie w salonie u mnie są klienci z piękną rozkosznie się śmiejącą dziewczynką:) Ehhhh. Rozczula mnie to strasznie!!
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tinker Bell to w takim razie życzę spełnienia marzeń, a w szczególności tego jednego:)
Tinker Bell wszystkiego urodzinowego:) Jak nie złapiesz bociana przed odlotem, to może dopadniesz go w ciepłych krajach:D??
Akamara gratuluje. :) :) :) Ssuper wieści. :) Szczęśliwy ten sierpień. :D

Tinker wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a przede wszystkim spełnienia marzeń. :*
Z tymi ciepłymi krajami to jest plan, ponieważ na przełomie września października jest taki plan urlopowania się;)
hehe czyli miałam nosa z tym łąpaniem bocianów:D
Akamara gratulacje!!!!!!!!! Ja z ciekawości bym poszla na betke chyba bym nie wytrzymała tak długo czekać do wizyty :-P:-P życzę zdrowka i dbaj o Was kochana :-):-)
taka już jest ciąża, pełna oczekiwań, najpierw nie możesz sie doczekać dnia w którym bedzie mozna zrobic test, potem czeka się na pierwszą wizytę, potem na pierwsze usg, potem na usg, na którym bedzie widać płeć, i tak dalej, i tak dalej, a na końcu najtrudniej doczekać się porodu
ja bym się załamała, jeszcze żeby były dwujajowe to może bym zniosła, ale dwójka taka sama? nie mogłabym mieć bliźniaków
nie zawsze ma się wybór :) my się cieszymy :) chociaż na początku byliśmy bardzo zaskoczeni :)
Akamara gratulacje :D:D:D
Zrób betę, najlepiej x2, będziesz spokojniejsza i wyniki pokaż ginowi, bo na usg może być za wcześnie jeszcze;)
ola obyś nie była nigdy w takiej sytuacji, bo żal by mi było wtedy tej dwójeczki
hej dziewczyny, postanowiłam, że znów do Was dołączę.. po stracie maleństwa, postanowiliśmy znów zacząć starania...niestety mąż wraca 14 września, kiedy moje dni płodne już miną(według moich amatorskich wyliczeń kończą się 13 września),ale kolejne w październiku dają nam nadzieję.... póki co biorę kwas foliowy i multiwitaminy... i czekam na październik..

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Akamara serdeczne gratulacje!! Ja bym nie robiła już bety , za jutro bądź pojutrze zrób znowu test i kreska będzie już ciemniejsza z kazdym dniem :) Ale superancko!! :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry