Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aguseek, przeczytałam wszystko :)
Widzicie, bedzie dobrze :)

A ja mam dostać dzisiaj @, tzn. nie mam dostać oczywiście, ale jest dzień przewidywanej @. Brzuch mnie bolał nad ranem jakby na @, poszłam sprawdzić, nie ma, ale czekam. Coś mi sie wydaje, że jednak przyjdzie :( bo czuje jakbym zaraz miała dostać :(
małż powiedział że byłby "co najmniej zawiedziony", hmmm... ja też bede co najmniej zawiedziona.... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzien dobry :)

AgaB czyli z Toba pisze o tym Dostinexie??
przepraszam, ze nie odpisalam ostatnio ale ja wogole tu na rodzince uzywam mojego starego maila i ciagle zapominam sprawdzic skrzynke....a z dostinexem musze poczekac do przyszlego miesiaca bo ginka powiedziala ze nie mam nic brac i pod koniec nast cyklu mam zrobic badania :/
Agusek gratulacje:):) Ja też uważam,że większość problemów z zajściem w ciąze to przede wszystkim prolem w głowie a nie w sprawach kobiecych!

Tak więc starające się: weźcie sobie do serca opowieść aguska --> 3mam kciki:):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tripgirl - sorki... nie o ciebie chodziło... chodziło mi o Tinker Bell i testy owu... przepraszam, zakręcona jestem jednak...
Dziewczyny odebralam dzisiaj wyniki i kurcze nie ma na nich podanych zadnych wartosci i do tego są w jakoś dziwnych jednostki więc wyszło mi tam: 394.5 u/l może pomóżcie w interpretacji, bo wizytę mam dopiero za tydzień.
tu masz normy:

http://www.skarbmamy.pl/forum?pokoj=5&temat=64

GRATULACJE:):):)

Przykładowe normy:

3 tydzień ciąży: 5.8 mIU/ml - 71.2 mIU/ml

4 tydzień ciąży: 9.5 mIU/ml - 750 mIU/ml

5 tydzień ciąży: 217 mIU/ml - 7 138 mIU/ml

6 tydzień ciąży: 1 058 mIU/ml - 31 795 mIU/ml

7 tydzień ciąży: 3 697 mIU/ml - 163 563 mIU/ml

8 tydzień ciąży: 32 065 mIU/ml - 149 571 mIU/ml

9 tydzień ciąży: 63 803 mIU/ml - 151 410 mIU/ml

10 tydzień ciąży: 46 509 mIU/ml - 186 977 mIU/ml

12 tydzień ciąży: 27 832 mIU/ml - 210 612 mIU/ml

14 tydzień ciąży: 13 950 mIU/ml - 62 530 mIU/ml

15 tydzień ciąży: 12 039 mIU/ml - 70 971 mIU/ml

16 tydzień ciąży: 9 040 mIU/ml - 56 451 mIU/ml

17 tydzień ciąży: 8 175 mIU/ml - 55 868 mIU/ml

18 tydzień ciąży: 8 099 mIU/ml - 58 176 mIU/ml
nie wiecie, czy można w ciąży na Aqua Aerobic chodzić? jest fajna oferta na grouponie, tylko nie wiem, czy można...
Tylko ja mam wynik podany w innych jednostkach Ty podała u/ml,a moje sa w u/l.
ale w jednym i w drugim przypadku nie ma tego "mili" (czyli jedna tysięczna część jednostki) więc wg mnie te same przedziały "działają"
a gdzie robiłaś badania?

zaraz pogooglamy
Aga basen w ciąży jest wskazany więc moim zdaniem można, jeśli uznasz coś za forsowne ćwiczenie to nie rób tego

Akamara ja myślę, że jest ładne betka - a nie ma tam norm, który to tydzień??
Ja robiłam w końcu na klinicznej,ale z tego ca zdążyłam się zorientować to jest to same laboratorium co w akademi medycznej.
ja myślę żeby poradzić sie ginekologa czy można. Jak z ciążą jest wszystko ok to można, nawet fajnie jak sie chodzi. Ale trzeba pamietać, że podczas ciązy zmienia się tam pH i łatwiej jest o infekcje.
Basieniak właśnie nie ma :( jest tylko podane coś takiego wartości wartośi refer.
Akamara - w necie sa takie normy:
Kobiety ciężarne
1 tydzień 10-30 U/l
2 tydzień do 100 U/l
3 tydzień do 1000 U/l
4 tydzień do 10000 U/l
5-12 tydzień do 290000 U/l
12-16 tydzień do 53000 U/l
29-40 tydzień do 60000 U/l
wiec gratulacje! :)
no to Akamara gratulacje - wysoka beta - brawo:))))
wow woww wooowww Gratulacje Akamara :) :)
wielkie gratki:-)
gratulacje :)
Witam

To ja się chciałam dopisać do Waszego grona :) W zeszłym roku poroniłam w 10 tygodniu ciąży. Starania zaczeliśmy w zeszłym miesiącu. W lipcu się nie udało i teraz między 22 a 28 sierpnia miałam dni płodne więc były starania :):):) W piątek 26.08.2011 miałam dziwne kłucie lewego jajnika więc odebrałam ten stan jako owulację i daliśmy czadu :):P Od poniedziałku mam dziwne bóle w podbrzuszu ciągnące sę do ud. Mam nadzieje że wkońcu się udało :) Czekam z niecierpliwością kiedy zrobię test ale jeszcze chyba za wcześnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry