Widok

STARAJĄCE SIĘ LIX

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W poniedziałek wieczorem byliśmy na usg i lekarz potwierdził 6 tydzień ciąży, a dokładnie to 5 tydzień i 1 dzień :)))))) Niestety nie było widać jeszcze serduszka bo to za wcześnie. Następna wizyta za 4 tygodnie! :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny nie wiem co mysleć. Robiłam test 27.12 i był negatywny. W związku z tym, że nadal nie mam @ dzisiaj powtórzyłam test i jest pozytywny. Jestem na jutro umówiona do gin., ale mam taki stres, że masakra. Właściwie bez ciąży nie powinien wyjść pozytywny test. Czy miałyście taką sytuację? Trzymajcie kciuki, żeby jutro się potwierdziło, że będę mamą.
image
Dziewczyny mamy nowy watek juz :)

http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LX-t296276,1,160.html
adziula, może zdąrzysz prywatnie do jakiegoś lekarza ktory zapisze Ci leki. Nie przekreślaj tak szybko, bo wiele kobiet ma nieleczone pcos i zachodzą w ciąże :*
dlugo mnie nie bylo, bo ... co mialo byc to mialo byc, a dzisiaj powracam do was z pcos :/ zalamalam sie i nie wiem co mam teraz zrobic. tym bardziej ze juz za kilka dni wracam do uk, a tam leczenia napewno nie bedzie. chyba marzenia o dzidziusiu musza pojsc w niepamiec! ale sie konczy dla mnie rok!
U mnie jedna kreska :-(
image
asela - bardzo sie ciesze,ze sie Wam udalo:-) gratuluje:-)

basieniak - 2 dnia salabego plamienia w okolicy 53-55dc...a teraz nadal nic..wiec jak mnie gin w czwartek zapyta, w ktorym jestem dniu cylu to nie wiem..64 albo 11...pewnie po zbadaniu i po usg bedzie lepiej wiedziala:-)
image

Stokrotka plamienia zalicza się do starego cyklu, a krwawienia do nowego
imageimage
Hej, ja sie dawno nie udzielałam w wątku, bo postanowiliśmy sobie do nowego roku odpuścić starania. Musiałam odpocząć psychicznie od tego wszystkiego, przestać się nakręcać. No i 8 grudnia zobaczylam na teście dwie kreski:))) Wątku nie zakładam narazie, za tydzień ide do gina i zobaczymy co będzie... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie msc zleciał na bezowulacyjnym cyklu..
Dziś robiłam progesteron. Kiepsko sie czuje i mam dołka.. Myślałam, że święta upłyną nam na radosnej atmosferze.. a tu kiszka..
Hej dziewczyny! Widzę że mój wątek ciągnie sie już od miesiąca... Chyba jakiś pechowy jest... U mnie już 10 tydzień leci, a za 2 tyg. ide na pierwsze usg genetyczne. Mam nadzieję ze z dzidzią będzie wszystko w porządku...:)
Powodzenia kochane! Oby zbliżające się Święta przyniosły wam dobrą nowinę :)))))
Joanno witamy znów z nami i życzymy by spełniły się Twoje życzenia!!
image image

Witam! Pewnie niektóre z Was mnie pamiętają. Dostałam od Was dużo wsparcia po pierwszym poronieniu i dwukrotnym pobycie w szpitalu. Od tych wydarzeń minął prawie rok a ja dopiero dojrzałam do dalszych starań. Przez ten czas miałam wątpliwości czy na pewno chcę być mamą, ale teraz nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi.
Pierwszy test zamierzam zrobić na koniec miesiąca. Mam nadzieję, że nie będę za długo czekać czego i Wam serdecznie życzę. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki!
No i gratulacje dla szczęściar, którym już się udało. Dużo zdrówka i samych dobrych wieści życzę!
image
ja powinnam miec zrobiona prolaktyne,ale ze jade do nowej gin,ktora jest tez edno to poczekam bo wiem,ze ona bedzie chciala miec jeszcze raz robione wyniki wiec gdzies w styczniu jak dostane (o ile dostane@ ) to zrobie prolaktyne
image

Ja też tak miałam w tym cyklu i dlatego nie wiem czy dziś mam 29dc czy 32dc :/ zaznaczyłam jako 1dc dzień w którym była krew, ale było to kilka małych kropelek i cisza plamiłam przez dwa kolejne dni i dopiero 4dc znów przyszła krew :/ czasami ciężko jest coś jednoznacznie określić :/ "zasada" mówi że 1dc jest wtedy gdy jest krew, czyli na logikę powinnam liczyć dziś jako 32dc. Musisz poczekać, chyba że masz jakieś badania między 1-3dc to wtedy najlepiej lekarza podpytać jak to interpretować.
image image

ost pisalam,ze dostalam @#..ale to chyba jednak nie @..bo tylko 1 dzien i to bardzo skapo bylo..i d..teraz w sumie nie wiem czy liczyc to jako nowy cykl czy..a jak nie to bedzie dzisij 61dc...w ciazy nie jestem i raczej jest to niemozliwe przy tych moich wynikach..za dobre 2 tyg jade do endo-gin to zaczne brac jakies tabsy na wyregulowanie
image

Hej Dziewczyny!! Co tu taka cisza?? Żadna nie testuje?? :>
image image

Dziś mam 15 dc. I drugie usg.
lulu - wielkie gratulacje, masz cudowny prezent na swieta:-))

ja dostalam dzisiaj @..ciesze sie,ze w koncu przyszedl co bede mogla zrobic badanie prolaktyny...i czas sie zabrac za leczenie tarczycy..mam nadzieje,ze szybko da sie uregulowac moj hormony a potem juz bez problemu uda sie nam zajsc:-))
image

bombelkowa, a który to dzien cyklu ? moze jeszcze za wczesnie na pecherzyk dominujacy ?

lulu, super ! gratulacje !:)
image

witam!!
ostatnio nie miałam czasu zaglądać tutaj, więc sporo czasu zajęło mi znalezienie wątku!
Dziewczyny w poniedziałek zrobiłam test (w 26dc) i wyszły 2 kreseczki hura!!
Cieszę się ogromnie. Nareszcie się udało.
Pozdrawiam i staraczkom życzę powodzenia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry