Widok

STARAJĄCE SIĘ LVI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Troche się tajniaczyłam, ale chciałam być w 100% pewna, ze wszystko jest ok :)
W pierwszą rocznice slubu- 18 września, dowiedzieliśmy się że zostaniemy rodzicami :)
W środę byłam u ginekologa, maluszek ma 11.3 mm i serduszko mocno biło :) :) :)

Dziś jest 7 tydzień i 4 dzień a my jesteśmy przeszczęśliwi !!!! :)

Wszystkim Wam życzę takich wspaniałych emocji, z jakimi związane są te pierwsze chwile, kiedy dowiadujemy sie o maluszku :) Trzymam mocno kciuki !!!!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje!
my staramy sie od 2 m-cy.
za każdym razem mam nadzieję że sie uda. już chyba tak podświadomie myśle że każdy syndrom to już oznacza że sie uda.
teraz za dwa dni mam "termin". czuję sie jak na okres... boli mnie w krzyzu... nie pamiętam czy to tak może być? czy to już napewno dostanę okres i nic z tego?
moja pierwsza pociecha ma 2 latka, a ja zapomniałam jak to było...
nulka wspaniala wiadomośc!!!!!!
basia po pierwsze wyluzuj, idź do gina, żeby rozwiac twoje wątpliwości
oczywiście że pójdę, ale nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu.
narazie 2 dni będe miala nadzieję że to może tym razem sie uda!
boli mnie podbrzusze, piersi i ten krzyż... jakby na @, ale może na baby :)
Mnie bolały piersi jakos 3 dni przed planowaną @ a dzien przed terminem mialam mega mdłości - oczywiscie wmawiałam sobie, ze sobie wmawiam ;)
Jak zrobiłam test, to na tydzien wszystko ustąpiło.... a potem jak się rozkręciło to ponad 3 tygodnie piłam tylko wode, jadłam biszkopty i schudłam 5 kg :P ale teraz z dnia na dzien jest coraz lepiej, chociaz są też gorsze momenty... i jedyne na co nawet nie moge patrzec to słodycze... a wczesniej potrafiłam tabliczke czekolady zjesc na raz :P
I dziękuje za wszystkie gratulacje :)
Nulka, gratulacje! :)

I powodzenia dla reszty, myślę o Was, Dziewczyny!!!
nareszcie założyłaś nowy wątek!!Jeszcze raz gratuluję !! :)
Witam

Staramy sie z mezem o 2 dziecko od 6 miesiecy i jak narazie nic nie wychodzi!!
nulka nareszcie! Gratulacje!
nulka serdeczne gratulacje, cudownych 9 miesiecy:))))
czesc, oficjalnie zawitam w klubie starających się, pierw pogratuluje Nulce ;) super
Ja dzis mam drugi dzien po terminie, ale zawsze mialam nieregularne i zrobilam test i nic, jedna wielka gruba krecha. zycie.
mam pytanie, czy ktos uzywa testó owulacyjnych?? bo mam z natury nieregularne miesiączki i nie przewidze kiedy mam owulację...
nulka gratulacje, bardz sie ciesze, fajny termin. ja dopiero teraz poznaje co to urok ubierania dziecka na zimno i i ja i julka nienawidzimy tego
witam dzisiaj ;)
widzę że sporo z Was ma już dziecko (my również) a mimo to jest "jakiś problem" aby ponownie zajść w ciążę ;(
nie myślałam że tak może być...ach..
no nic teraz chce się przebadać ( o jakie badania poprosić ?) i potem do gina z wynikami...
Nulka... Gratulacje :-))) Ale się ciesze Twoim szczęściem... Szczęśliwych 9 miesięcy :-))) I duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa w brzuszku :-)))
emenems kilka dziewczyn tu na forum narzekało na testy owulacyjne, kilku dzięki nim się udało. ja osobiście jeszcze nie próbowałam. ja zaczęłam mierzyc tempetaturę w tym cylku, a od dawna obserwuję śluz. możesz próbowac wszystkiego, aż znajdziesz coś co Ci odpowiada.
ja odkupilam testy od jednej z dziewczyn z forum i wyszlo mi mocne kreski jakos 29,30wrzesnia i 1.10 mialam grube mocne..a @ dostalam 14.10 wieccos tam chyba dziala:P
a jak robilam wczesniej kilka dni to nie bylo mocnych 2 kresek tylko 1 mocna a druga slabiutka..
stakrotka a co u ciebie ? byłaś na usg?

pozdrawiam
gratuluje...i 3mam kciuki za pozostale

hehe, walerko napisze priv ze spotkaniem jak pomysle, milego pobytu...

Emenems, ja testy uzywalam owulacujne clearvier czy cos podobnego, i tak z Blanka strzal omd razu, z Nell nie spr sie, ale mialam jeszcze wiecej problemow hihi...ja polecam te co wskazuje buzka, badz smutaczek a nie kreski , bo jest ciezko polapac sie...
Ja używałam testy i u mnie sie kompletnie nie sprawdziły, testy wykazywały zawsze drugą bladą kreche, nawet w dniu owu - o owu wiedziałam z usg...
Mi testy zawsze idealnie określiły owulację...musisz wypróbować i sama się przekonać, u jednej działają a u drugiej nie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry