Widok

STARAJĄCE SIĘ XVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak pisałam beta 360, zaczynam wierzyć, gadałam już z lekarzem. ale po 1,5 roku chyba mam więcej obaw niż przypuszczałam..
niemniej jednak Koleżanki - ogłaszam misję na majówki ;) i ciążowe fluidy niech będą z Wami :)
ps. pozwolicie że jeszcze trochę z Wami zostanę :)
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja tak miałam i okazało się, że się udało ;-)). Rób test - co ma być to będzie!
agusek trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!! testuj i daj znac :)
dzwoniłam do lekarki kazała z testem poczekac do soboty....

dziewczyny ja juz staram się 15 miesięcy i jakoś nie wierzę żeby się udało:(poczekam te kilka dni, pewnie mi się cos w organiźmie poprzestawiało:(
Aguseek trzymamy kciuki! ale by się nam wątek rozszalał :)

Walerka, no ja na Ciebie też liczę :)

Isa, jeśli się dobrze domyślam, kogo masz na myśli, to mam nadzieję, że faworytka Cię nie rozczaruje ;)) zresztą mam takową nadzieję dla każdej możliwej faworytki ;))
ja to już sie nie mogę doczekać kiedy ja zaczne znów starania po poronieniu a zostało jeszcze mi tylko kilka dni i zaczynamy z mężem ostre staranka :)) Ja po @ po luteinie dostałam 5 dnia i też sie martwiłam ze tak długo jej nie ma :PP Trzymajcie i za mnie kciuki :))
ja tez gratuluje i zycze duzo zdrowia i mamie i bobasowi a teraz czekam na szybkie zakonczenie watku i zalozenie nowego przez moja faworytke :) !
Ja się do Was oficjalnie przyłącze w lipcu :) Na razie jesteśmy na etapie badań, łykania foliku i robienia ze soba porzadku :) Jeszcze tylko musze isc po luteine bo walcze z plamieniami i w razie co, żeby nie było potem placzu....
Chcielismy spróbować na urlopie no i wyliczyłam sobe w jakim dniu cyklu bede i co? i okres. 1-2 dzień. Świetnie. Mam nadzieje ze sie pozmienia...
Znacie jakies sposoby na przyspieszenie@?
Isa gratulacje!, dobre nowiny od dlugostarających się napawają jeszcze większym optymizmem:))) Wszystkiego dobrego na najblizsze 9miesiecy.
Michalowa a ile dni od odstawienia luteiny robiłaś test?
ja po luteinie zawsze na 3 dzień (1 dzien spadku temperatur) miałam jak w banku godzina 16 okres :) więc ngdy do czasu testowania nie dotrwałam. także może coś jest w tym przedłużaniu.
ja-dwisia, bardzo dobrze myślisz co ja mam na myśli :)
dzięki dziewczyny jeszcze raz
komu teraz nadchodzi godzina zero? :)
"Życia nie oszukasz"
może ja....jesli do soboty nie dostanę @ to będę testować.....ale nie chce mi się wierzyć......jutro 5 dzień od odstawienia luteiny ...pewnie przyjdzie wredna @:(
isa a ty ile sie starałas? czy leczyłaś się ?jak wygladała twoja droga?
pewnie to co Ci aguseek powiem zabrzmi starym banałem :)
pół roku bez zabezpieczenia i nic, potem badanie i kolejno leczenie - prolaktyna i bromergon, progesteron i luteina, potem zbadaliśmy męża i podrasowaliśmy, potem clo i w 3cim cyklu z clo pregnyl i w tym cyklu się udało. i tak nam się zbiegło 1,5 roku mam nadzieję że moja radość będzie trwać :)
powiem Wam, że jak do clo dostałam pregnyl to się wściekłam. Nie odpuściłam tylko normalnie wpieniłam. Jak się teraz nie uda to mam to gdzieś, nie będę się wyginać i cudować i poprawiać co natura spieprzyła. no i co, wyrzucenie naturze niekompetencji podziałało ;)
a się rozpisałam ;)
"Życia nie oszukasz"
dzięki isa za twoją historię....

ja też właśnie pierwszy raz dostałam pregnyl i mialam 2 pęcherzyki 23 mm ....no i czekam.........

ale mam wykupione jeszcze pare szczepionek....chociaz bym chciała je odsprzedać wiedząc że sie udało.

u mnie jest jeszcze tak że biorę dostinex, clo, luteinę .....chciałabym zrobić badanie hsg ale nie mogę bo mam bakterie wiec sama nie wiem czy mam drożne i czy dobrze że się łudzę.....
no to chyba ja zakończyłam (odpukać odpukać) w momencie w którym Ty teraz jesteś. Miałam się szykować na czerwiec na hsg gdyby nie udało się tym razem, a lato - jesień inseminacja, lekarka nie ukrywała, że to bardziej niż prawdopodobne że tak będzie. narazie się udało. Jak umawiała się ze mną na wizytę to też nie gratulowała tylko powiedziała "3mam za was kciuki". ja też teraz 3mam za siebie ale i za Was laski :)
"Życia nie oszukasz"
Isa gratki i spokojnego oczekiwania na dzidzię.
hop hop bo spadłyśmy ;)
u mnie nadal nic 5 dzień od odstawienia luteiny...ale czekam cierpliwie z testowaniem do soboty.....oby nie przyszła @;(
Mocno trzymam kciukasy za Ciebie ;)
nie dziękuję, żeby nie zapeszyć......ale po takim czasie to ja do mojej obecnej sytuacji podchodzę bardzo sceptycznie......:(pewnie coś mi się w organiźmie przestawiło:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry