Widok

STARAJĄCE SIĘ XVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak pisałam beta 360, zaczynam wierzyć, gadałam już z lekarzem. ale po 1,5 roku chyba mam więcej obaw niż przypuszczałam..
niemniej jednak Koleżanki - ogłaszam misję na majówki ;) i ciążowe fluidy niech będą z Wami :)
ps. pozwolicie że jeszcze trochę z Wami zostanę :)
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wspaniale wiadomosci:)))) aga, wielkie gratulacje:)))
Gratulacje i szczęśliwych kolejnych 8mcy!!! czy juz mamy nowy watek?? :)))
Aguseek - bardzo serdecznie gratuluję!!! Ale się cieszę. :) Widzisz, i Ty doczekałaś się swojego szczęścia.
To jeszcze raz oficjalnie i szczerze GRATULUJĘ!!

A jeszcze nie tak dawno, to Ty mi gratulowałaś, a teraz jedziemy na tym samym wózku, hihi:)

Spokojnych 9 miesięcy życzę!
Odebrałam wyniki bety 630 :) Czyli 4-5 tydzień :)))))))))))))))))

Dziękuję wam wszystkim za kciuki i zawsze mądre porady:)
aguseek super!!!!!!!!!!!!! gratulacje. mysle ze 3 testy sie nie myla.
cos ten maj to miesiac super wiadomosci
no widzisz? a widzisz? a nie mowilam? :)
GRATULACJE!!
"Życia nie oszukasz"
no mam nadzieję ze beta potwierdzi...no chyba 3 testy różnych firm się nie pomyliły prawda?

jeszcze nie dziękuję zeby nie zapeszyć....:)
aguseek, gratulacje serdeczne!!!!
wiedziałam że tak będzie, nie chciałam Cię już wczoraj nakręcać, ale tak coś czułam;)
No widzisz, w końcu się udało! Bardzo się cieszę:) i trzymam kciuki za wysoką betę:)
Agussek, trzymam kciuki dalej! Dziewczyno, mam nadzieję, że się udało!!! :)
dziewczyny zrobiłam dzisiaj 3 różne testy i są na każdym 2 kreski ...więc chyba jestem w ciąży:)Czekam jeszcze na wynik bety......szok nie wierze
dzieki Iza
Jadwisia najwazniejsze ze ty i twoj maz maja sie czuc z ta decyzja. ja patrzac na to z perspektywy poronienia prawdopodobnie przez tarczyce teraz nie robilabym nic dopoki nie mialam tego uregulowanego. ale to moje podejscie spowodowane takimi a ie innymi doswiadczeniami. i tak trzymam kciuki za ciebie.
a propo iza nie musisz na nas czekac. ja sie bede bardzo cieszyc z twojej drugiej dzidzi
dzieki Ja-dwisiu,

ja teraz skupiam sie bardziej, aby wrocilo u mnie wszystko do normy...
jezeli tak mozna nazwac...
a ja Tobie i Walerce, zycze z calego serca tych 2 kresech, wole poczekac, abyscie Wy zaszly najpierw, bo ja juz mam szkraba, wiec cisnienie mniejsze i wiekszy dystans tez mam, jak nie teraz, to pozniej hihi...
Agussek, daj znac jutro???
dzięki Iza, a Ty nie martw się, jeszcze będzie mnóstwo okazji i na pewno któraś przyniesie efekt :)
ja-dwisiu, nie dziwie ci sie, nie ma co kasy wydawac, jak s przeslanki, ze zabieg moze byc nieudany, a taka prawda, musisz byc na silach itp...najwyzej za miesiac...

moje @ bylo plamieniem niestety i teraz caly czas czekam, najgorzej, ze czerwiec na straty bo ja bede poza miejscem zamieszkania, patrz czyli w GDa, a maz w L., ciezko kombinowac i znalezc sily na to wszystko.
Aguseek mocno trzymam kciuki i czekamy na wieści jutro!

ja nie podeszłam do IUI, dużo rzeczy się ostatecznie złożyło. ta tarczyca swoją drogą, wolałabym być po konsultacji z endo jednak, to po pierwsze, chociaż gdyby było tylko to, to raczej bym zaryzykowała. po drugie moje zapalenie trąbki słuchowej już drugi tydzień :( już niby było dobrze, ale się odnowiło i wczoraj wieczorem było apogeum. dziś byłam u laryngologa i trochę jeszcze potrwa leczenie... do tego jeszcze była jedna rzecz, którą pierwotnie chcieliśmy pominąć, ale ostatecznie szala przeważyła.
no a przy tym wszystkim wygląda na to, że mam albo cykl bezowul., albo wszystko mi się opóźni, może przez te nerwy. no cóż, mam nadzieję, że w czerwcu będzie lepiej.
dzięki za wszystkie Wasze rady!!! :)
zupelnie nie, do dzisiaj czulam sie lepiej niz normalnie. spokojnie agussku, sobota juz jutro, zrob ten test tylko na spokojnie
"Życia nie oszukasz"
a czułas sie jakos fizycznie inaczej ? bo ja nie :(a myślałam ze powinnam cos czuc...
ja też nie wierzyłam :)
a jak łykałam luteine przy staraniach to miałam lepsze schizy jeszcze - że jak zajde i odstawie to będzie katastrofa. u mnie brak okresu jednak wystąpił, żebyś wiedziała jak byłam zdziwiona :) a tak serio, to 3mam mocno kciuki żeby to była fasolka!
"Życia nie oszukasz"
dziewczyny ja zwariuję przepraszam ze was zanudzam, ale strasznie sie denerwuje:( kończy sie 6 dzień od odstawienia luteiny. Nie wiem co jest grane boje sie że cos jest ze mna nie tak bo @ nadal nie ma a jakoś nie wierze żeby to ciąża była :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry