Widok

STARAJĄCE SIĘ XVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak pisałam beta 360, zaczynam wierzyć, gadałam już z lekarzem. ale po 1,5 roku chyba mam więcej obaw niż przypuszczałam..
niemniej jednak Koleżanki - ogłaszam misję na majówki ;) i ciążowe fluidy niech będą z Wami :)
ps. pozwolicie że jeszcze trochę z Wami zostanę :)
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny 3mam za Was kciuki wszystkie, bo dużo niewiadomych i sporo dobrych wieści :)
ja-dwisia, jak bym była na Twoim miejscu to zrobiłabym to iui
ja od dziś jestem na luteinie bo jakieś plamienia się zaczęły. oby pomogło.
pozdrawiam wieczornie!
"Życia nie oszukasz"
agusek mocno trzymam kciuki za Ciebie no i reszte dziewczyn oczywiście tez ;))
ja w pon do ginki juz nie moge sie doczekac ;))))

izulucha...zycie bywa niesprawiedliwe to fakt..jedno co mozemy zrobic to z pewnymi rzeczami sie pogodzic...
ach zycze wam, tych dwoch kresek, a do toego dobila mnie pewna wiadomosc o pewnych 2 kreskach i mysle, ze zycie do konca nie jest sprawiedliwe i dlaczego nieodpowiedzialni ludzie nie maja problemow itp...nie wiem, musze sobie od nowa pewne rzeczy poukladac, najgorsze, ze nie chce mi cieszyc sie ta wiadomoscia w ogole...

Aguuse, rob test jutro

Karolinko, moze w pn na bete przejdziesz sie?
u mnie 6 dzień od odstawienia luteiny a @ nie ma.....nie wiem co jest grane :( jutro test albo w niedzielę bo się boję :////
Asiiek super wieści:)
ale sie cieszę, odberałam wyniki hormonów i są w normie jupii..tylko prl musze obnizyć ehhh..ale mam dobry humorek ;)
to prawda. bardziej mi chodzilo o to ze Gameta kuleje troche z tej tarczycowej, endokrynologicznej strony. jakos tak mam wyobrazenie ze jezeli juz tym sie zajmuja to powinni wszystkimi aspektami problemow. i zgodze sie ze regoly nie ma. ja pewnie patrze przez pryzmat moich doswiadczen i sama nie chcialabym przez to przechodzic jeszcze raz.
Walerka - to chyba nie tak do końca, że lekarz ma zdecydować czy jest OK. Często dziewczyny z TSH powyżej 3 zachodzą w ciążą i ją szczęśliwie noszą, większości dojrzewają piękne pęcherzyki bez wspomagania, a części nie pomaga Clo 3*1, jednym pękają pęcherzyki co miesiąc, a innym zdarza sie, że nie pękną nawet po Pregnylu. Lekarz nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć. Ja zawsze po IUI i nawet wtedy, gdy IUI było odwołane na zbyt małe prawdopodobieństwo ciąży, słysze od lekarza" proszę współżyć w domu. Więc nawet lekarze przyznają, że jest jakiś margines na "cuda".
troche kicha ze lekarz z Gamety nie moze zdecydowac czy ok, czy nie. Jadwisia a moze uda ci sie gdzies na konsultacje dostac. to nie do konca tak z ta tarczyca bo to grozi poronieniem i komplikacjami z rozwojem dzidzi ale nie musi. i nie zycze Ci przechodzenia przez to. tyle ze dlugo juz bierzesz a w ciazy zawsze mozna zwiekszyc dawke
ja też miałam dokładnie tak jak pisze Michalowa i Makarena, jak myślałam że IUI się uda, to nic z tego nie było, a kiedy myślałam , że jestem już na późno (bo był sylwester, Nowy Rok i weekend po drodze i dopiero w poniedziałaek poszłam na IUI) to wtedy się właśnie udało. A jesczze był to pierwszy dzień działalności GAmety, więc troszkę nerwowo było w rejestracji, więc byłam zupełnie pewna że to stracona próba. Ale jednak, jak widać nie :)

Ja-dwisia, ja chyba poszłabym na IUI. A Karolinka, może jeszcze jest szansa?;)
Pozdrawiam i życzę starającym się powodzenia!
Oj dziewczyny, kurcze! No tak to jest, że musi się wszystko komplikować.
Ja-dwisiu, ja bym na Twoim miejscy podchodziła do IUI. Widocznei taka uroda twojej tarczycy ;-). A czasem tak jest, że jak się nie nastawia na pozytywny efekt (ja tak miałam), to się udaje. Kto nie ryzykuje ten nie ma ;-). Trzymam kciuki!

Karolina - no strasznie dziwne. Poczekaj jeszcze parę dni, jak @ nie przyjdzie to idź na betę. Czasami testy zawodzą.
no u mnie też jakieś "jaja" po raz piewrszy w życiu spóźnia mi się @ i to cztery dni! test negatywny; IUI przepadnie pewnie w tym miesiącu - lipa
hejka ;)
Aga witamy w gronie starających ;)
Niech to grono zacznie sie juz zmniejszac ;))
ja w pon do lekarza zobaczymy co mi przepisze. A dzisiaj odbieram wyniki hormonów wrrr
Mnie zawsze zawodziły moje przeczucia. Jak miałam przy IUI wielką nadzieję, prawie pewność - to nic nie było. Jak podchodziłam do IUI bez przekonania, z maleńką tylko nadzieją, to ciąża była. Ja-dwisia - powodzenia. Trzymam kciuki.
I za Karolinkę też trzymam kciuki.
mi z kolei po hormonie spadlo tsh do 0.6 (z 3.2) a ft4 wzroslo pod gorna granice ale jadwisia moze taka twoja uroda, u mnie zajelo to 6 tygodni i z 50mg zjechalam do 36mg
dzięki Dziewczyny.

no może jednak można zaryzykować, choć powoli zaczynam mieć dość tego terminu, jest pełno przeszkód i ta była kolejną, dziś cały dzień się denerwowałam tymi wynikami i mam już wszystkiego dość. choć nie mam żadnej gwarancji, że za miesiąc będzie inaczej ;)
zobaczymy.
aaaaaaaaaa i nieśmiało chcę do was dołączyć :) myslimy o 2 dzidzi :)))))
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki. Ja z mężem staraliśmy się prawie 2 lata.Między czasie lekarz stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników. Byłam załamana i pewna, że nie ma szans, nie uda nam się... i co i Filipek ma już pół roku. Cuda się zdarzają. Trzeba wierzyć :)
oj jadwisia to nie ciekawie...ale wszystko sie jakos da..może rzeczywiscie jeszczde poczekac z IUI jesli z wynikami wszystko nie gra
tsh mialam ok 3, a ft4 ok 11.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry