Widok

STARAJĄCE SIĘ XVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak pisałam beta 360, zaczynam wierzyć, gadałam już z lekarzem. ale po 1,5 roku chyba mam więcej obaw niż przypuszczałam..
niemniej jednak Koleżanki - ogłaszam misję na majówki ;) i ciążowe fluidy niech będą z Wami :)
ps. pozwolicie że jeszcze trochę z Wami zostanę :)
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madziulka, a jeśli mogę dopytać, przed ciążą ile miałaś? i jaką dawkę euth. brałaś?
tsh mialam ok 3, a ft4 ok 11.
oj jadwisia to nie ciekawie...ale wszystko sie jakos da..może rzeczywiscie jeszczde poczekac z IUI jesli z wynikami wszystko nie gra
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki. Ja z mężem staraliśmy się prawie 2 lata.Między czasie lekarz stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników. Byłam załamana i pewna, że nie ma szans, nie uda nam się... i co i Filipek ma już pół roku. Cuda się zdarzają. Trzeba wierzyć :)
aaaaaaaaaa i nieśmiało chcę do was dołączyć :) myslimy o 2 dzidzi :)))))
dzięki Dziewczyny.

no może jednak można zaryzykować, choć powoli zaczynam mieć dość tego terminu, jest pełno przeszkód i ta była kolejną, dziś cały dzień się denerwowałam tymi wynikami i mam już wszystkiego dość. choć nie mam żadnej gwarancji, że za miesiąc będzie inaczej ;)
zobaczymy.
mi z kolei po hormonie spadlo tsh do 0.6 (z 3.2) a ft4 wzroslo pod gorna granice ale jadwisia moze taka twoja uroda, u mnie zajelo to 6 tygodni i z 50mg zjechalam do 36mg
Mnie zawsze zawodziły moje przeczucia. Jak miałam przy IUI wielką nadzieję, prawie pewność - to nic nie było. Jak podchodziłam do IUI bez przekonania, z maleńką tylko nadzieją, to ciąża była. Ja-dwisia - powodzenia. Trzymam kciuki.
I za Karolinkę też trzymam kciuki.
hejka ;)
Aga witamy w gronie starających ;)
Niech to grono zacznie sie juz zmniejszac ;))
ja w pon do lekarza zobaczymy co mi przepisze. A dzisiaj odbieram wyniki hormonów wrrr
no u mnie też jakieś "jaja" po raz piewrszy w życiu spóźnia mi się @ i to cztery dni! test negatywny; IUI przepadnie pewnie w tym miesiącu - lipa
Oj dziewczyny, kurcze! No tak to jest, że musi się wszystko komplikować.
Ja-dwisiu, ja bym na Twoim miejscy podchodziła do IUI. Widocznei taka uroda twojej tarczycy ;-). A czasem tak jest, że jak się nie nastawia na pozytywny efekt (ja tak miałam), to się udaje. Kto nie ryzykuje ten nie ma ;-). Trzymam kciuki!

Karolina - no strasznie dziwne. Poczekaj jeszcze parę dni, jak @ nie przyjdzie to idź na betę. Czasami testy zawodzą.
ja też miałam dokładnie tak jak pisze Michalowa i Makarena, jak myślałam że IUI się uda, to nic z tego nie było, a kiedy myślałam , że jestem już na późno (bo był sylwester, Nowy Rok i weekend po drodze i dopiero w poniedziałaek poszłam na IUI) to wtedy się właśnie udało. A jesczze był to pierwszy dzień działalności GAmety, więc troszkę nerwowo było w rejestracji, więc byłam zupełnie pewna że to stracona próba. Ale jednak, jak widać nie :)

Ja-dwisia, ja chyba poszłabym na IUI. A Karolinka, może jeszcze jest szansa?;)
Pozdrawiam i życzę starającym się powodzenia!
troche kicha ze lekarz z Gamety nie moze zdecydowac czy ok, czy nie. Jadwisia a moze uda ci sie gdzies na konsultacje dostac. to nie do konca tak z ta tarczyca bo to grozi poronieniem i komplikacjami z rozwojem dzidzi ale nie musi. i nie zycze Ci przechodzenia przez to. tyle ze dlugo juz bierzesz a w ciazy zawsze mozna zwiekszyc dawke
Walerka - to chyba nie tak do końca, że lekarz ma zdecydować czy jest OK. Często dziewczyny z TSH powyżej 3 zachodzą w ciążą i ją szczęśliwie noszą, większości dojrzewają piękne pęcherzyki bez wspomagania, a części nie pomaga Clo 3*1, jednym pękają pęcherzyki co miesiąc, a innym zdarza sie, że nie pękną nawet po Pregnylu. Lekarz nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć. Ja zawsze po IUI i nawet wtedy, gdy IUI było odwołane na zbyt małe prawdopodobieństwo ciąży, słysze od lekarza" proszę współżyć w domu. Więc nawet lekarze przyznają, że jest jakiś margines na "cuda".
to prawda. bardziej mi chodzilo o to ze Gameta kuleje troche z tej tarczycowej, endokrynologicznej strony. jakos tak mam wyobrazenie ze jezeli juz tym sie zajmuja to powinni wszystkimi aspektami problemow. i zgodze sie ze regoly nie ma. ja pewnie patrze przez pryzmat moich doswiadczen i sama nie chcialabym przez to przechodzic jeszcze raz.
ale sie cieszę, odberałam wyniki hormonów i są w normie jupii..tylko prl musze obnizyć ehhh..ale mam dobry humorek ;)
Asiiek super wieści:)
u mnie 6 dzień od odstawienia luteiny a @ nie ma.....nie wiem co jest grane :( jutro test albo w niedzielę bo się boję :////
ach zycze wam, tych dwoch kresek, a do toego dobila mnie pewna wiadomosc o pewnych 2 kreskach i mysle, ze zycie do konca nie jest sprawiedliwe i dlaczego nieodpowiedzialni ludzie nie maja problemow itp...nie wiem, musze sobie od nowa pewne rzeczy poukladac, najgorsze, ze nie chce mi cieszyc sie ta wiadomoscia w ogole...

Aguuse, rob test jutro

Karolinko, moze w pn na bete przejdziesz sie?
agusek mocno trzymam kciuki za Ciebie no i reszte dziewczyn oczywiście tez ;))
ja w pon do ginki juz nie moge sie doczekac ;))))

izulucha...zycie bywa niesprawiedliwe to fakt..jedno co mozemy zrobic to z pewnymi rzeczami sie pogodzic...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry