Widok

STARAJĄCE SIĘ XVIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jak pisałam beta 360, zaczynam wierzyć, gadałam już z lekarzem. ale po 1,5 roku chyba mam więcej obaw niż przypuszczałam..
niemniej jednak Koleżanki - ogłaszam misję na majówki ;) i ciążowe fluidy niech będą z Wami :)
ps. pozwolicie że jeszcze trochę z Wami zostanę :)
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny 3mam za Was kciuki wszystkie, bo dużo niewiadomych i sporo dobrych wieści :)
ja-dwisia, jak bym była na Twoim miejscu to zrobiłabym to iui
ja od dziś jestem na luteinie bo jakieś plamienia się zaczęły. oby pomogło.
pozdrawiam wieczornie!
"Życia nie oszukasz"
dziewczyny ja zwariuję przepraszam ze was zanudzam, ale strasznie sie denerwuje:( kończy sie 6 dzień od odstawienia luteiny. Nie wiem co jest grane boje sie że cos jest ze mna nie tak bo @ nadal nie ma a jakoś nie wierze żeby to ciąża była :(
ja też nie wierzyłam :)
a jak łykałam luteine przy staraniach to miałam lepsze schizy jeszcze - że jak zajde i odstawie to będzie katastrofa. u mnie brak okresu jednak wystąpił, żebyś wiedziała jak byłam zdziwiona :) a tak serio, to 3mam mocno kciuki żeby to była fasolka!
"Życia nie oszukasz"
a czułas sie jakos fizycznie inaczej ? bo ja nie :(a myślałam ze powinnam cos czuc...
zupelnie nie, do dzisiaj czulam sie lepiej niz normalnie. spokojnie agussku, sobota juz jutro, zrob ten test tylko na spokojnie
"Życia nie oszukasz"
Aguseek mocno trzymam kciuki i czekamy na wieści jutro!

ja nie podeszłam do IUI, dużo rzeczy się ostatecznie złożyło. ta tarczyca swoją drogą, wolałabym być po konsultacji z endo jednak, to po pierwsze, chociaż gdyby było tylko to, to raczej bym zaryzykowała. po drugie moje zapalenie trąbki słuchowej już drugi tydzień :( już niby było dobrze, ale się odnowiło i wczoraj wieczorem było apogeum. dziś byłam u laryngologa i trochę jeszcze potrwa leczenie... do tego jeszcze była jedna rzecz, którą pierwotnie chcieliśmy pominąć, ale ostatecznie szala przeważyła.
no a przy tym wszystkim wygląda na to, że mam albo cykl bezowul., albo wszystko mi się opóźni, może przez te nerwy. no cóż, mam nadzieję, że w czerwcu będzie lepiej.
dzięki za wszystkie Wasze rady!!! :)
ja-dwisiu, nie dziwie ci sie, nie ma co kasy wydawac, jak s przeslanki, ze zabieg moze byc nieudany, a taka prawda, musisz byc na silach itp...najwyzej za miesiac...

moje @ bylo plamieniem niestety i teraz caly czas czekam, najgorzej, ze czerwiec na straty bo ja bede poza miejscem zamieszkania, patrz czyli w GDa, a maz w L., ciezko kombinowac i znalezc sily na to wszystko.
dzięki Iza, a Ty nie martw się, jeszcze będzie mnóstwo okazji i na pewno któraś przyniesie efekt :)
dzieki Ja-dwisiu,

ja teraz skupiam sie bardziej, aby wrocilo u mnie wszystko do normy...
jezeli tak mozna nazwac...
a ja Tobie i Walerce, zycze z calego serca tych 2 kresech, wole poczekac, abyscie Wy zaszly najpierw, bo ja juz mam szkraba, wiec cisnienie mniejsze i wiekszy dystans tez mam, jak nie teraz, to pozniej hihi...
Agussek, daj znac jutro???
dzieki Iza
Jadwisia najwazniejsze ze ty i twoj maz maja sie czuc z ta decyzja. ja patrzac na to z perspektywy poronienia prawdopodobnie przez tarczyce teraz nie robilabym nic dopoki nie mialam tego uregulowanego. ale to moje podejscie spowodowane takimi a ie innymi doswiadczeniami. i tak trzymam kciuki za ciebie.
a propo iza nie musisz na nas czekac. ja sie bede bardzo cieszyc z twojej drugiej dzidzi
dziewczyny zrobiłam dzisiaj 3 różne testy i są na każdym 2 kreski ...więc chyba jestem w ciąży:)Czekam jeszcze na wynik bety......szok nie wierze
Agussek, trzymam kciuki dalej! Dziewczyno, mam nadzieję, że się udało!!! :)
aguseek, gratulacje serdeczne!!!!
wiedziałam że tak będzie, nie chciałam Cię już wczoraj nakręcać, ale tak coś czułam;)
No widzisz, w końcu się udało! Bardzo się cieszę:) i trzymam kciuki za wysoką betę:)
no mam nadzieję ze beta potwierdzi...no chyba 3 testy różnych firm się nie pomyliły prawda?

jeszcze nie dziękuję zeby nie zapeszyć....:)
no widzisz? a widzisz? a nie mowilam? :)
GRATULACJE!!
"Życia nie oszukasz"
aguseek super!!!!!!!!!!!!! gratulacje. mysle ze 3 testy sie nie myla.
cos ten maj to miesiac super wiadomosci
Odebrałam wyniki bety 630 :) Czyli 4-5 tydzień :)))))))))))))))))

Dziękuję wam wszystkim za kciuki i zawsze mądre porady:)
To jeszcze raz oficjalnie i szczerze GRATULUJĘ!!

A jeszcze nie tak dawno, to Ty mi gratulowałaś, a teraz jedziemy na tym samym wózku, hihi:)

Spokojnych 9 miesięcy życzę!
Aguseek - bardzo serdecznie gratuluję!!! Ale się cieszę. :) Widzisz, i Ty doczekałaś się swojego szczęścia.
Gratulacje i szczęśliwych kolejnych 8mcy!!! czy juz mamy nowy watek?? :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry