Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No więc starym zwyczajem pozwole sobie założyć nowy wątek i mam nadzieję ze zarazę kolejne oczekujące na ten wielki cud....

W 29dc test wyszedł POZYTYWNY...

Pierwsza moja ciąża zakończyła się poronieniem. Przeżyliśmy z mężem straszne chwile.....potem staranka na nowo....i kolejne rozczarowania bo nie udawało się.....w naj mniej oczekiwanym momencie kiedy plamienie sie zaczelo (zwykle na 3-4dni przed @) nagle się skończyło i temperaturka wzrosła.....

Wiem jak cieżko jest kiedy widzi się dookoła kobiety z brzuszkami, jak cieżko jak dowiadujemy się o kolejnych ciązach koleżanek.....ale trzeba wierzyć ze na każda z nas przyjdzie czas......i życzę wszystkim aby ten czas był jak najkrótszy.....

Trzymam kciuki za każda z osobna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooooooooo gratulacje :))))))))))))
gratulacje i czekamy na kolejny :)

od kilku dni mam straszne uczucie w piersiach. jakby mialy mi zaraz eksplodowac. nakrecam sie oczywiscie. maz mnie sprowadza na ziemie. nie wiem sama co z tego bedzie, testy poki co negatywne :/

a moze jakas rada na te piersi, bo wczoraj zasnac nie moglam, tak bolalo.
U mnie wrażliwość pierśi wystepowała w dzień owu i przez kolejne 2 dni i koniec. W cyklu w którym się udało po 3 dniach coś się zmieniło.....były jakby takie bezbolesne ale jednak jakiś taki niewielki komfort przy spaniu czułam.....oczywiście z góry zakładałam ze się nie udało a to znowu wymysł mojej wyobraźni ale jednak ten mały dyskomfort (teraz może już ciut większy) jest do dzisiaj ...
więc adziula.....moze jednak :)
gratuluje i spokojnej ciazy zycze:)
Gratulacje dla kolejnej przyszłej mamusi :) Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży :)

Basiunia i LG wy już czekacie na efekty... super... My czekamy na owu, od wczoraj robię testy więc chyba nie przegapię :D Kurcze odkąd zaczęliśmy się starać to miesiąc strasznie wolno leci, a kiedyś to byłam zdziwiona "Cholera znowu okres, jak ten miesiąc szybko mija".
Mam nadzieję że wam i mi się w końcu uda :) I tego się trzymajmy ;)
ja róznież gratuluje
Agusia strasznie wolno idzie heheheh Ja muszę jeszcze tydzień czekać, ale moja tempka sobie zygzakiem idzie i nie za bardzo chce iść wyżej, ja się nastawiam na kolejny cykl
gratulacje dla zaozycielki i spokojnych 9ciu miesiecy :)
up dla Asieek ;)
hehehe dzieki ;)
slepa jestem i nie zauwazyłam ;)

wiec jeszcze raz gratuluje załozycielce ;)))))

ja poki co odpoczywam przez miesiac moze wiecej zobaczymy..
Gratulacje!!!

Ja sama nie wiem czy chcę dzieciaczka, z jednej strony tak z drugiej nie. Mąż już bardzo by chciał, ale ja się boję czy podołam :(

Mąż jest marynarzem, co prawda rejsy ma krótkie, ale nie zmienia to faktu, że przez połowę roku nie ma go w domu. W Trójmieście jesteśmy sami tzn. nie mamy żadnej rodziny, rodzice są o 4 godz. drogi stąd i są to już starsi ludzie.

Wiem, że są opiekunki, ale jak tu zostawić swoje dziecko z obcą osobą.
Jestem ciekawa czy na forum znajdzie się ktoś w podobnej sytuacji :)
ja ejstem w tej samej sytuacji o tyle, ze tez jestem zona plywajacego (2miesieczne kontrakty), w razie czego bedziemy chyba mieli do dyspozycji tesciowa (moja mama nie zyje)
gratulacje nowej zafasolkowanej , trzymam kciuki za maluszka:)

Dziewczyny, przyjmiecie mnie do grona staraczek? My staramy się o drugie od maja zaszłego roku, dopiero od 4 miesięcy mam normalne cylke po pierwszym dziecku. Mam nadzieję ,że mój synek będzie miał wkrótce siostrzyczkę :))
Sasza no jasne ze przyjmiemy, witaj :))
Hej Dziewczyny :-)))

Czy mogę dołączyc do Waszego grona... Dzisiaj postanowiłam zaangazować się w relacje udzielając się na forum,bo tak to byłam tylko obserwatorką :-)))

Gratuluje nowej mamuśce i duzo zdrówka dla Ciebie i dzieciatka :-)))

My chcemy sie starać na wiosne,ale strasznie sie boje-to nowe doświadczenie,ale tak chciałabym dzidziuśka :-))) Teraz mam w planie zadbać o diete,zrowie,czyli badania,no i fizyczny ruch,a na wiosne działamy!!!

Ps. Doradźcie jakie badania zrobic przed staraniami???Co jest ważne???

Pozdrawiam Was serdecznie Kochane :-)))
gratulacje dla nowej założycielki wątku:)
ja póki co również czekam na owu, jeszcze nie byłam u lekarza po ostatniej @ (tak jak pisałam wcześniej była bardzo dziwna) bo moja gin. jest na urlopie, wizytę mam 19 I ale mimo iż nie wiem czy to było poronienie samoistne postanowiłam, że nie będę robić przerwy w staraniach , zobaczymy wyniki na koniec miesiąca:)
Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę miłego dnia:)
GRATULACJE!

spokoju,spokoju,spokoju
I ja gratuluje ;)

zdrówka !!
witamy pyszotkę i saszę :) Jedne odchodzą inne przychodzą :) Czym nas więcej tym raźniej :) Byle tylko za długo się nie udzielać w tym wątku i przejść do innego :) Tego i sobie i wam życzę :)
Ja tymczasem zaraz jadę do domku po pracy, robię następnego teściora na owu, a potem mąż zabiera mnie do sfina na obiadek i wieczorkiem kolejne działania :)
Do usłyszenia jutro :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry