Widok

STARAJĄCE SIĘ XXXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No więc starym zwyczajem pozwole sobie założyć nowy wątek i mam nadzieję ze zarazę kolejne oczekujące na ten wielki cud....

W 29dc test wyszedł POZYTYWNY...

Pierwsza moja ciąża zakończyła się poronieniem. Przeżyliśmy z mężem straszne chwile.....potem staranka na nowo....i kolejne rozczarowania bo nie udawało się.....w naj mniej oczekiwanym momencie kiedy plamienie sie zaczelo (zwykle na 3-4dni przed @) nagle się skończyło i temperaturka wzrosła.....

Wiem jak cieżko jest kiedy widzi się dookoła kobiety z brzuszkami, jak cieżko jak dowiadujemy się o kolejnych ciązach koleżanek.....ale trzeba wierzyć ze na każda z nas przyjdzie czas......i życzę wszystkim aby ten czas był jak najkrótszy.....

Trzymam kciuki za każda z osobna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a u mnie louise miala racje- bol piersi i podbrzusza i wczoraj rano 2 niewyrazne kreski na tescie owulacyjnym, wieczorem juz 2 super krechy- ale co z tego jak moj maz zasnal jak kamien! zostawilam mu tylko na rano test, zeby zobaczyl i zalowal!
ale odpisal mi liscik, ze dzisiaj moje urodziny i nadrobi wczorajsza strate! mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno :)
adziula masz dziś urodzinki??? jeśli tak to życzę spełnienia najskrytszych marzeń i żeby mężuś nadrobił porządnie wczorajszą stratę i celnie trafił w prezent ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
wszystkiego najlepszego :) W takim razie życzę miłego wieczoru :)
dziekuje i mam nadzieje, ze tym razem nie zawiedzie :)
hejka. Już wróciłam od gin, przebadał mnie od Ado Z :) Miałam normalne badanie ginekologiczne oraz zrobił mi USG dowcipne :) No i jeszcze zbadał piersi :) Ogólnie super doktorek :)
Powiedział że nie ma żadnych niepokojących objawów, więc to chyba była owu :? Tylko ja nigdy nie miałam takich objawów na owu, no ale może w końcu musi być ten pierwszy raz .
Tylko nie kumam wtedy tych testów owu, wczoraj wyszły dwie kreski ale jedna była trochę jaśniejsza od drugiej, więc myślałam ze negativ, a dzisiaj była już tylko jedna kreska :/ Więc nie wiem czy miałam czy nie miałam. A jeśli miałam tak jak powiedział lekarz i przedwczoraj się starałam to jest szansa na dzidzię?? Czy może dzisiaj też się poprzytulać?? Jak myślicie, mąż będzie dopiero wieczorem więc sama nie wiem...
przytulać!!! przytulać!!! jeśli nawet w tym cyklu nie wyjdzie to będziesz miała dodatkową przyjemność:)
ponadto test owulacyjny- przynajmniej moje- wskazuja ze owulacja wystapi w ciagu 24-36 godzin. takze ja tez mam jeszcze nadzieje.
adziula a jakie masz testy?? Bo ja kupiłam na allegro takie pojedyncze saszetki biało rózowe- na których pisze Ovulation (LH) Test Strip.
adziula, wszystkiego naj!! :)

agusia, nie stresuj sie tak :))) grunt to pozytywne ale nie przesadnie pozytywne myślenie :)
przytulać sie możesz zawsze :)) to nigdy nie zaszkodzi :))
wiem że nie zaszkodzi :D Lubię te nasze przytulanki teraz kiedy się staramy jest jakoś tak inaczej :D
Chodzi mi o to że jeśli dzisiaj wieczorkiem się poprzytulamy to czy z tego może być dzidzia??
a i ja też dokłądnie przeczytałam instrukcję i u mnie też pisze że po pozytywnym wyniku owu powinna wystąpić po 24- 36h, i chyba wystąpiła dzisiaj rano :)
Adziula wszystko najlepszego, spełnienia marzeń :)))
a kto to może wiedzieć??? plemniki żyją do 5 dni więc wszystko się może zdarzyć. Kobieto nie panikuj!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj gin mi powiedzial, ze najbardziej zazarte plemniki sa w stanie przezyc nawet do 7 dni ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie panikuję po prostu pytam, trochę mnie zestresowała ta dzisiejsza poranna sytuacja i pewnie dlatego tyle się wypytuję. Sorki więcej nie będę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na koniec dodam tylko jeszcze jak fajnie mój gin nazwał plemniki, są to "białe potworki" :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję za zyczenia :)

testy kupowalam na ebayu- mieszkamy w uk- ale to takie najzwyklejsze i natansze. pewnie troche ich zuzyję zanim zajde w ciaze, wiec nie bede kupowac nic specjalnego.
agusia ja dokładnie te same kupiłam :) przez dwa dni z rzedu tzm sb i nd miałam pozytywny a w pn negatywny :) staralismy sie na calego wiec mam jakies nadzieje :)))

jako ciekawostke powiem wam ze w przez 2 ostatnie dni 3 dziewczyny u mnie w pracy powiedziały że są w ciązy! załamka! normalnie babyboom! ja tez chce!!!
no to nieźle, ja się właśnie dowiedziałam, że moja przełożona, która zaadoptowała 2 dziewczynki, drugą jakieś 1,5 roku temu - małą rosjankę, jest boska - przez 19 lat starała się o dziecko, ma 42 lata i w czerwcu rodzi :)))
lousie gratulki

troszke nie odzywalam sie, ale tak basieniak w UK ba da sie prolaktyne jak zaczna byc problemy z okresem itd, ja mialam tak jak staralam sie o Blanke i GP zajal mna sie i mialam caly zestaw...teraz mam problemy z progesteronem, nie wiem co gorsze, bo PCOS juz odzywa sie i praktycznie teraz jestem na badaniu krwi non stop, jak zonw wyjda zle to juz do specjalisty z nieplodnoscia, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale zobaczymy

agusia, wg mnie testy owulacyjne sa najbardziej prawdziwe jak ta kreska pierwsza jest wyrazniejsza od kontrolnej ... u mnie 18dc i owulki jeszcze u siebie nie zarejestrowalam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry