Widok

STYCZNIOWE I LUTOWE CIĘŻARÓWKI 29 :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to chociaż raz ja rozpocznę nowy wątek :))) nigdy nie udało mi sie zdążyc :) !!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piri -tak:)ale sama nie wiem jak to wyjdzie w końcu...
eliza -śliczna ta córeczka,taka malusieńka ..a jesli chodzi o wątek to już kolejny bedzie mamusiowy:)kazda ciezarówka jest mamusia:)jak by nie było,no a nie kazda mamusia jest ciezarówka -już:)..ciesz się że nie musiałas czekac na córeczke-wierz mi nic miłego,szczerze mowiac to najbardziej stresujacy okres w ciazy (do tej pory-mam nadzieje ze to sie nie zmieni-zreszta jak rozmawiałam z moimi kolezankami-juz mamusiami to tez to potwierdzaja ze nie był to zbyt miły okres ciązy)ale i tak przeciez najwazniejsze aby maluszka sie zdrowa urodziła:)i na to licze ,wierze w to:)i nie moge sie jej doczekac....zobaczymy co jutro przyniesie dzień:)miejmy nadzieje ze wszytsko sie skonczy najlepiej jak to jest mozliwe:)

Dziób....zadałaś mnóstwo pytań, więc już Ci odpowiadam.

W zbiorówce zdjęć ślubnych od 2005 jest wklejone nasze zdjęcie ślubne (7.10.2006), swoją krótką relacje też wstawiłam, ale bez zdjęć, a to z uwagi, że kiedy ja pisałam nie miałam jeszcze zdjęć ani do fotografa ani od kamerzysty, ale po tym jak zobaczyłam kilka "uprzejmych" wypowiedzi co do innych relacji, to stwierdziłam, że nie będę zamieszczać zdjęć.....bo czasami nie jest zbyt miło jak się czytało komentarze, jak strasznie wyglądałaś lub miałaś coś źle dobrane i takie tam. Dla nas był to najpiękniejszy dzień i postanowiłam niech tak pozostanie, więc jedynie w zbiorowych zdjęciach musiałabyś poszukać (ale tam z kolei nie jestem pod swoim loginem a po imieniu moim i męża, ale 7.10.06 jedna Maja brała ślub, więc na pewno nas znajdziesz. Izy zdjęcie też jest tam zamieszczone bo sama je widziałam.

Dobra a teraz fotka wózka...jak widać to nie emmajlunga, Roan,Mutsy ani x-lander ale mnie się on naprawdę podoba.

image

My bralismy ślub 17 czerwca 2006 r, napewno jest nasze zdjęcie, szukajcie ślubu Izy i Karola :)
Co do zaukpów, napewno jutro zdam relację, już się nie moge doczekać jutrzejszej wyprawy, naprawdę było duuużo ciekawych rzeczy.

Monia, trzymam za Ciebie i maleństwo mocno kciuki, napewno myślami jutro będę z Wami. Z jednej strony Ci zazdroszczę, że już jutro będziesz miała swoją córcie na rękach a z drugiej strony chyba bym zwariowała czekając na poród, napewno kosztuje Cię to sporo nerwów, podziwiam, naprawdę :)
Monia.jutro czeka Was wielki dzień. Trzymamy kciuki (cała nasz trójka). I czekamy na wieści.

Wszystko będzie dobrze, bo inaczej być nie może. :)

u nas spokój nadal:)już kilka fotek brzuszka zrobilismy:)bedzie pamiatka:)szkoda że nie mamy tu kabelka,bo ich nie moge sobie dokładnie obejrzeć:(...ach ten jutrzejszy dzień;)ciekawe jak ja ze swoja nerwica to przezyję:)póki co jestem z siebie dumna-teraz zero nerwów i stresu:)odsuwam od siebie myśli wszelkie i na razie sie udaje:)no zobaczymy jak to jutro wyjdzie:)ja również wierzę,że bedzie dobrze:)kocham to moje maleństwo strasznie i najbardziej mi zależy aby decyzja jaka zostanie jutro podjeta byla dla niej najkorzystniejsza:)ja dam rade jakkolwiek to się skończy:)w koncu nie ja pierwsza nie ostatnia;)

monia. trzymam kciuki, żeby wywoływanie się udało za pierwszym razem ( u mnie nawet za drugim się nie udało :P) i żebyś szybko wróciła do domu z Małą! :)

Cześć wszystkim :) Ciekawe jak tam monia się trzyma, śniła mi sie dzisaj w nocy. Fajnie, ze dzisiaj zostanie mamusią, napewno wszystko bedzie dobrze, monia trzymaj sie dzielnie :))))
Monia! Trzymaj się :)

Monia trzymam kciuki, aby dzidzia była dziś z Tobą.

monia trzymaj się, na pewno wszystko pojdzie świetnie!!!!

image
image
I wszystkie siedzimy jak na gwoździach...co?:)))

Jest przed 13 i myślę, Monia już ma skurcze porodowe, a może jednak odesłali ją do domu...?

Ech no nic teraz musimy spokojnie i cierpliwie czekać.

a moja mała się wierci.....

ja zakładam ze monia. rodzi juz :)

Ja też mam nadzieję, że monia rodzi i już niedługo będzie po....
Właśnie wrócilam z Liroya, jest tam tyle tego wszystkiego, że sama zgłupiałam, niewiedziałam jakie kolorowe podusie kupić, jakie firanki, jakie nalepi, poprostu kosmos, śliczne są te wszystkie rzeczy dla dzieciaczków :)))
majls fajny ten wózek:0wybrałas dobre niebrudzące kolory:)

ja myslę że monia dzis będzie miała małą przy sobie.... ;D

monia trzymam kciuki:)
kurcze iza chyba sie tam wybiore:) wstaw jakies fotki :)

kurde dziewczyny ale ja wam zazdroszczę.. :( już tak blisko finiszu :( szybko wam to leci ?

dziób, specjalnie dla Ciebie :)

image

image

image
właśnie takie nalepki kupiłam a właściwie dokupiłam, bo wcześniej kupiłam na allegro o 50% droższe :(
Kupiłam też pudełka kolorowe i będę mierzyć firanki, ale po firanki pojadę jutro
Iza REWELACJA!!!!! Super wygląda pokoik. A powiedz tam w Leroyu są też takie cieniutkie naklejki??? bo ja swoje też na allegro kupowałam, a skoro są tam to bym pojechała i też dokupiła.

Palla co do Twojego pytania, to czas raz leciał wolniej raz szybciej, ale z perspektywy czasu to szybko zleciało, może dlatego, że wciąż zajmowałam się różnymi rzeczami, typu: jak ma wyglądać pokoik dziecięcy i po interencie szukałam inspiracji, a to jaki wózek, i tak pokolei....nim się obejrzałam były święta,a teraz to już z górki. Ale jakby nie patrzeć czekam na ten swój wielki dzień!

Dziób dzięki za opinię. Mi te kolory wózka właśnie dlatego się podobają - są nie brudzące. I już chętnie wyszłabym nim na spacer....z taką ukochaną zawartością!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry