Widok
:)uparciuszka ani mysli wychodzić...a ja dzis od rana zasmarkana i zakichana:(...mam nadzieje ze nie bedzie mi to przeszkadzało w prawidłowym oddychaniu przy porodzie:)oj te moje problemy;)nie dociera do mnie w ogole, ze jutro moze sie wszystko zacząć:)do tego stopnia, że znajac moje szczescie w tych ostatnich dniach, to pewnie mnie odeslą do domku;)...no mała ma w sumie jeszcze czas dziś żeby zaszaleć..od rana sie nie rusza więc moze;)..zastanawiałam się wczoraj czy jeść cos od rana przed szpitalem?na którą jechać?..w ogole takie to dziwne wszystko...ale i tak sie cieszę:)
HEj, Później jeszcze raz spróbuję wstawić fotkę wózka, może dziś lepiej mi to pójdzie.
Iza imię Maja jest super - ja miałam 3 koleżanki z tak imieniem i również po sobie wiem, że osoby z takim imieniem są bardzo towarzyskie, radosne z pozytywnym podejściem do ludzi i świata a przy tym ostrożne co do nowych znajomości. Maje uwielbiają się śmiać!
co do wątku to liczę, że będziecie się częściej pokazywać. Ty Monia , to mogłabyś bardziej zmotywować Lenkę do wyjścia. Już dziś planowo powinna być na świecie.
Iza imię Maja jest super - ja miałam 3 koleżanki z tak imieniem i również po sobie wiem, że osoby z takim imieniem są bardzo towarzyskie, radosne z pozytywnym podejściem do ludzi i świata a przy tym ostrożne co do nowych znajomości. Maje uwielbiają się śmiać!
co do wątku to liczę, że będziecie się częściej pokazywać. Ty Monia , to mogłabyś bardziej zmotywować Lenkę do wyjścia. Już dziś planowo powinna być na świecie.
:)no to teraz gnamy do przodu z wątkiem:)może mój pierwszy wpis "rozdwojonej" bedzie w 30;P...cfajny pomysł z tym albumem:)szkoda ze nie wpadłam na to wczesniej:)mam tylko kilka zdjec brzuszka z 3 okresów ciaży jak sie uda jutro to bede miała jeszcze z końcówki:)...pewnie wiecej bedzie robionych maluszce jak bedzie już na zewnątrz:)siedzę sobie własnie i patrze jak sobie fika w brzuszku,ostatnie chwile...mogłaby mamusi niespodzianke zrobic i sama zacząć akcję"wychodzimy z brzuszka":)