Widok
kurcze juz sie pogubilam, bo nie wszystki laski maja suwaczki...
ale wychodzi ze chyba ty:)
wlasnie wycisnelam sobie swiezy soczek z cytrusow
pozwalam sobie na to poki moge, potem jak bedzie mala przynajmniej na poczatku przeciez nie mozna cytrusow...:(
troche postoje przy kuchni i juz mnie plecy bola-jak stara baba:(
musze mala poszturchac bo jakos dzis niemrawa jest prawie wogole sie nie rusza...ile mozna spac:(

ale wychodzi ze chyba ty:)
wlasnie wycisnelam sobie swiezy soczek z cytrusow
pozwalam sobie na to poki moge, potem jak bedzie mala przynajmniej na poczatku przeciez nie mozna cytrusow...:(
troche postoje przy kuchni i juz mnie plecy bola-jak stara baba:(
musze mala poszturchac bo jakos dzis niemrawa jest prawie wogole sie nie rusza...ile mozna spac:(

altea
na początku ciąży to znaczy około 8-9 tygodnia byłam na urlopie w gorach i miałąm kompletnego lenia i byłam cały czas zmęczona
powera dostałam gdzieś w drugim trymestrze no i teraz, choć z moim brzucholem teraz już od jakiś dwóch tygodni czuję się padnięta, głównie boli kręgosłup
powinnam chodzić na długie spacery, ale plecy mi wysiadają wtedy:(

na początku ciąży to znaczy około 8-9 tygodnia byłam na urlopie w gorach i miałąm kompletnego lenia i byłam cały czas zmęczona
powera dostałam gdzieś w drugim trymestrze no i teraz, choć z moim brzucholem teraz już od jakiś dwóch tygodni czuję się padnięta, głównie boli kręgosłup
powinnam chodzić na długie spacery, ale plecy mi wysiadają wtedy:(

k@juta alez pomyłka :)))))) juz myslałam że mi dziecko ukradli....ale nieeee stęka w łóżeczku :)))) kupke montuje :))) hehe
monia my faktycznie w jednym dniu urodzilysmy a przecież tyle dni w miesiącu :))))
gosiu podobno nasze córcie są w jednej gazecie :)))) jestem wdzieczna że chce Ci sie to wysłać :)
majls i iza wreszcie przestały ściemniać :)))))) koniec przywilejów ciężarnych :)
przyszedł czas na nieprzespane noce :))
trzymam kciuki-widze że Kornelia tez bo łapki zaciśniete ma :)))
wszystko będzie dobrze i już niedługo fotki kolejnych dziewczynek cudeniek :)))
no i znowu zdjęcie mojego puszka okruszka :)))))

monia my faktycznie w jednym dniu urodzilysmy a przecież tyle dni w miesiącu :))))
gosiu podobno nasze córcie są w jednej gazecie :)))) jestem wdzieczna że chce Ci sie to wysłać :)
majls i iza wreszcie przestały ściemniać :)))))) koniec przywilejów ciężarnych :)
przyszedł czas na nieprzespane noce :))
trzymam kciuki-widze że Kornelia tez bo łapki zaciśniete ma :)))
wszystko będzie dobrze i już niedługo fotki kolejnych dziewczynek cudeniek :)))
no i znowu zdjęcie mojego puszka okruszka :)))))

kolejny es od Maji:)"Przepływ łozyskowy ok,żel zakupiony i zaraz mi go zaaplikują,a potem to tylko czekać na efekty.Jednym słowem zaczęło się":)no ja juz padam z nadmiaru wrażeń;)a jak te nierozdowjone:)?bede starała sie pisac jak bede miała info czasami z opóxnieniami bo jak wiadomo mam maluśka córeczke ktorej poswięcam mnostwo czasu:)ale jak bedzie sobie spała bede pisała:)dzis dzien na gorąco;P
ja też niestety coś czuję, że nasz synek nie ma zamiaru jeszcze sie pojawic na tym swiecie :)
dzis czuje tylko lekkie pobolewania i nic poza tym, jeszcze nawet nie zauwazylam zeby czop odszedl, a pewnie nie da sie tego niezauwazyc.
Także jeszcze sobie poczekam.
teraz jestem w 39 tc. podobnie jak Asia1980 :)
dzis czuje tylko lekkie pobolewania i nic poza tym, jeszcze nawet nie zauwazylam zeby czop odszedl, a pewnie nie da sie tego niezauwazyc.
Także jeszcze sobie poczekam.
teraz jestem w 39 tc. podobnie jak Asia1980 :)
Gosia podobno chłopcy szybciej chcą wychodzić na ten świat:)
Żal mi bidulki, że ma tak ciasno ale za nią nie wyjdę na zewnątrz musi sama poczynić pewne kroki:)))
Dużo chodzę po schodach i wogóle, żeby skrócić szyjkę - zobaczymy co jutro powie lekarz... (cała ciąże byłam bardzo aktywna a szyjka była długa wiec pewnie to nie przyspieszy akcji)
sexu nie wolno:(
no to co tu robic? moze powinnam pic napar z lisci malin-wlasnie jutro musze sie o to spytac lekarza

Żal mi bidulki, że ma tak ciasno ale za nią nie wyjdę na zewnątrz musi sama poczynić pewne kroki:)))
Dużo chodzę po schodach i wogóle, żeby skrócić szyjkę - zobaczymy co jutro powie lekarz... (cała ciąże byłam bardzo aktywna a szyjka była długa wiec pewnie to nie przyspieszy akcji)
sexu nie wolno:(
no to co tu robic? moze powinnam pic napar z lisci malin-wlasnie jutro musze sie o to spytac lekarza

asia1980 to podpytaj jutro lekarza co by tu zrobic zeby szybciej urodzic :):):)
ja na wizyte moze sie wybiore w piatek, mam rano dzwonic do lekarza i jak mu zdam relacje co i jak to moze bedzie chcial zebym przyjechala :)
tez chodze duzo po schodach i generalnie duzo sie ruszam, zawsze gdzies trzeba pojsc i cos zrobic, moze to pomoze :)
a Ty bedziesz rodzila na zaspie?
ja na wizyte moze sie wybiore w piatek, mam rano dzwonic do lekarza i jak mu zdam relacje co i jak to moze bedzie chcial zebym przyjechala :)
tez chodze duzo po schodach i generalnie duzo sie ruszam, zawsze gdzies trzeba pojsc i cos zrobic, moze to pomoze :)
a Ty bedziesz rodzila na zaspie?