Widok

STYCZNIOWE MAMUSIE I LUTOWE CIĘŻARÓWKI***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy :)
Może w tym wątku się rozdwoimy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi po cytrusach idzie cukier w górę. A pomarańcze mogłabym w ciąży jeść kilogramami.

Altea :) Gratulacje!!!!
niesamowite, wczoraj oglądaliśmy stare fotki i sobie wspominaliśmy wizytę goldi u nas :) a Ty się pojawiasz na forum :)

Maja, Iza - trzymajcie się :)

Kasia, zakładaj suwaczek ;)

ale Wam zazdroszcze, ja dopiero na początku ciąży a juz sił brakuje, mam nadzieję, że energia przyjdzie, nie lubię być takim flakiem
kurcze juz sie pogubilam, bo nie wszystki laski maja suwaczki...
ale wychodzi ze chyba ty:)

wlasnie wycisnelam sobie swiezy soczek z cytrusow
pozwalam sobie na to poki moge, potem jak bedzie mala przynajmniej na poczatku przeciez nie mozna cytrusow...:(

troche postoje przy kuchni i juz mnie plecy bola-jak stara baba:(

musze mala poszturchac bo jakos dzis niemrawa jest prawie wogole sie nie rusza...ile mozna spac:(
image
image
asia, a po Tobie kto następny? ja?

a ja w domu,
żadnych objawów na razie byłam na zakupach i oprócz zwykłego bólu podbrzusza, to chyba raczej z powodu wielkiego brzucha nic się nie dzieje...

ja coś czuję, że też przenoszę małą
brzuch wysoko
jutro mam wizytę u lekarza, może będzie miał jakieś nowe wieści...

image
image
No proszę, w tym wątku rodzi się "parami" hihi.
Dziób z Moniką.
Iza z Mają.

A Asia? ;-P

no i teraz ja jadę do szpitala :) Mam bardzo wysokie ciśnienie, chociaz nigdy z tym nie miałam problemu.
Trzymajcie kciuki, będę informować monię sms-kami :)
tak na tej samej stronie nawet -nie chce podawac nazwiska,bo to w koncu forum nie kazdy sobie zyczy;)ona jest w drugim rzędzie 3 od prawej:)....
Widze ze iza mnie wyprzedziła z info na forum ale wkelje mimo wszytsko eska od Maji:)
"Jesli teraz przepływy łożyskowe wyjda ok,to podadzą mi jakiś "chiński"żel na wywołanie,bo mam rozwarcie na 1,5 cm.I jest szansa na poród naturalny!Hurra.Gdyby przepływy były złe (a na pewno takie nie będą)to od razu cięcie.Jutro juz chyba Andzia będzie z nami:)".......aż mi ciarki przeszły jak czytałam:)Maja jak zawsze pozytywne nastawienie do końca!bedzie miała cudownie radosna córeczkę!Oby tak dalej i zawsze!....czekamy na rozwój akcji;)

Cześć dziewczyny :)
Właśnie rozmawiałam z Majką, zostaje w szpitalu i bedzie miała wywoływany poród, NARESZCIE :)
Mnie całą noc brzuch bolał i głowa, całą noc nie spałam.
czesc dziewczyny:)

ja tez czuje ze lekarze postanowią wydobyć Anię z brzucha Majls:)

image
image
monia czy dzioba kornelka jest w tym samym numerze co twoja lenka, bo już przeszukałam gazety z 4 tygodni i znalazlam jedną kolnelkę ale nie w tej gazecie co twoja ślicznotka. Nie chciałabym przesłać złej gazety no chyba że dostanie z ostatnich 4 tygodni wszystkie:)
image
k@juta
Będą i fotki, postaram się jutro! No mam problem z tym karmieniem, bo Nataszka się rozleniwiła po karmieniu butelką i ssanie z piersi jej nie odpowiada. A stosuję butelki Tommee Tippee i tu taki zawód... Miały Mam nadzieję, że w poradni laktacyjnej pomogą rozwiązać mi problem i że nie będzie już za późno :(
ooo kurcze! trzymam kciuki za Maję! żeby już miała swoją Anusię przy sobie

elizo a wstaw nowe fotki twojej i jak tam idzie karmienie mała się przełamała:)

k@juta
moja landrynka też jest cudna, więc mi się ta pomyłka podoba :))) A Kornelcia rzeczywiście jest niebiańska!!!
ale walnełam Kornelcia to dzioba:) sorki za pomyłkę ale na prawdę cudna

elizo piękna ta twoja Kornelcia
no to chyba dobrze że w końcu Maja urodzi bo już chyba ma dość czekania:)

czasami jak czytam wasze wypowiedzi to tak jak w filmie akcji :-)))
mam nadzieje, ze nasz majls powita nas juz z coreczka, ale juz niedlugo, bo moja kuzynka byla 3 tygodnie w szpitalupo terminie i trzymali ja , az do momentu,gdzie nie bylo juz z dzidziusiem ok. wiec mam nadzieje, ze cesarka( domyslam sie w jej sytuacju) bedzie w najblizszej dobie. bo wreszcie majls utuli juz swa pocieche
ja wierze, ze trojmieskie oddzialy sa ok.

pzdr

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry