Widok

STYCZNIOWE MAMUSIE I LUTOWE CIĘŻARÓWKI***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy :)
Może w tym wątku się rozdwoimy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
natknęłam się na tego lekarza. Miałam skierowanie do ginekologa na założenie szwu na szyjkę. On akurat był na izbie przyjęć i po zbadaniu odesłał mnie do domu twierdząc, że nie widzi podstaw do tego zabiegu. Dodam, że po następnej wizycie u ginekologa półtora tygodnia później trafiłam tam znowu ze skróconą o 1/3 swej poprzedniej długości szyjką i nie mieli już wyjścia tylko mnie przyjąć.........A ten lekarz chciał być mądrzejszy,....

No własnie jak ja byłam to też mówił, ze lekarze w przychodniach panikują i jakby popracowali trochę w szpitalu, to by nie stresowali pacjentek tyloma "niby-nieprawidłowościami"

Z tego co wiem, to mój lekarz kiedyś pracował na Klinicznej wiec nie wiem dlaczego taka opinia i byłam w lekkim szoku...

Jakieś pacjentki siedzące na korytarzu twierdziły, ze to dobry lekarz kurcze musze komus zaufac, bo posiwieje:)))

image
image
Ja też trafiłam na tego doktora kiedys na Zaspie w Izbie Przyjęc i wydal się kompetentny, mój doktor (też z Zaspy) potwierdzil potem wszystko to co tamten powiedzial. Asia, nie martw sie na zapas:))

dzieki dziewczyny za słowa otuchy...juz sobie z soba poradziłam:)autosugestia jak zwykle niezawodna...jednak licze na to ze nie tylko mała nie bedzie kiedys tam pamietała o tym lecz nie bedzie sie teraz meczyła...pewnie te co posiadaja juz swoje kruszynki przy sobie wiedza jak bardzo boli mamę jak jej dziecko cierpi czy się męczy...ale c tam ja jestem silna i moja maluszka po mnie tez bedzie silna i razem przez to przejdziemy zeby miała super zdrowe bioderka:)

no i takiego nastwienia monia się trzymaj :)

widze ze nie ma kto wam nowego watku zalozyc;)
czy chcecie dobic do 200?:)

ja sie nie wylamuje, bo czekamy na relacje majls:)

image
image
chyba jednak warto podbic watek 8 ktory jakis czas temu iza załozyła bo ten juz bardzo ciezko przewijac i w nowym maja zda relacje aby było łatwiecj sie do niej"dostac" no i mam nadzieje ze Iza i Asia sie rozdwoja:)wiec szukam tego watku i go podbije:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry