Widok
Totalna porażka!
Produkty bardzo słabej jakości. Rozumiem, że za taką cenę nie można oczekiwać cudów ale moje zamówienie to kompletna porażka. Zakupiłam bieliznę i nie dość, że towar do końca nie zgadza się z tym przedstawionym na zdjęciu to na dodatek dosłownie rozpada się w rękach. Biustonosz po pierwszy założeniu porwał się, z majtek i innych biustonoszy wszędzie odstają nitki i mam wrażenie, że wszystko trzyma się na słowo honoru. Towar zapakowany byle jak. Nie polecam!
Produkty bardzo słabej jakości. Rozumiem, że za taką cenę nie można oczekiwać cudów ale moje zamówienie to kompletna porażka. Zakupiłam bieliznę i nie dość, że towar do końca nie zgadza się z tym przedstawionym na zdjęciu to na dodatek dosłownie rozpada się w rękach. Biustonosz po pierwszy założeniu porwał się, z majtek i innych biustonoszy wszędzie odstają nitki i mam wrażenie, że wszystko trzyma się na słowo honoru. Towar zapakowany byle jak. Nie polecam!
Uwaga na ten sklep internetowy... stanowczo nie polecam. gwarancja najniższych cen... znajdziecie wszystkie produkty na Aliexpres 3x taniej...nawet zdjęcia produktów są takie same. tak sklep zmaawia przez Aliexpres i wysyła z 3x większą marzą do klienta. Chcesz anulować zlecenie nie ma juz takiej opcji zwrot towaru na kraj wysyłki czyli do azji... same problemy... odwołują się do regulaminu którego nikt nie czyta. Bo po co przecież każdy uważa ze sprzedający będzie miał uczciwe zasady sprzedaży... cóż... jak dla mnie porażka. Jeden plus odpisują obrazu... haha
nie polecam!!!! Jeżeli ogarniacie aliexpress to kupujcie tam. firma jest pośrednikiem który zamawia toa z chin na wasz adres. czekałam trzy miesiące na produkty, przyszedł jeden tragicznej jakości. Sam plastik. Zwrot pieniędzy możliwy jest tylko jeżeli towar nie przydzie po ponownym wysłaniu. Tak więc czekałam 60 dni na produkty, z których przyszły dwa i to niezgodne z opisem. Firma się wymiguje od odpowiedzialności, regulamin jest tak skonstruowany żeby zniechęcić do walki o swoje. Oszuści. Tyle mogę powiedzieć.
Podsumowanie:
Sklep internetowy Valetta.pl to pośrednik sprzedający produkty z AliExpress i chińskich sklepów online, co budzi mieszane opinie klientów. Głównym problemem są długie czasy dostawy wynoszące od 2-3 tygodni do nawet 3-4 miesięcy, przy czym zamówienia są często rozbijane na kilka osobnych paczek. Jakość produktów jest zróżnicowana i zależy od ceny - tańsze artykuły mają gorszą jakość, podczas gdy droższe są lepiej wykonane. Obsługa klienta otrzymuje pozytywne oceny za szybkie odpowiadanie na maile i wiadomości, nawet w weekendy, jednak kontakt telefoniczny jest niedostępny. Znacznym problemem jest polityka zwrotów wymagająca odesłania towaru do Chin na koszt klienta oraz skomplikowany regulamin, który ulegał zmianom. Wiele osób narzeka na brak zwrotów pieniędzy po upływie 100 dni od zamówienia, mimo że przesyłka nie dotarła. Pozytywne recenzje na stronie sklepu budzą wątpliwości, gdyż mogą być napisane przez pracowników. Klienci rekomendują bezpośrednie zakupy na AliExpress jako tańszą alternatywę, choć niektórzy doceniają polską obsługę klienta i wygodę zakupów w Polsce.