Widok
mi lekarz mowilam ze czopem z krwia sie nie stresowac ze to moze tydzien potrwac jechac jakby krew leciala mocno albo beda skurcze albo wody odejda.......ja akurat urodzilam 5 dni po terminie a i czop i wody odeszly mi na porodowce mi sie zaczelo skurczami o 1 w nocy a o 9 rano urodzilam Aniu kochana trzymamy kciuki i zycze takiego lekkiego porodu jaki mialam ja
A ja nadal czekam.
Byłam wczoraj na wizycie u mojego lekarza dostałam skierowanie do szpitala na patologie z powodu przyspieszonej akcji serca maluszka... od razu się wybrałam na izbę przyjęć do szpitala- tam przebadali mnie standardowo KTG , fotel i USG. Z Ktg wychodzi że z serduszkiem wszystko dobrze , rozwarcia brak i wysłali mnie do domu... nadal musze czekać:(
Byłam wczoraj na wizycie u mojego lekarza dostałam skierowanie do szpitala na patologie z powodu przyspieszonej akcji serca maluszka... od razu się wybrałam na izbę przyjęć do szpitala- tam przebadali mnie standardowo KTG , fotel i USG. Z Ktg wychodzi że z serduszkiem wszystko dobrze , rozwarcia brak i wysłali mnie do domu... nadal musze czekać:(