Widok

Śluz z krwią

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
właśnie się doczekałam tzw. "czopa". jestem 3 dni po terminie skurcze już od kilku dni mam ale nie regularne.
zastanawiam się ile to może jeszcze potrwać
Jak u was było? długo po śluzie z krwią czekałyście jeszcze w domu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi lekarz mowilam ze czopem z krwia sie nie stresowac ze to moze tydzien potrwac jechac jakby krew leciala mocno albo beda skurcze albo wody odejda.......ja akurat urodzilam 5 dni po terminie a i czop i wody odeszly mi na porodowce mi sie zaczelo skurczami o 1 w nocy a o 9 rano urodzilam Aniu kochana trzymamy kciuki i zycze takiego lekkiego porodu jaki mialam ja
A ja nadal czekam.
Byłam wczoraj na wizycie u mojego lekarza dostałam skierowanie do szpitala na patologie z powodu przyspieszonej akcji serca maluszka... od razu się wybrałam na izbę przyjęć do szpitala- tam przebadali mnie standardowo KTG , fotel i USG. Z Ktg wychodzi że z serduszkiem wszystko dobrze , rozwarcia brak i wysłali mnie do domu... nadal musze czekać:(
W pierwszej ciąży odszedł mi czop dwa tygodnie przed,przy drugiej ok.tydzień przed:)
Aniu a zdecydowalaś sie na Wejherowo czy inny szpital??
Wejherowo:) Wiem, że ty tam też rodziłaś i byłaś bardzo zadowolona. Ja po wczorajszej wizycie też nie mogę narzekać na izbę przyjęć... lekarze mili no i położne również.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry